Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
camelia_daniela spune:
Neata!
Offf, Madau, sanatate multa! Refacere rapida!
Feli,super ca Ilincuta face dans irlandez!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Bic spune:
Feli am avut si eu nod in git. Globus hystericus se numeste si se declanseaza pe fond nervos. Nu stiu cum mi-a trecut. Pur si simplu, cred ca am iesit din situatia care ma stresa. Dar la stres mare imi revine.
Eu mai iau din cind in cind remedii florale Bach si am o carte de referinta pentru aceste remedii. Am ramas cu gura cascata cind am citit despre cele sase chakra, locurile cheie din trup care corespund anumitor stari sau probleme. Ei am avut marea surpriza sa descopar ca in git se afla a cincea chakra, cea care tine de comunicare, creativitate - lucruri care pe mine ma framinta mult, poate cel mai mult pe lumea asta. De asemenea, in ultima vreme am lucrat tot timpul cu gitul - cintat, predat muzica, etc. Si daca nu imi ingrijesc vocea, mi se duce repede. In plus, fac niste pre-atacuri de panica in rarele ocazii in care fii-mea maninca bomboane, de teama sa nu se inece cu ele. Deci e clar ca toate emotiile mele au de-a face cu zona gitului. Aoleooo... numai povestindu-ti, mi s-a pus nodu' .. glumesc...
Concluzia: se simte la git, dar tot de la pisicu' de sus e.
Incearca sa tii stresul sub control. Fii mai zen :D
Iar in legatura cu ce spunem copiilor, eu ma abtin in general sa pun etichete sau sa cataloghez lumea in fata Smarandei, cu atit mai putin sa-i spun lucruri negative despre lumea din jurul nostru. Am patit-o in sens invers chiar azi, cind Smaranda mi-a spus ca o fetita i-a spus ca nu o sa se mai joace impreuna pentru ca tatal ei a spus ca Smaranda nu asculta... Dupa ce m-am imbunfat, am avut o discutie cu fii-mea pe tema "purtatul vorbelor" si cum nu e bine sa te increzi in ele. Ha.
Parerea mea este sa incercati sa va abtineti de la etichete fata de ceilalti pentru ca le dai copiilor un sentiment de nesiguranta fata de tot ce este altfel. Noi trecem de ceva vreme prin niste probleme cu vecinele noastre si in sfirsit mi-am dat seama ca probmele sint izvorite din faptul ca fetele aud tot timpul in casa cum mama lor ii judeca pe toti din jur si le prezice o traiectorie negativa. Drept urmare, o privesc pe fii-mea cu curiozitate - fiind altfel, adica cu parinti straini - si sint si rele cu ea de multe ori.
lavi02 spune:
Madau, sanatate!!
Alinus, bravo mamei tale pentru tratament, ca a scapat de boala.
Daca nu merge acum cu nanny, mai incearca peste vreo 2 luni, poate intre timp isi mai schimba opiniile miss Alessia.
Dulciurile - nu mananca in exces pt ca nu prea avem prin casa decat ciocolata care se da cu masura. A si mai aveam cate un iaurt cu fructe sau cu ciocolata sau Danonino (aste-s tot la categoria dulciuri). Plus gem si miere. Pe propria mea silueta am constatat ca cea mai buna solutie ca sa nu mananci dulciuri e sa nu le cumperi.
Nati are 21 kg si 115 cm.
coralia76 spune:
Neatza,
Foarte fain si interesant suna dansul irlandez Feli!
Madau sanatate !
Eu am o perioada mai libera la servici...aproape ca nu-mi vine sa cred...dar sigur nu va tine mult ca de la 1 intru iar in focuri cu raportarile .
bb_alinus spune:
Aoleo Madau sanatate maxima
Lavi ehe ar fi foarte usor ce spui tu sa nu cumparam dulciuri, reuseam si eu performanta pana acum vreun an dar nu mai reusesc:)) In plus aniversarile se tin lant, cred ca din februarie a avut missa 8 invitatii. Deci dulciuri la greu si in weekend cand se serbeaza si la scoala Plus ouale de cioco, plus gustarea de la ora 4 ....nici nu vreau sa ma gandesc.
Coralia, Maria, Lavi nu ma dau eu batuta asa usor, nanny va veni joia cate 2-3 ore si trebuie sa se obisnuiasca! Fata e atat de blanda si zambitoare, cred ca se va obisnui cu ea.
Vai nici a mea nu isi tine gura dar pana acum am reusiit sa ma abtin sa fac comentarii negative....
In schimb fetele intre ele sunt ...raute cateodata. Comenteaza de ma intreb de unde asa atitudine. De ex acelasi subiect, nanny...habar nu aveam ca e o mandrie sa ai asa ceva. Ei bine am surprins o discutie intrea o prietena si Amalia. Prietena: eu am o nanny care ma duce peste tot, tu nu ai! Replica lu fii-mea: da, dar nanny ta e o grasa nu vezi . Normal ca am mustruluit-o....
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
proadelina spune:
Multa sanatate si din partea noastra!
Din pacate nu am vesti bune. Am fost luni la control la gine si sarcina este oprita din evolutie. Ieri am mers la endocrinolog iar acolo nu este nicio problema, azi am mers la un alt medic ginecolog, dar verdictul este acelasi. Sunt ! Raisa mai intarzie un pic!
Adelina si Albert (16.11.2005)
proadelina spune:
Azi trebuia sa am 9 saptamani.
Data viitoare (daca mai da DD inca o data) am sa astept sa trec de primul trimestru, sa anunt pe toata lumea, dar am fost atat de fericita si avand deja cu copil sanatos nu am mai pus in calcul si varianta pesimista!
Adelina si Albert (16.11.2005)
corap spune:
imi pare rau, adelina. stiu ca nu te consoleaza cu nimic si stiu senzatia (am trait-o si eu, ce-i drept numai cateva zile).
Multa sanatate!