Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)
Raspunsuri - Pagina 14
hadrianae spune:
Buna dimineata!
La multi ani Sofia, Matei, Sabrina, Eric!
La multi ani, Klarisse!
La multi ani, mamici! Sa fiti fericite si sa va bucurati de puiutii vostri!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
POZE
pop_adelina spune:
La multi ani, noua, mamicilor!!!! sa ne dea domnul putere si sanatate sa ne crestem puiutii! eu sunt f emotionata pt ziua de azi, parca nu-mi vine sa cred ca sunt mamica
La multi ani si sarbatoritilor mititei: Eric de Olivia26, Sabrina de clabuc, Matei de emylyya, Sofia de buburuza!
La multi ani Klarisse!cred ca mama ta sarbatoreste cel mai frumos ziua asta!
La noi a iesit soarele, pare frumos, sa vedem cat o tinea! vreau sa ies putin, asta imi va fi cadoul, o plimbare ! sa ne ziceti care ce cadouri primiti!
va pup si va urez o zi si o primavara superba!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
bebecris26 spune:
Buna dimineata!
La multi ani dragi mamici! Sa va bucurati de aceasta zi minunata alaturi de sotii si puiutii vostri.
Pana acum ziceam ca e ziua femeii dar astazi, i-mi place asa mult sa zic..ziua mamei, suna asa frumos si ma umple de emotie.
Multumim fetelor de cafeluta, chiar acum o beau .
Astazi mergem la fratele meu, vom fi acolo trei generatii de mamici: eu si cumnata mea, mami a mea si bunica(mama mamei). Din cauza ca mama mea impreuna cu fratele mai mic sunt plecati de cativa ani din tara, astazi va fi foarte frumos sa stam impreuna toti.
Va si sa aveti o zi perfecta
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
LoraG76 spune:
La multi ani, mamicilor!
La multi ani, Klarisse!
Sa aveti o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
bebecris26 spune:
Mari, m-am amuzat tare mult aseara cand l-am vazut pe Vladut ce rostogoliri face. E atat de dragut, i-ti vine sa il papi tot.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
ionela.n spune:
Buna dimineata si la multi ani de 8 Martie tuturor doamnelor si domnisoarelor
Scuze ca nu am mai reusit sa intram pe forum, Raisa imi ocupa tot timpul.
La multi ani deasemenea tuturor sarbatoritilor!
Poze Raisa
camisv spune:
Si la noi este soare, dar frig. Eu vreau sa ies la plimbare si pt.prima data i-am pus lui Tudor partea sport. Sunt curioasa cum va reactiona, ca in landou nu sta decat daca doarme si parca n-as iesi cu marsupiul (ma simt mai mamica daca imping caruciorul)
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
office spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei si tuturor mamicilor!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
ancamak spune:
Cami, e bine daca il mai poti duce in marsupiu. Eu am regretat acest lucru acum o saptamana, totusi avem 9 kg si nu sunt chiar atat de solida. Carutul e cel mai sfant.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
oramona spune:
of, am facut baita micutei si am vazut ca are si pe manuta o pata de aia uscata si acum pe amandoua picioare. Sa vad cand gasesc pediatra sa mergem iar.
Donna, astept vesti bune despre Tudor
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)