Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 13
nyny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Mara, papusha blonda de mami Nyny! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Multumim

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui evyme .... Si noi pe aici... De fapt, doar eu, ca baietii dorm amandoi. Am si eu o intrebare: mai sunt pufuleti carora le place sa se loveasca??? Sebi are obiceiul sa se loveasca in picior (in zona genunchiului) daca prinde vreun pix in mana, sau se loveste cu mainile pe burta/pulpe (asta o face razand in hohote)... Ar trebui sa ma ingrijoreze sau e o etapa care trece de la sine? |
Iris mai face asa la baita...face "plici-plici" apei, cu palmutzele, pe burtica ei...sa fie ceva in neregula?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
La multi ani Mara frumusica! 

La multi ani dragi mamici !

Sa aveti o viata minunata,sa va simtiti mereu doamne apreciate,iubite,rasfatate;sa fiti cele mai iubite mamici si cele mai adorate partenere de viata;sa fiti voi asa cum va simtiti cel mai bine ! 
P.S. motto-ul de astazi vi-l dedic voua cu mare drag

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"La multi ani mamici de pufuleti !
"
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Iris mai face asa la baita...face "plici-plici" apei, cu palmutzele, pe burtica ei...sa fie ceva in neregula? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Nu stiu, el se loveste din entuziasm pe burta, dar e constient ca se loveste, si daca-i spun sa nu se mai loveasca se opreste, dar plange
Mai mult ma ingrijoreaza cand se loveste cu pixul in picior, pentru ca se loveste doar la dreptul, si da destul de tare
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!
sorina_bz spune:
Dragelor, pentru ca e ziua noastra, haideti la o felie de tort diplomat cu fructe, ca nu-mi place sa pap singurica!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
gmilady spune:
Sorina, am vazut filmuletul cu Iris, felicitari 

Pai eu sigur o sa-mi notez ca Bebix merge cand o sa faca singur 3 pasi ![]()
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani dragi mamici !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa aveti o viata minunata,sa va simtiti mereu doamne apreciate,iubite,rasfatate;sa fiti cele mai iubite mamici si cele mai adorate partenere de viata;sa fiti voi asa cum va simtiti cel mai bine ! ![]() P.S. motto-ul de astazi vi-l dedic voua cu mare drag ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti ! " |
Simply...

evyme spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Dragelor, pentru ca e ziua noastra, haideti la o felie de tort diplomat cu fructe, ca nu-mi place sa pap singurica! ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Eu ma bag, ca parca ma incearca o foame...

din 10.02.2010
fericita
de
nyny spune:
| citat din mesajul lui gmilady La Multi Ani, Mara de Nyny!!!Aniversare frumoasa si numai bucurii, cum a fost trotineta, potrivit cadou!! Si lui mami, multe surprize placute de la tine si de la fratior ![]() Si... la multi ani tuturor mamicilor Ce frumos o sa fie cand o sa aud si de la bbx "la multi ani, mama" ![]() |
Multumim

Eu nici nu i-am spus Marei ca este si ziua Mamei. S-ar putea sa afle maine la gradinitza. Vreau sa fie numai ea in centrul atentiei sa fie o zi speciala doar pentru ca este ziua ei.
Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Multumim ![]() Eu nici nu i-am spus Marei ca este si ziua Mamei. S-ar putea sa afle maine la gradinitza. Vreau sa fie numai ea in centrul atentiei sa fie o zi speciala doar pentru ca este ziua ei. Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
Dar iti dai seama peste ani, cand va fi si ea mama, cat de speciala va fi aceasta zi?

din 10.02.2010
fericita
de