**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 6
anna-mama spune:
La multi ani, dragele mele! Sa aveti parte numai de fericire!
Va ureaza si Mada la multi ani, sa fiti iubite si fericite si sanatoase! si va pupa cu drag.
Simina, am vazut poze cu piticul, este o minunatie de baiat si asa de frumos imbracat super!
Gata, in rest nu am reusit sa citesc nimic, am avut o zi...
va pup
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Am revenit
Lavi distractie placuta la prietena ta si sa intri sa ne povestesti cum a fost
Lali cred ca-i delicios Paul cu dansul lui...ptr asta suntem aici, o mare familie ..vizionat clipul. frumos cadou din partea ta
Ema multam ca-mi lauzi printesa ...off mititelul dupa ce ca-i cu raceala in pioneze mai se loveste si de geam ...pup buba sa-i treaca
Cris daa..ma pleznise savarinele in cap dar nu am forme..asa ca le aman..;si am aflat de la Ema ca se gasesc la polonezi la brutarie ..si eu muream in be si nu aflam..pai las ca zilele astea scot hainutele la sorta si joi le bag la spalat si calcat (nu ma mai credeti.da?! ) deci v-a placut fiica mea
Andreea off, o dai uc pulmex baby pe piept nopatea inainte de culcare? sa stii co o ajutam ult sa respire, si pe zi cat mai mult ser fiziologic in nasuc..sanatate multa..pai sa ne zici si noua cum au iesit..eu ii fac maine...trebuia sa fie si Ema dar boala a pus stapanire pe ea ..asta-i ..le facem noi si fara sa fie sarbatoare ..spor la bucatarie
Sorilea aceasi problema o am si eu cu Stefi, doar lapte a papat vreo 3 zile, azi vad ca am pacalit-o cu cateva linguri de ciorbita si acum pe seara cateva linguri de fructe...am observat ca-si roade mult suzeta si de cateva zile e mai nervoasa, plangacioasa...sa ne ti la curent cu analizele dar eu sunt sigura ca vor iesi bine.
Mady ma bucur ca esti pe calea cea buna..e normal sa te simti asa mai ales ca boala inca nu a trecut de tot..odihneste-te cat de mult poti si te asteptam in curand cu forte proaspete
Simina distractie placuta cu bunica si mama ta ...am vazut pozicile ..ce cavaler ai tu acolo .. o scumpete ...nu a furat ceva inimi pe acolo?! la multi ani ptr nasa ta
Alynta mie imi pare ca acele educatoare sunt niste nesimtite..si vad ca fac diferente..eu daca ar fi dupa mine as avea o discutie cu ele, sau as incerca sa caut o alta gradinita ptr copil..nu se poate ca unul sa fie dat la o parte ..stiau ca e bolnav, puteau suna sa-ti zica, ca doar nu le durea gura..dar mie imi pare ca au facut-o intentionat.....cred ca-i tare scumpa Maria cu plansul ei ptr papica si sper ca la baieti sa le treaca mucisori si tusea Noaptea cate treziri ai ptr Maria? Matei se mai trezeste pe noapte? Cu cine doarme in pat?
Yioanna_s am ramas socata cand am vazut postarile tale?! nu-mi vine sa cred ca dupa atata vreme ai intrat pe la noi..sunt foarte bucuroasa si astpet cu nerabdare sa ne psui ce mai faceti voi. Ai primit noua paroloa? Daca nu..spune si ti-o voi trimite. Sper insa sa intri mai des pe la noi si sa nu mai "fugi" Ce face Stefi? Imi e tare dor de voi
Getik hai ca astept filmuletul. Pai uite ca ajutoare incep sa apara..Lali s-a oferit voluntara ptr a ma ajuta cu schimbatul noilor capitole...mai e si Cris care a mai schimbat capitolul insa cu mici greseli care se reparau ..poate apare si Daniela..si uite ca las pe maini bune buburuzele
Ema ti-a iesit...multam de clip..
Anna la multi ani si tie draga mamico, sper ca poate maine ai mai mult timp liber la job si o sa poti intra mai des pe la noi
Mada la multi ani si tie draga mamico
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Am fost azi pana la casa de asigurari(mutualitate) ca sa duc ceva de la doctor si am primit si un cadou din partea lor ptr bebelina mica... Iar Stefi a pus stapanire pe ursuletul alb care era in pachet ...i l-am dat, ca prea si-l dorea , si ptr bebelina o sa cumpar altul... Ce vreti, deja incepe sa apara un pic de gelozie si isi doreste ca daca bebelina primeste ceva sa il ia ea...
Gata, v-am pupat merg sa pregatesc cina,
Va urez o seara placuta
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
getik1 spune:
am reusit sa incarc niste poze cu ary aici
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Fetelor am fost la gradi la serbare! A fost lung si cald. La un momendat plangeau, le curgeau nasurile, vroiau iubiti. Erau scumpi. Am avut o discutie mai deschisa cu d-nele. Una a spus despre el mai in negru, cealalta intr-un ton mai optimist. Ideia e ca nu e un copil comod. Asta o stim si noi. Are o energie care te cam doboara si se cere in centrul atentiei. Le-am explicat ca noi ne dam tot interesul cu el si acasa: pictam, exersam notiunile de la clasa.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
getik1 spune:
www.youtube.com/watch?v=yU9IawY87qo" target="_blank"> ary papa floricele
www.youtube.com/watch?v=oDQvdtqxjaM" target="_blank">ary face slalom printre dansatorii
alinta ce sa zic stiu cumm este asa am patit noi la gradi cu gemeni lu soramealasa sa fie baiatu sa natos ca educatoare varze la tot pasu
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
getik1 spune:
LA MULTI ANI PIKYYYY
sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, o bebica sanatoasa, sa ai o nastere usoara un imens
si multe
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
getik1 spune:
fetelor ma apucat melancolia am cautat e youtube ceva special si am fasit dar am dat peste niste melodi care m-au facut sa lacrimez in special melodiile unei formatii 3SE cand eram mika eram fan inrait acu am gasit o melodie care nu am mai ascultat-o de 11 ani este treista dar mi-am adus aminte cum am strans primi mei bani la pusculita pt un album 3SE primu si un walcmen, si adormeam cu castile in ureche, mergea saracu de gajaia doamne ce vremuriii. fetele de varsta mea cred ca isi mai aduc aminte
fetelor am inebunit?daca vi se pare ceva ciudat la mine spunetimi ca ma duc la doctor. gata acu chiar plec la somnic va pupic si noapte frumoasa si linistita
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
getoooooooooooooooooooooo sa vezi ce omor iti dau ca am dat sa vad poze cu arycica si mi s-a sters toata postarea mea cu ferestra ta de compose
na ca o iau de la capat
La Multi Ani PICKY !!!! , sa fi sanatoasa,fericita si iubita,si anul asta sa iti aduca numai impliniri alaturi de sot si cele 2 printese
va dau din nou ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Si sa ma plang iar ca aseara mi-a fost asa de rau de am zis ca dau coltul.M-a luat cu intepaturi pe toata parte stanga si simteam ca ma sufoc.Am stat un pic in pat si mi-a intepenit spatee de tot,si acuma parca as avea un ditamai batul infipt in fund..fix asa stau
yioanna bun revenit ! ce faceti?ce face printesa?
alynta cred ca asta a fost rea vointa din partea lor..cum adica sa nu anunte parintii?Tot nu am retinut,e gradi. particulara sau de stat? cred ca e super faina matiuca cum "plange" ea dupa mancare. A naibii gradinita ca parca e spital de infectioase.Ar trebui sa nu se imbolnaveasca asa de repede puiutii..multa sanatate la baieti sa treca repede muciosii
getik frate,cata nesintire in "duamna" aiapai daca nu are parintele posibilitatea financiara pe masura cerintelor ei cadoricesti,e rost de batut copilasii?Cu astea as matura eu pe strazi si le-as trage un permanent din ala definitiv.Uite ca dr. a zis ca a mai auzit de potai razotoare de pereti cu tot cu tencuila,ce-i drep foarte rar a intalnit asemena specimene,dar uite ca exista si al meu nu e unicat
ema cu filmulete din astea mai zic si eu ca a venit primavara
ana poate azi nu o sa mai fie asa de aglomerat la munca si sa ne spui ce ati mai facut
picky si..azi unde va scoate nicu? sau petreceti acasa?.Lasa tu ca pana cumperi forma de savarine,o sa gasesc eu o reteta ok si o pun pe mail.da pana una-alta,am descoperit un laborator pe aicea care face niste prajituri d iti vine sa lesini ) poze nu pun ca nu vreau ca azi sa ne apucam de facut galerie ).Ce s-a amuzat nato,dar ce incerca fi-mea sa lege cu teti o conversatie,oro de cate ori spunea cuvantul ala rusinos.Fataaaaaa,pune mana si fa bagajul odata ca o sa nasti acasa .Eeee..o sa fie oleaca de gelozie la inceput,dar pe urma sa vezi ce mult o sa-si iubeasca teti surioara
geto la pozele tale o sa ma risc sa ma uit dupa ce trimis mesajul ca nu vreau sa mi se mai sterga mesaul iar ca altfel mor
alynta pai da e copil mamicule,iar tu l-ai dus pe david la gradi ca sa invete lucruri noi de la ele,ca si educatoare si sa il indrume,nu sa iti ceara tie lucrul asta ca altfel ii e bine si acasa.Da-le nr. meu de tel. si spune-le ca sunt matusica baietilor si sa vezi ce ti le aliniez
getik in cazul asta,cred ca ne luam de mana si plecam la dr. amandoua.numai ca tie iti vor da drumul acasa,iar pe mine o sa ma opreasca acolo cu 2 camasi de forta
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
vazusi fata si filmuletele tale,care apropos..al doile e intunecat si nu diclesc nimica,dar in primul e o aricica care va da ea lectii cum se papa floricele,chiar si dupa ce te-ai saturat
Mirunel terorista
BAZAR