Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n , ti-am admirat puiutul ..vai mi se face asa un gol in stomac cateodata cand ma uit si eu tot astept sa nasc si sa imi vad si tin in brate puiul... ( Mucenici maine, azi clatite )

alina06, interesant ce ai vazut tu la tv, acum incep sa fac si eu niste legaturi cu niste cazuri de le stiu Bebe nazdravan iar joaca fotbal cu ficatul tau ? a mea azi cand am iesit din casa si am dat de soare la plimbare, pffuuu... ce nu s-a zbenguit , ma gandeam ca iau autobuzul spre spital

ioanna, tu te-ai apucat de cumparaturi pentru bebe?

Happiness, azi cand ai scris am fugit repede la picasa sa vad daca ai pus pozici cu bombonica roz si nu ai pus nici una macar hai te roggggg, da te rogggggggggg... mumos mumos te roggggggg, vreau sa o vad !!!

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Stefana, da chiar te rog... be my guest !!! Rabdare am , tutunul imi lipseste

Hai ca incet incet o sa te descurci

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphuleeeeeeeeeeeeesi eu vreau clatiteeeeeeeeee
si muceniciiiiiiiiiiii

astept sa va inscrieti fetele pe lista
la pisuc care vreti sa fiti pomenite in perioada asta
de catre sotuil meu la slujbe

yasmi bine ca sunteti bine
asta e cel mai important

alina.n ai PM

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 29 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc, roxy, shtrumph, lauriciu, viss, va multumesc pentru cuvintele frumoase asa este, aveti dreptate...sunt convinsa ca atunci cand o sa fiu mai aproape o sa imi gasesc eu curaj de undeva, ca doar n am incotro sunt convinsa ca o sa ma mai linistesc dupa ce o sa vb cu doctorita sa vedem cum nasc...

pisuc daca nasc prin cezariana vreau tare mult sa fie pe 25 martie :) am eu un fix cu ziua asta, si e chiar sfarsitul sapt 38, asta calendaristic, pentru ca ultimul meu dpn e 1 aprilie, deci oricum o dau tot putin mai e

cred ca i am transmis si lui bebe agitatia mea ca saracul misca intr-o veselie, nu sta locului o clipa...

va

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Ia vedeti daca am reusit:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank da o tin cu manusi ca stii ce da din manute si asa se zgaraie pe fatuca..... dar sunt manusi subtiri, subtiri

bb_yasmi inca nu s-au terminat lohiile, sunt asa rozalii si foarte putine. ma intreb cand s-or opri de tot ca deja m-am saturat si eu am o pofta de absolut orice. toata ziua mananc si uite ce-am slabit.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu nu i-am taiat unghiutele pentru ca prima data trebuie sa le taie nasa si inca n-a ajuns sa le taie dupa aia nu cred ca-i mai dau nici eu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput