Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

In primul rand inca mai apuc sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi: Calin Ioan de nastasie, Daria Elena de Alina_feier, Eduard Gabriel de h_3llena, Elena Elisa de oramona, Sara Maria de RalucaElenaM.
In al doilea rand La multi ani sarbatoritilor de maine, Sofia de Buburuza_10, Matei de emylyya, Sabrina de Clabuc, Eric de Olivia26 (invitam mamicile sa mai dea un semn de viata).

pop_adelina, i-am dat eu piure de pere duminica, so toata ziulica am schimbat la scutece de cat kk mi-a facut, unul a fost si diareic. Eu ii dau piure de mere (fara morcov, ca nu-i place) sau amestec si putin apara cu mar (asa face kk normal).

LoraG76, dovleacul ala din care se face strudel? se gaseste in supermarket sau il iei din piata? Poti sa incerci si mango, nectarine,caise.

doina_1984, eu de la 5 luni am inceput s-o pun intre perne (asa a spus pediatra) dar ei nu prea ii place asa, ea ar vrea tot in picioare sa sara.

Multa sanatate pt bb Tudor de Donna.

Noi pt dermatita folosim A-Dema Exomega (gel dus+ crema) dar o dau doar pe fata ca acolo e problema, deci dermatoloaga mi-a spus sa o dau pe tot corpul. Dupa ce o dau nu mai are fata scorojita, si in cateva zile arata bine, apoi iara nu o dau, si iara se scoronjeste si iara o dau cu crema...

Legat de "desteapta" am facut-o si eu (am injumatatit ingredientele) dar cred ca ceva nu am respectat cum trebe, ca se simtea prea tare gustul de oua. Sa fie din cauza ca am pus zahar macinat? si nu a avut putere s-o indulceasca, sau asa trebe sa se simta gustul ala de oua?

Arianna11, a mea cand a plans asa din senin si am obs o schimbare, nu era ea asa cum era de obicei, avusese putin rosu in gat. Dupa tratament si-a revenit.

just_me_31, ce simptome sunt la bronsiolita?

ana25, bafta la pedalat dar cu retele ce misuna pe aici...nush daca te ajuta la slabit.

Eu pt supica pun cam 500 ml apa (dar imi scade fff mult pana la final) 2 morcovi si 1-2 rad de pastarnac (azi am pus radacina de patrunjel) iar cand e fiarta pun 1 lingurita ulei de masline. In zeama asta pun apoi cateva lingurite de morcov dar pe razatoare (din aia de plastic speciala pt bb), deci morcovul nu e dat prin blender, las putin fibra (in schema zice morcov pisat).In prima zi de supica i-am dat 10 ml, a doua zi 20 ml, a treia zi 30 ml+o lingurita
pasatura de legume. Din a patra zi 40 ml+2 lingurite pasatutra + 1 linguruita ulei de masline.Se da supica pana se ajunge la 100-120 ml(se doreste inlocuirea mesei de lapte de la pranz) apoi se adauga si felul II facut fin piure de legume (altele decat cele din supa de la felul I). Si nu se introduc fff multe legume in supica (eu pun max 3).

Azi a fost baba mea, cu soare si ninsoare, dar parca mai mult soare, deci imi ba mere bine :).

Va sa aveti o zi frumoasa maine.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara!
Intru la ora asta pt ca azi a fost maicamea la mine(ziua sta la mine si noaptea doarme la fratele meu pt ca la mine nu are unde, avem doar o camera), iar seara il apuca pe bebe agitatia, il mananca gingia si stau mai mult cu el in brate.

I-mi pare tare rau pt micutul Tudor, sper sa se faca bine repede si sa nu ia si altceva din spital. Multa putere mamico Donna, sa treaca repede si sa veniti acasa.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

Donna,imi pare asa rau ca sunteti bolnaviori! Va asteptam acasa sanatosi si voiosi! Multa putere si sanatate!

La multi ani pt toate mamicile!

Vad ca, din pacate, multi bebei se confrunta cu dermatita atopica. Noi am fost si la dermatolog, si la alergolog... toti ridica din umeri. Tot cititnd am ajuns la concluzia ca timpul e rezolvarea, intre timp putind doar ameliora situatia. Adica sa tinem sub control bubitele. Din fericire, Tudor nu are pe fata, dar are citeva pete uscate pe trunchi, si la incheieturile miinilor.
Din cremele incercate, Avene ne-a priiti cel mai bine. Nu face minuni, dar hidrateaza cel mai bine portiunile uscate.
Am observat ca pina nu-si fac ele, iritatiile, damblaua pot sa-l dau si cu aur si diamante, ca e degeaba. Speram sa se duca de tot dupa 1 an, maxim 2. Mai grav e ca pot aparea complicatii respiratorii pe fondul asta atopic. Sper sa ne ocoleasca.
Mare stres am avut acum cit a avut viroza, noroc ca avem o pediatra buna, care tine cont de sensibilitatea asta a lui Tudor.

O zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani Klarisse!!! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!!!

La multi ani mamicilooor!!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI tuturor mamicilor. Cred ca pentru multe dintre noi, incepand cu anul acesta aceasta zi a capatat un nou sens . Sa aveti o primavara si o viata minunata alaturi de micile voastre comori.

La multi ani Klarisse. , uite ce cadou frumos ai fost tu pt mamica ta .

Acum va invit la cafeluta si bombonele de cioco, pe toate , ca ati vazut ca dieta nu-i de noi acuma

Dermatita asta, eu nu stiu ce sa mai fac cu ea. Aveam pe un obraz, a aparut si pe celalalt si se extinde pe picioruse , bine ar fi sa scapam de ea.

Va mamicilor.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Noi tot incercam sa introducem fructele la masa de dimineata,insa fara succes deocamdata. Merele nu-i plac,bananele nici atat, o sa incerc maine cu para. Lapticul l-a baut pana la urma cu greturile de rigoare si cu adevarate reprezentatii de circ date de mine si de tati,ca s-o facem sa pape.Daca ii distragi atentia cu ceva destul de interesant,e prea captivata si uita de greata.Cateodata functioneaza,cateodata nu.
Cameluska mersi!! Nici eu nu fac legumele din supa,pasta. Si eu le dau pe razatoare,si le papa asa. Am incercat sa-i dau si piure fin,si l-a scuipat.Si-a facut greata cu el.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Anul acesta suntem pe deplin implinite din toate punctele de vedere.LA MULTI ANI!Sa fiti frumoase ca o zi de primavara, fericite si iubite!
Adaug si eu o cafeluta aburinda.
Multe, multe surprize placute va doresc azi!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MUUULTI ANI, MAMICI!!!
LA MULTI ANI KLARISSE!!!
ORAMONA, ai dreptate, pentru multe dintre noi, abia acest 8 martie este plin de emotie, si are sens.
Va pe toate, si declar ca imi sunteti fooooooarte foarte dragi!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

LA MULTI ANI MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, mamici!
La multi ani bebici:Sofia,Matei,Sabrina,Eric!
La multi ani, Klarisse!

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput