**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 16
emanouela spune:
cris doar ca are copii la ea si s-a scuzat ca nu o sa intre in weekend, aflam eu de era ceva
, asa mi-a zis vineri cand vazand ca nu intra, am sunat-o si era in parc...deci bine, zic eu
cris_82 spune:
deci e bine...mie tare mi-e ca ea nu va apuca 25 ale lunii cu contractiile alea.mai sunt aproape 2 saptamani..deci,o gramada de timp ca bebelina sa-si faca prezenta neanuntata
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Neata! ... mai la pranz. Sa nu credeti ca am dormit ceva mai mult, nu! Cezara ne-a dat trezirea tot pe la 7, parca ea stie ca e weekend?! ![]()
Am facut o tura de cumparaturi si o plimbare prin parca, la Suceava e inca rece dar macar e soare. Poate scapam si de zapada si mizeria de pe strazi.
Azi am in plan sa fac o pizza. Sa sarbatorim ... ca azi, 13 martie se implinesc 1 ani de cand mi-am cunoscut jumatatea. 
Si acum am in cuptor o incercare de a face kaiser de casa. Ca m-am saturat sa dau bani pe e-uri, chimicale si alte porcarii. Mai ales ca nimic nu se poate manca in casa asta sa nu vrea si Cezara sa guste.
Va doresc o duminica placuta! 
P.S. Am scapat de platit? ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
andreea super program azi..crezi ca la mine e latfel?mandra plimba scaunul prin casa si se suie unde vrea muschiul ei ca sa ajunga la sursa de mancare
.Cum faci kaiserul?
Ooooooo,pai multi ani inainte de acum incolo frumosi si plini de intelegere 
Cu cotizatul nu ma bag..casiera defa ema e in masura sa aprobe![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Buna,
Ce faceti dragele mele? Eu am cateva minute de pauza, copilul doarme, sotul e plecat la fotbal, eu am facut baie si acum ar mai trebui sa mai fac cate ceva prin casa, dar am intrat mai intai sa va salut 
La noi e soare si foarte cald, nu-mi vine sa cred ca a venit dintr-o data primavara
Ieri am fost in parc de doua ori, am sacrificat si mersul la cumaaraturi pt statul la aer
Astazi, am ajuns si la cumparaturi ca nu se mai putea, iar cand se trezeste copilul iesim afara, apoi vizita la socrii.
Simina, maine astept sa citesc cum a fost plimbarea si sa vad poze. L-ati luat si pe Andutu cu voi?
Cris, sper ca ai facut pozici cu voi motate la agatat, da?
Anaela, ma bucur ca s-a rezolvat cu manuta buburuelului, Doamne, m-au trecut toti fiofrii cand am citit ce a patit mititelul
Sanatate tie si bebelului, sa va die bine, DOamne ajuta! 
Ema, ce datorie am la tine? Cred ca la cate absente am trebuie sa virez salariul direct in contul tau 
Lavi, ti-ai facut buburuze pe unghii? Sa le vedem
Ati fost in vizita la prietenii vostri, cum mai era bebe? Rareselul cum s-a mai acomodat cu soacra, merge?
Getik, ti-am zis ca am vazut si ultimele poze cu Ary? nu stiu daca am mai apucat sa zic, dar e o scumpete mezina noastra si iute foc! 
Va pup ca nu mai stiu ce mai voiam sa zic. 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Andreea, multi ani inainte, sa fiti fericiti! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anaela spune:
Azi a fost o zi superba la noi, am fost in parc cu tati si Darius iar pe domnisor l-am lasat in bluzita si fara caciulita atat era de cald, acum doarme si am reusit si eu sa descarc pozele in sfarsit, prin urmare incepand de la aceasta poza https://picasaweb.google.com/chiriac.ana/2011#5583555863325979154 sunt cele mai recente plus doua bonus cu Raducu, ca sa imi scot parleala, mai multe nu am avut voie sa ii fac, dar sunt clare.
Madyrizi imi pare tare rau pt voi, dar ce fel de infectie a capatat?
Cris sincer trebuie sa ma uit pe agena sa vad care a castigat ca eu pe la 12 am capitulat, mi-am luat pastilele si nu am mai rezistat, baietii au stat pana la 5 si au jucat.
O duminica placuta in continuare va doresc, eu sper sa mai iesim undeva dupa ce se trezeste manzul.
Ana
28 saptamani si
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
alynta27 spune:
Buna! M-am adunat sa va spun vreo doua vorbe! Ma simt terminata. Maria si Matei au racit IAR... Baiatul a facut febra intr-o noapte si atat, iar fata joi spre vineri. Vineri am mers cu ei la medicul de familie(a mers vecina cu mine) si m-am clatinat pe picioare cand mi s-a spus ca Maria are pneumonie si trebuie sa-i fac injectabil.
Pana la urma am "negociat" pentru un siropel Augumentin si aerosoli cu ACC si Dexa. Matei e si el pe aerosoli. Nu mi-au mai facut febra si sunt mai bine.
Joi am avut alta suparare... A fost sora cu familia la noi si au plecat de urgenta la spital pt ca lui Ciprian(cumnatul) i se opturase canalul urinar. Si e proapsat operat(reconstructie de uretra). Dupa socul asta vine altul: isi pierde tote actele in original intr-un taxi. "Frumusetea" e ca nici firma nu o stiu. Au anuntat politia, au sunat la toate firmele de taxi. Inca nu s-au gasit...
Mi-a fost cam greu sa ma adun sa scriu ceva...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Anaela ce frumusel e nepotelul!
Ce bine s-au inteles verisorii! Faina faza cu "imprumutul" suzetei! Ce frumos ati amenajat camera! Bravo! Tu cum te mai simti?!
Pe mine ma rupe spatele. Mi-am pus un indometacin supuzitor, sper sa ma mai lase ca ma "tine"! Voi cu ce va tratati?
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
parca nu as fi dormit o sapatamana,asa de obosita ma simt ..dar dupa ce-mi termin nesul,cred ca o sa-mi revin![]()
asa ca haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

Pe bune daca nu a venit primavara
..si mi-au incoltit si mirodeniile pe care le pusesem eu in paharele acum o saptamana
,asa ca peste cateva zile trebuie sa le prantez cum trebuie.
ana ce fain ca ai gasit si timp pentru sufletul tau,ca momentele astea sunt rare.. .A fost ieri cald,dar a inceput sa si bata tare vantul,sio principala grija era sa nu ma zboare pe sus
asa ca am ratat pozele,dar ca sa-mi spal pacatele am pus pe mail cu mancare![]()
anaela ce mare s-a facut grasanu
si am vazut ca se intelege tare bine cu Bia
,si verisorul e atat de mic
.n-am mai tras un rummy de o gramada de timp..dar parca imi facusi pofta..as aca sa vad cum o corup pe soramea si cumnatul ca si astia lucreaza pana sera la 20:00
alynta auciiiii,ce patanie urata cu cumnatul,sper sa-si gaseasca actele cat mai curand
.Hai ma...iar bolnaviori ?Multa sanatate sa scapati de raceala si complicatiile ei cat mai repede
.Si pe mine ma mai incerca cate o durere de spate,dar m-am apucat de gimnastica dimineata si-mi incalzesc muschii,si seara putin masaj acolo si dorm fara perna![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR