Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Hai ca vin eu, Yaia! Ca am pus fata la o tura de nani! Ma pregatesc de completat albumul bebelusului
, ca azi maine nu imi mai amintesc nimic
Yaia draga, m-am cutremurat la scenariul tau, ne gandim mereu ca noua u ni se poate intampla, si totusi...
Slava Domnului ca Sofi in sfarsit e mai bine, ca m-am saturat cate creme am testat. Sara merge cu mar placere la gradinita, sunt putini, maxim 10, in rest bolnaviori.
Va pup si o zi frumoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
Mai fetelor, lasati scenariile apocaliptice si pesimiste. Oamenii aceia saracii sunt mai calmi acolo decat suntem noi la propriile ganduri. Nu zic doar de voi ca si eu m-am gandit la grozavii, dar incerc sa imi sterg asta din minte.
SabinaY. spune:
Hello
In ultimile zile eu m-am mai linistit.
Sunt departe de zona afectata si de Fukushima,la peste 1400 km,poate de aceea sunt linistita,lucida si nu imi pierd capul,nu intru in pania fara sens.
Am scris si aici,la topicul de la Gnerale,am postat si pe blog.Momentan situatia este sub control.Zona Fukushima e evacuata,nivelul radiatilor este scazut,nici cat o radiografie pulmonara.Acolo,in zona,verifica nivelul radiatilor la 30 minute.In zonele indepartate,se verifica de 2 ori pe zi.
carpatina spune:
La multi ani Irina.c! 
La multi ani veroboroda! 
Sa fiti sanaotoase, implinite, iubite! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Erina, dupa pozele de la motul lui David as zice ca-ti prieste Bucurestiul! ![]()
=====================
carpatina spune:
Marioara de dupa
.. pai frumos iti sade sa nu apari si matale cu o tratatie???
=====================
carpatina spune:
Fata mea a inceput cu "furculisioanele" in sensul opus Chiritei... Intr-o zi vroia sa mearga in camera ei sa-i ia o rochie.. si zice "ma duc sa-mi iau roaba" ![]()
=====================
Roxana_G spune:
fietele de la Beljica! Duoamna, vad ca esti in verva azi, poate imi raspunzi si la un telefon.
Roxana_G spune:
Azi am fost cu Andrei la ortoped si nu are nici un motiv pentru dureri de picioare. De altfel nu l-a durut niciuna din testarile doctorului.
In plus am luat analizele, toate. Absolut perfecte. Ma bucur nespus dar nu stiu ce sa mai cred. Toate testele de sange, de urina, de kk, si exudatele. Si cele de sange erau multe si complexe. Nimic nu justifica vreo durere de a lui si nici simptomele de raceala nu sunt justificate, avand in vedere ca recoltarea a fost inaintea oricarui tratament antiinflamator sau antibiotic. Ramane sa ii facem si eco marti pentru burtica si cam atat, desi nu ar avea ce sa fie.
Pentru ca saptamana viitoare am mai mult timp, ultima mai libera de fapt, pana la venirea noii mele sefe, vom merge si la dentist. Ii duc pe amandoi, Andrei la o consultatie si un periaj, Alex pentru sigilarea ultimei maselute si pentru a rediscuta un eventual aparat dentar.
In plus m-am agitat si am reusit sa fac programare la ortoptica la doctorita renumita abia pentru 28 aprilie. Dar e bine si asa. Alex cred ca e ok, insa Andrei nu cred ca scapa doar cu exercitii. Ramane de vazut oricum.