Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!
Raspunsuri - Pagina 8
felicitas spune:
Nu mai stiu cine se plangea de alaptat ca e dureros. Folositi mameloane de silicon sunt foarte bune, am si avent si de la Nuk . La pitica ii plac mai mult Nuk, trage mai bine de ele. Si neaparat folosit Garmastan ajuta mameloanele si previne aftele la bebe in gurita. Asistenta de la nounascuti mi-a zis sa folosesc cu incredere, dupa fiecare alaptat spalat si dat cu garmastan
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
IONY_82 spune:
Salo_sama , felicitari
Bravo mamico. Ce grasuna ai ascuns tu acolo

Refacere rapida si mult laptic
BINE AI VENIT BEBELUSA PETRA!!

fericita
40+ cu
Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

roxy_s spune:
felicitas 

si mie la fel mi-a zis doctorul cu epidurala. ca n-are rost sa o fac , ca deja aveam dilatatie 5-6 cand am ajuns. si m-am dilatat repede si am si nascut repede. cu anestezie cred ca se mai lungea, intr-adevar.
stiti cate kg am eu? 49,7 kg. sper sa nu mai slabesc, sa raman asa la cate aveam si inainte. cred ca de la alaptat am slabit asa repede.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
IONY_82 spune:
Eu tocmai ce m-am intors de la spital
totul bine la monitoraj, bubulina mea nu vrea sa iasa si pace
ma intorc la spital miercuri cand e posibil sa ma interneze
fericita
40+ cu
Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

roxy_s spune:
felicitas eu am luat mameloane de la Avent, si sunt tare bune. mi-au trecut si ragadele cu ele puse. acum iar alaptez fara ele.
iony eu zic ca miercuri gata, vine bebelina
bea si tu ulei de ricin poate are vreun efect ceva.![]()
![]()

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
alina06st spune:
Am fost si eu la o plimbarica. Am intrat sa vad daca avem noutati. N-avem, asa ca, sa mai fac putina galerie!
Hai Deea!

Hai Danielle!

Roxy, eu din ce am citit si m-am mai uitat pe net la filmuletele cu baita facuta de dr Culcer, am inteles ca e bine asa cum faci tu, mancare dupa baie. Si mi se pare ok. E posibil, daca ii faci baita dupa sa vomite, ca de ii mai zgaltai stomacelul. Pe la ce ora ii faci baie? Poate muti baia putin mai devreme, ca sa nu apuce sa i se faca asa fomitza? 
Yasmi, Anaxena, voi ce mai faceti mamicilor? 
in S 33+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 7 saptamani 
madutza_bra spune:
Neata fetele!![]()

Felicitari Salo_sama !!!

Ce bebita mare ai tu acolo 

, de-aia a stat ea asa mult, ca sa creasca mare si frumoasa 

Dorinut@, felicitari pentru cele 4 zile de titi, sa o tineti tot asa
!!
roxy, eu ii fac baita si apoi ii dau sa manance, dar o trezesc eu pt baie, nu astept sa se trezeasca plamanda si apoi sa=i fac baie. La noi ultima masa inainte de baie e pe la 6:30-7:00, si baita la 8:30 in fiecare seara. Dupa baita titi care se termina pe la 9:30 cu tot cu scos aerul. Apoi urmatoarea masa pe la 4 dimineata.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
roxy, cu ser fiziolocis o serg dimineata pe fata pt ca are urdori la ochisori. In nasuc am pus ser doar de vre-o 2-3 ori cand mi s-a parut ca e mai "fornaita" si o deranjeaza la supt. 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!