**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
neaaaattttaaaaa
daaa, si aici e fainut, soare dar si nori dar macar nu ploua
asa ca mai facem niste drumuri, plimbari etc
ieri i-am luat piticului cizme de cauciuc....verzi cu vacuta, super haioaseeeeeee....bai frate....e in stare sa si doarma cu ele....deci va imaginati ca se plimba incaltat prin casa
va pupacesc
madyrizi spune:
mneatza!!!
e o zi asa fainaaaaa... si eu trebuie sa fac curat la caine
. frate, zici ca-i vaca. se caca ca o vaca si face mizerie ca un bou
.
azi am program administrativ: spalat rufe, intins rufe, un pic de curatenie in curte, un pic mai mult prin casa...
ema, m-ai luat, mami. esti castigatoarea categoriei "nu avem barbati in casa, ci fuste-pantalon"
.
am fost aseara la socri, am bagat ca sparta. tot ce am muncit sa slabesc am pus la loc. pot doar sa va spun ca inainte de haleala aveam 69 de kile
de la 75 acum 2 saptamani 

. si sotul avea 79 de la 83
. sa vedeti ce silfide ne facem noi si o sa ne expunem siluetele pe malul marii negre
.
va las, ma duc sa mananc ceva si apoi sa-mi gasesc nadragii de scandal ca sa ies in curte la jegggggg
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
lavinia.p spune:
Neata gagici, vin si eu rapid la cafea. Azi am umpic de timp pt mine, azi merg la manichiura si abia astept
. Il lasam pe Rares la soacra mea pana maine, fiindca azi trebuie sa mergem la niste prieteni la vre-o 60 km de Oradea si pe Rares nu-l luam caci dc stam pana se trezeste ajungem prea tarziu si au si ei un bebe mic pe care mergem sa-l vedem, poate mai tineti minte ca vi-am zis de el este bebe ce s-a nascut de Craciun
Ieri am fost foarte ocupata, a venit soata acasa cu rost de impacare ca si cum nimica nu s-ar fi intamplat
, am zis eu ca deaia i-a chemat pe nasi la noi sa fie mai usoara impacarea
, oricum i-am spus ca scuzele le mai astept si i-am zis ca vine sezonul liliecilor si sper ca stie ce are de facut
...in fine nu-l uit oricum. Rares e tare scump, nu mai vrea in carucior, fae niste crize cand ma vede ca scot caruciorul, nu mai vrea si gata, doar de manuta
Am sa ies umpic cu el afara e asa de frumos, sunt 13 grade 
Anna parca mi-l imaginez pe Vladut zicand poezii, doamne da scump tre sa fie
...asa e intr-o familie cu probleme financiare sunt multe discutii, de aceea am hotarat sa astept pana terminam cu datoriile sa vedem cum va fi dupa aceea, ideea e sa mai rezist pana atunci
Anna ti-am trimis mucenicul l-ai primit da?
va trimit la toate mucenici, cu intarziere dar niciodata nu-i prea tarziu ![]()
getik cum a fost la mami?
Ema da tu ne vei tine la curent cu stirile in direct
, vai ca ma ia cu emotii.
Mady
astia nu-s barbati....
Serialbastre multa sanatate si ma bucur ca e mai bine Cezara scumpa, weekend placut
Getik ai reusit sa inscrii ariciul la cresa? Eu l-am inscris in august 2010 si abia acuma in septembrie 2011 am loc la el
bafta!
Simina zi si mie poezia cu piticu si ibricu, parca-mi aduc aminte ceva din ea dar nu o mai stiu pe toata
Andutu scump...mucenicii au iesit bestiali, chiar nu ma asteptam sa-mi iasa asa bine
, i-am dat pana la urma si lui ca doar au fost nasii aici si nu aveam ce zice, o sa pun poza cu ei zilele astea sa va serviti fiecare din ei![]()

Lali foarte frumoase buuruzele, azi imi fac si eu pe unghii niste buburuze ![]()
Cris au fost nasii si a fost ok, m-a vopsit nasa iar baietii s-au jucat ps3
, asta dupa ce am mancat un pui pe sare si mucenicii facuti de mine![]()
Simina calatorie placuta la Piatra Neamt si sa va simtiti bine
Picky cum esti mami? ai grija de tine pls, mai este asa putin
Ema sa poarte sanatos cizmele, ni le arati si noua? ce mortal e, asa mult ii plac?
Mady spor la treaba si ai dat bine
...si eu vreau sa mai tin cura inainte de a merge la serv sa fiu silueta sa am unde pune la cat voi lincezi acolo pe scaun am toate sansele sa ma fac cat o vaca

Gata, fug, v-am pupat pe toate, merg umpic cu piciu la plimbare ca e super fain, mergem pana in parc. Va doresc weekend placut si insorit
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
fetelor sunt si eu in zona am citit tot dar de scris m-ia facut ary bucata si a dat escape si sa sters tot mesaju asa ca acu nu mai am putere sa mai il reiau
, imi este ff rau de la gripa ca ma intors, ary este mai bine. nu am reusit nimik cu cresa ca din pacate pt mine cresa aceasata este cea mai buna din oras si cu renuma, la mine este problema ca e aproape de mama
, sa vedem cu mici, mari interventii poate reusesc.
azi am avut o zi criminala pe langa febra am facut o mandrete de frison
, am facut niste salata de telina cu morcov si mar, si niste chiftelute cu sos, curatenie am mutat florile de pe hol pe sus ca sa poate explora ary
. Piky azi ary ma ajutat sa pun morcovi din pungute in ladita, am bagat la spalat amandoua si ma ajutat sa scot rufele din masina
asa ma ajuta ary pe mine.
tu ce faci? cum mai esti cu contractiile?
simina cum a fost plimbarea??
lali frumoase buburuzele pt ema
.
lavi a fost super la mami sti vorba aia ca la mama, si cu cresa sa vede ce vom face, la gradi o inscriu acu pt la anu in decembrie cand face 3 ani, cum au iesit
pe unghii sti ca vrem poze![]()

mady ai fost super tare cu cainele

.
ema mi-l inchipui pe darius cu cizmele
cred ca e un scump
.
cris mami tu ce zi ai avut azi??
anna ce mult ma bucur ca intri mai des.
pup restul

ca ma ard ochii si imi lacrimeaza si, ma dispera si lumanarile de cununie care nu se mai termina odata
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
anaela spune:
Buna seara,
Noi suntem binisor, Darius e ok, am terminat sedintele de laser la manuta i s-au desprins de tot tendoanele de piele in sfarsit, in schimb eu nu ma simt foarte bine, e posibil sa fie si din cauza ca am cam exagerat cu treaba saptamana asta, dar am terminat, azi am facu si sfestanie la casa daca tot am zugravit mai peste tot.
Va eram datoare cu un raspuns legat de manuta lui Darius, pai prin noiembrie am fost internata cu el in spital pt ca a avut pneumonie, acolo i-au facut tratamentul prin branula si la prima branula pusa i s-a facut o basica cu lichid care s-a tot spart si iar s-a umplut pana cand i-au curatat-o si il dadeam cu o crema, ca pana la urma sa mi se spuna ca trebuie "operat" acolo mai precis bubita aceea i s-a necrozat si aproape ii afectase tendoanele, l-au taiat acolo ca sa zic asa undeva la incheietura mainii si atunci cand s-a inchis rana i-a prins si tendoanele, norocul nostru ca nu a fost mai rau, din cauza asta i-am facut sedintele de laser, noroc ca am scapat si acum i s-au desprins tendoanele de piele si e ok.
Am fost marti la doctor bebelina e bine tot cu intarzierea de 10 zile, mie mi-a dat tratament pt trombofilie am de luat un aspenter pe zi, o injectie cu clexane de 0,4 ml si mi-a marit doza de utrogestan la 4 pastile pe zi si sunt zombi de la ele mi-e un somn de nu mai pot, aseara mi-a facut cineva injectia ca sa vad cum se face desi stiam, dar pt mai multa siguranta iar in seara asta mi-am facut-o singura ca doar nu stau dupa cine poate sa mi le faca pt ca am de facut pe toata durata sarciniin plus inca 6 saptamani dupa, mai nasol e ca sunt suspecta de preeclampsie si trebuie neaparat sa imi iau un aparat de tensiune si sa mi-o iau zilnic.Pe mine ma cam doar un picior din sold cam pana la genunchi asa si de asta abia ma pot misca, in dupa amiaza asta am fost cu Darius la plimbare vreo doua statii de tramvai dus intors si am noroc cu sotul ca a stat el dupa baiat ca eu eram cu mult in urma lor.
Am fost si eu la Dana joi, i-am facut doua poze dar nu am apucat sa le descarc, incerc sa ma invrednicesc maine.
Va las ca am si musafiri, e campionat de rummy la noi
.
Pupici tuturor si noapte buna.
Ana
28 saptamani si
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
lavinia.p spune:
Neata gagici! Va servesc
. Sunt foarte matinala, nici cu Rares acasa nu ma trezesc asa de repede, dar merg azi cu mami la piata de vechituri sa ne distram umpic si noi, adica sa ne spalam ochii mai bine zis si apoi poate la o pizza dc o conving. Abia diseara merg dupa Rares deci am timp
.
[bGetik sanatate multa sa te faci repede bine si Ariciu sa nu ia de la tine raceala, fac si poze cu buburuzele care au iesit super

Anaela[/b] ma bucur ca Darius e mai bine si ai grija de tine nu te mai stresa tare sa nu faci rau la bebelina, odihneste-te cat poti 
Am plecat sa ma imbrac, va
si va doresc o duminica placuta!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la o 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

vad ca ieri ati cam tras chiulul ,si cred ca o sa cam cotizati
.Ce faceti azi?ca la noi e asa frumos afaraaaa...eu in prima parte o sa fac de mancare,si apoi la plimbare
ema 
ia sa vad si eu faca cizmele alea vaculoase![]()
mady da ce specie de "bovina" ai mama de face atata?
lavi pai vezi ca daca vine cu liliac,e musai sa ingropati securea ,da? Cum a fost la bebe? Acum si cu tine...pai zi si tu: cum puiii mei sa agate si el daca tot in carucior sta?nu trebuie sa impresioneze mandrele si sa alerge dupa ele?
.Deci a fost o seara frumoasa cu nasii la voi..foarte fain
.
getik ce sa am fata?
.Azi cum te mai simti?
anaela offf,e ingrozitor 
,cum se poate ca sa nu aiba grija cu un copil cand ii pun o branula?
.Hai ca mai e putin si o s vezi ca e un bebe sanatos
.Cine a castigat?![]()
lavi da esti matinala nu gluma..multam de cafeluta
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
mersi de cafea!!! ![]()
cris, am un animal mare cat un vitel. eee, nici chiar asa de mare, dar pe aproape. e prost de moare. a fost tinut in lant cand era mic, adica nu i s-a dat drumul deloc din lant. acum ca s-a vazut in libertate (i-am facut un tarc) face numai dracii. nici nu stie sa alerge cum trebuie. e vai de capul lui. o data la 2-3 zile trebuie musai sa faci curat la el ca zici ca e porc. se pisa ca un bou si trage pamant din afara tarcului, isi face namol si se tranteste in el. iti dai seama ce-i acolo 

.
anaela, bine ca ati scapat. noi n-am scapat asa usor in urma unei infectii netratate corespunzator in spital. si acum sufera alex si nu va scapa,probabil, toata viata.
lavinia, 

o zi perfecta!!!
geto, ce fata harnica ai!!! de aia am vrut si io o fata, dar mi-a iesit tot castravete. nu mai am sanse decat sa ma impac bine cu nurorile, ca altfel mor fara o cana cu apa
.
eu sunt cu un singur kinder. alex e la socri de vineri si vine azi. am iesit cu mihaita in curte ieri, am facut curatenie, dar el a intrat in casa ca purcelul
. s-a jucat peste tot, s-a tavalit pe pamant, s-a jucat cu mingea
...
revin mai tarziu...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emanouela spune:
neata
eu fac lista cu cine tre sa cotizeze
....iertam fetele care si-au luat concediu, cu cerere
....restulllllllll pregatiti banutii ca aveti de umplut un cont, iaca asa, nu mai tine.
azi ploua, normal.....ca doar e duminica
eu am pictat rama unei oglinzi si piticul a dat peste borcanul cu apa murdara de la spalatul pensoanelor si mi-a varsat-o fix pe covor, pe patratul galben
....deci e un sg patrat galben, fix pe ala a varsat
asa ca mi-am facut singura de lucru
hai va pup
cris_82 spune:
moamaaaaaaaaa..tare frumos mai e afara
de abea astept sa scot maimutica la plimbare.dar pana una alta mai trebuie sa pun de-o varza cu afumatura la cuptor si am o leneeeeeeeeeeee...muicaaaaaaaa..n-am vazut asa ceva de cand sunt![]()
mady esti de belea 

ema fata,stii ceva de Picky ?? pai si daca tu ti borcanul in mijlocul casei,ce vina are giner-miu?
Mirunel
terorista 

BAZAR