Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 18
valentina_22 spune:
Hop si noi!
Fetelor eu va mai citesc cu un ochi insa de o saptamana sunt izolata la domiciuliu cu trei bolnavi pe cap. Abia mai am timp sa si respir. Mor de ciuda, de cate ori imi propun sa merg la medic pentru vaccinul lui Andrei, planul imi este dat peste cap de cate o raceala.
Acum sunt acasa cu cei mici, amandoi s-au pricopsit de la gradi cu un virusel ciudat, nu au febra, in schimb tusesc rau si le curge nasul. In plus o doftoricesc si pe surica, jumatatea ei este plecata in delegatie si decat sa o stiu singura acasa, am luat-o la mine.
Cred ca elevii ei fac tumbe de bucurie ca nu mai fac ore de istorie.
Acum sunt bine, ma si mir ca nu am luat nimic cu atatia virusi in jurul meu, ma tin bine pe picioare.Maine merg la monitorizare. Ultima hemograma a iesit buna, cu usoare valori scazute de trombocite, dar nimic ingrijorator, iar rezultatul punctiei a fost mai bun decat precedenta analiza. Din cate am inteles luna viitoare voi face iar o bipsie pentru a vedea cum arata maduva acum.
Desi am un diagnostic nu tocmai placut, ma simt bine si arat bine,
m-am tuns foarte scurt,(acum imi fac "tepi")
si am pus sunculite cam de vreo 8 kilograme. Nu sunt plinuta, acum am 57 kg. Per ansamblu, conform spuselor celor din jurul meu arat cu 10 ani mai tanara!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Roxana_G spune:
Vale, bravo ca ai atata putere si energie. Multa multa sanatate bolnaviorilor si tie iti tinem pumnii cu analizele. 
papanash spune:
mi-e tare dor de voi !!!
suntem bine, dar intr-un iures zilnic ce nu ne lasa timp de multe chestii importante pentru suflet.
mai mult pe FB, poze sialtele. Adi ebine,dar de gradi nu-s multumita,a invatat cateva chestii urate ( "puia ma-tii" e favorita ), are vanatai de la luptele zilnice. Poezii sau alte activitati, lejer de tot. Punctul forte- care la cealalta gradi era punctul slab este mancarea. e multa, e buna .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
La multi ani, Vero ! 
La multi ani, Irina.c ! 
Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si apreciate !
Vero, hai sa ne tratezi si pe noi cu ceva si sa ne mai povestesti despre printesa Bia ! 
Bun venit, Benjamin !
Felicitari Danielle !
Sa fie sanatos si fericit si rasfatat de suroile lui cucuiate
! Refacere rapida tie si multa putere ! Cred ca tati e in al noualea cer ![]()
Eu abia de azi intru intr-o stare de normalitate, de lunea trecuta a venit bunica sa ne ajute sa le tinem separate pe fete, sa nu raceasca si Irina, apoi de vineri a venit si bunicul. Azi au plecat, acum pot si eu sa fac ce vreau
adica sa mai intru pe aici sa postez ![]()
Maria inca mai muceste asa, discret
, de luni va merge la gradi, sper sa nu mai avem probleme.
Sabina, ai tu dreptatea ta, insa eu nu ma incapatanez s-o trimit pe Maria la gradi daca e bolnava, cred ca sunt destul de protectoare cu ea, cum are ceva, cum o duc la dr si o tin acasa...
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
papanash spune:
l-am mai avut pe Adi la mama,si atunci n-am stat deloc pe-acasa, numai la teatru, filme, concerte, intalniri. Acasa doar somn
.
ne-am programat un miniconcediu de paste, in 2, fugim un pic la praga si un pic la roma. nu o sa fiu cu inima impacata fara copil langa mine, dar avem nevoie de o evadare pentru noi, toate concediile le-am facut in 3 si au fost destul de obositoare pt noi-adultii.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Bun venit Benjamin. Ce nume frumos!!! Sa fii norocos si fericit!!!.
Carpatina, suntem acasa la PN si e atit de bine!!!
Cam singuratici noi la Bucuresti, in complex numai copii straini...
Totala Ioana cu roaba!!!
Papanash, dar pozele super din Amsterdam tot in trei erau?
Yaia mi*a placut mult cum te_ai gindit ce ai face daca... Eu vreau sa fac o trusa cu lanterna, fluier(in caz de prindere sub darinaturi sa dau semnal), o mica trusa sanitara, copii dupa actele de indentitate. Doamne ajuta sa fie bine.
SabinaY ma gindesc la voi, sa fie bine. Cu centrala sunt linistita, eu sper sa se linisteasca pamintul...
Roxana sa iasa toate bine.
ASLO ai facut la Andrei?
Valentina, esti un exemplu!!! Te imbratisez, sanatate bolnaviorilor mici si mari. Cred ca arati super cu parul asa!!!
Week/end frumos tuturor.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Bun venit Benjamin, sa fii sanatos si norocos!
Danielle, felicitari si refacere rapida!
Luy,
sa fie bine la voi.
Papanash, bine ati revenit. Esti de invidiat cu asemenea program, zau asa.
Erina, sa stii ca si la noi in complex sunt multi straini. Alexandra e mai afectata, iti mai povestisem eu, insa Andrei nu are nici o problema cu nationalitatile diferite si nici de limba diferita. ![]()
La noi programul e cam neclar. Sunt cam ingrijorata de tata care a facut gripa (banuiesc, acum merge la spital sa verifice). El are oricum imunitate scazuta dupa operatii si nici nu are voie sa ia medicatia obisnuita pentru ca interfereaza cu cea pentru inima.
Deocamdata eu sunt acasa, ma duc la ora deschisa de engleza de la gradi in jumatate de ora.
Gabriela77 spune:
Roxana, sanatate tatalui!
Danielle, felicitari pt Benjamin! Cred ca tati e in delir!
Vale, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti! Chiar daca nu sunt bune pt copii! Dar macar tu esti bine! Sanatate tuturor, va imbratisam cu drag!
Carpatina, Ioana e mortala! Ce inteligenta!
Luiza,iti multumim din suflet!Poza Sofiei troneaza in living! Si ea o tot admira!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:
Eu mi-am pregatit o sacosa maaaaare de rafie si astept sa vina miezul noptii, vreau sa fiu prima la rand, poate primesc ceva dulce din Beljica 
![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )