Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

catank eu nu folosesc deloc manusi sau caciula la bb in casa
unghiile se taie de fiecare data cand cresc/camla 2sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Lavi asa sunt si eu cu foamea, nu mai ma urc pe cantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

si eu vreau clatiteeeeee cu finetti vreau eu!
lavi dar de ce nu intri mai des?ca eu nu am fost pe faza?din cauza problemelor cu lucas?vroiam sa ti spun ca ai niste ingerasi minunati si eu cred ca lucas seamana cu tine mai multt decat yasmi
fetelor,maine ce faceti?voi mergeti undeva la chefuiala?
eu am o gramada de invitatii,dar am ales un restaurant in apropiere unde o sa merg si no sa stau mult..

37 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Vad ca n-avem inca vesti de la Danielle. Probabil e la reanimare. La 17 zicea ca intra in operatie. Asa ca eu cred ca pot sa-i spun deja "felicitari Danielle!"

Pisuc, la 3 ma duc maine la eco. Sunt curioasa daca imi face si control la col, desi poate ca e cam devreme. Dar vedem. Bafta si tie maine! O sa-ti dau si eu pm cu numele sa ma treci si pe mine daca faci listuta pt cami.

Viss, maine scoatem majorete pt tine

Yasmi, ma bucur ca s-a rezolvat si ca sunteti bine.

Fetelor, am ascultat ceva interesant azi pe pro tv. Era tipa aia psiholog, Zivari. Vorbeau despre Columbeni, dar legat de asta ea a zis ca acei copii care cresc intr-un mediu neprielnic in familie, adica parintii nu se inteleg asa cum ar trebui, au imunitatea scazuta: racesc des, fac rosu in gat des, pneumonii... Cica in Franta, daca un copil are 3 si peste 3 episoade din astea intr-un trimestru, parintii sunt indrumati automat catre consiliere. Ei si sa stiti ca mi s-a parut plauzibil. Eu stiu un caz apropiat: baietelul nasilor nostri face luna asta 5 ani si e in permanenta racit. Nu trec 2 luni si raceste, face febra, rosu in gat, tuseste... Nu va spun de cate ori n-au mers la urgente cu el. Si mereu m-am intrebat de ce are imunitatea asa scazuta. A fost alaptat la san pana la un an si cateva luni. Acum de cand am auzit treaba asta, paarca incep sa inteleg... Am vrut sa va spun si voua, mi s-aparut interesant.

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Seara buna,fete dragi!!
Revin si eu dupa ceva timp si vreau sa felicit proaspetele mamici... Salo si Deea,sa aveti parte de bebici sanatosi si papaciosi.
Am vazut poze de bebei si toti sunt superbi!!!
Strumph,de cand am citit despre clatitele tale, cred ca am mancat un de kg de mere doar sa nu ma apuc de facut clatite la ora asta.
Despre mine si bb pot spune ca suntem binisor...joi am fost la eco la dr de la Buc si am aflat ca am colul putin deschis ,iar lichidul e la limita inferioara.
O sa merg iar in 2 sapt sa vedem cum se prezinta mister col...sper sa fie bine.
Pe la 38 de sapt o sa plec cu bocceluta la buc sa nu ma apuce nascarea pe aici.
Fetelor,o intrebare as mai avea...ce parere aveti de carucioarele de la bertoni sau bambino world?
Care credeti ca ar fi mai bune?
la toate fetele!!!

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- avand in vedere ca e noapte,am schimbat semnatura.
- dupa ce toata ziua am fost apatica,acum m-a apucat roboteala- am pus si eu in functiune sterilizatorul= dc ceva nu era in regula treb sa-l duc inapoi in 24-72h, am calcat niste rufe bebici,am facut o sarlota de ciocolata, am pus perdeluta la dulap bebici.poate asa dorm si eu bine la noapte
- scrish- te inteleg, am avut si eu starile astea.vad ca acum sunt mult mai linistita.nici nu ma steptam ca, cu 2 zile inainte sa ma linistesc asa?!bine, chiar ma stradui sa nu ma gandesc acolo.am ascultat muzica, am facut integrame,am motait..oricum linistea asta vine de undeva mai presus de mine,ca altfel puteam sa fac eu ce faceam, ca tot agitata eram

37 SA viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 1 zil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami draga, esti minunata - evident ca cine vrea imi poate trimite numele, fac listuta si eu ti-o trimit tie ca sa ne citeasca sotul tau la slujba! Tare multumesc si multumim!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit , am pus umplut clatitele cu branzica si le-am dat la cuptor am trantit si eu toate vasele murdare in masina de splata vase , ca o Lady ce sunt si acum abia astept sa pap cateva clatite

Catank stiu ca-s intarziata, dar am scuze cupa cum vezi , ti-am facut 2 cu dulceata de trandafir, sa vii sa le papi

Felicitas, multumesc de incurajari mi-a trecut, nu mai sunt asa speriata, dar acolo undeva in capsor la mine tot este acea teama de nou si necunoscut, dar duca-se pe pustii , cum ar spune bunica-mea, eu o sa fiu tare si o mami buna pentru puiuta mea, ce atata frica ?

Viss, hai ca AMR nu mai e mult, numai maine nu-i poimaine si vin buburuzele , avea sa scriu bucuruzele , cred ca o sa fie si niste bucurii nemaipomenite Totu` gata pregatit, bagaj, emotiile?? sotul ?

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- vai,alina..asa e! nici nu m-am gandit la asta. de fapt, nici nu ma pot gandi serios.chiar e real? mai am o zi, si ma duc sa nasc?este ca si cum ar fi vorba despre altcineva
- sotul meu, azi a venit de la servici turmentatcu masina- deci nu era baut, dar era..chiar turmentat. i-am zis sa bata 2 cuie la dulapul de bebici sa atarn o perdeluta, iar el mergea din bucatarie in dormitor,iar se ducea in bucatarie..se uita dupa cuie pe pereti..si la final, a uitat ce treb sa cautea pus si o masina la spalat,nu era musai,dar treb. spalati blugii lui preferati, ca sa se usuce pana miercuri

37 SA viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 1 zil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Hey, am intrat la tzanc. Strumphy, hai ca incerc sa fac eu un capitol nou, sa-mi intru in mana. Dar sa ai putina rabdare cu mine, ca abia invat.
Revin.

Stef 36+ cu Tudor Stefan

AMR 3 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput