Romanii nu au valoare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Se pare ca totusi campania este un succes.
Ati ajuns sa discutati despre Radio 21, cu sau fara voie.

Stii exista un efect care apare in marketing, uneori cand un produs este agresiv, pesimist, umilitor ca mesaj prezentat se intampla taman invers. Reactiile oamenilor la el sa fie negative. Dar stiu si eu, ei s-au bazat poate pe ideea ca romanii inteleg ironia si o gusta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Se pare ca totusi campania este un succes.
Ati ajuns sa discutati despre Radio 21, cu sau fara voie.

Da, insa in ideea ca mai am un motiv sa nu-i ascult.

E ca reclama aceea idioata cu "zboara puiule, zboara" de care vorbea toata lumea dar care a dus la scaderea vanzarilor si la inca o campanie publicitara pentru refacerea imaginii (daca bine tin minte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

http://www.iqads.ro/pictures/Radio21_revealing_mesh.jpg

nu mai comentez, raman la prima impresie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Am fost de curand in Romania si la intrerea in Bucuresti dinspre autostrada Bucuresti- Pitesti era un billboard mare pe care scria ' Romanii nu au valoare!
Aproape de Arcul de Triumf un altul pe care scria ' Tinerii romani nu au nici o sansa' sau cam asa ceva.
Ma lamureste cineva ce e cu mesajele astea??

Mentionez ca nu e vb de graffiti ci de inscriptii profesionale ( parca cel de la Arcul de Triumf era parca un ecran, nu mai retin.

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand

Bine punctat, si eu am vazut acum citeva zile pe un panou publicitar "Tinerii romani nu au nici un viitor" si am fost socata (usor ) ... ma gindeam ca, dupa ce ca viata in ro nu e usoara, o "reclama" ca asta le va da ghes sa se sinucida in masa

Mergi la inceput