Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 14
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Eu nici nu i-am spus Marei ca este si ziua Mamei. S-ar putea sa afle maine la gradinitza. Vreau sa fie numai ea in centrul atentiei sa fie o zi speciala doar pentru ca este ziua ei. Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
Ce frumos te-ai gandit....

Si totusi, daca va afla, eu cred ca o sa fie incantata ca e nascuta de ziua mamei...
zic si eu...Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani mamici de pufuleti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ..nebuna mai sunt si eu....si daca tot nu prea activez eu la sch 3...sa vedeti ce m-a amuzat pe mine azi: http://img140.imageshack.us/img140/8172/19634217104420919531565.jpg sper sa nu-mi iau prea multe rosii... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
chiar ca tare!

de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui gmilady Sorina, am vazut filmuletul cu Iris, felicitari ![]() ![]() ![]() Pai eu sigur o sa-mi notez ca Bebix merge cand o sa faca singur 3 pasi |
Multumim...Face ceva pasi mai demult, dar daca tot are.."om" disponibil, poate ca s-a gandit ca nu e cazul sa se deranjeze mai mult...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
gmilady spune:
Evyme, am raspuns pe email 
Dragi mamici, in special cele din Bucuresti (ca altfel imi imaginez ca e mai greu), ati vazut invitatia de pe email, da? 
nyny spune:
citat din mesajul lui evyme
Eu ma bag, ca parca ma incearca o foame... ![]() din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc! |
SI EU, SI EU
Eu dau mai pe ziua o felie de tort Printzesa ( deh.. alegerea mandrei mele)
Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
alicredo spune:
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, mamici de pufuleti, sa fiti iubite! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu si eu!

sa-ti traiasca copii , ca tare frumosi mai sunt!
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alicredo
chiar ca tare! ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Apare in fiecare joi cate un episod...am innebunit de ras, cand mi-a aratat diana!
Se poate vedea la ei pe site...bestiali ardelenii!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Mara frumusica! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani dragi mamici !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa aveti o viata minunata,sa va simtiti mereu doamne apreciate,iubite,rasfatate;sa fiti cele mai iubite mamici si cele mai adorate partenere de viata;sa fiti voi asa cum va simtiti cel mai bine ! ![]() P.S. motto-ul de astazi vi-l dedic voua cu mare drag ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti ! " |
subscriu si la asta ca tare frumos e aranjat! multumim de urare.
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Ce frumos te-ai gandit.... ![]() Si totusi, daca va afla, eu cred ca o sa fie incantata ca e nascuta de ziua mamei... zic si eu...Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
O sa-mi zica ea cand se face mare. Eu nu as fi
Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei

de
Sebastian Mihai 
La multi ani Mara frumusica! 
Sa aveti o viata minunata,sa va simtiti mereu doamne apreciate,iubite,rasfatate;sa fiti cele mai iubite mamici si cele mai adorate partenere de viata;sa fiti voi asa cum va simtiti cel mai bine !