Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Neata!
Nu am timp decat sa ii spun Anei ca mie, mama durerilor de cap si cu durere de cap dupa ceza din cauza anesteziei, nu imi trece decat cu Saridon. L-am descoperit cand m-au luat durerile crunte de cap din cauza anesteziei ( culmea, la prima nastere nu am avut nimic, acum insa a fost horror ) si anestezista si doc mi-au zis sa iau Saridon. Cu mana imi trece. E paracetamol, dar are si cofeina. Am alaptat fara probleme cu el, si atunci si acum, cand ma iau durerile. Dar eu beau si cafea si Vlad nu da semne de deranj...vezi cum e la voi...dar repet, a fost la doc's order :-)
O zi frumoasa tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Bine ati venit, Ramo si Crissellena !
Elfica, am vazut pozele, ai o fetita tare dulce si delicata!
Ana, pupici sa treaca! Si eu am avut dupa ce am nascut si eu pana acum nu am stiut ce inseamna durere de cap.:(
Joy sper ca nu e asa in fiecare noapte! Reusesti sa dormi cu ei ziua? Eu asta fac de cateva zile, nu mai rezistam. Maria ma consuma mult mai mult decat Sara. E un fel de Martha vorbareata, doar ca trebuie sa raspund, sa raspund, sa raspund.:)
Roseola intai se manifesta prin febra f mare, apoi apar bubitele.
Va invit la mucenici, a participat toata familia la opera de arta!
![](images/user_woman.png)
ral_eli spune:
neatza si de la noi.
multumim ana pt ceai si nu intra in paranoia cu david ca e prea grasucin ca intru si eu dupa tine. v-am zis ca robert avea la 3,5 luni 8.300 kg.
bebele meu doarme 2 reprize ziua de czte 2 ore : de la 10-12 si de la 17-19. aproximativ in jurul orelor astea
mami de Robert Petru
poze
lorin7774 spune:
buna dimineata si de la noi
eu ma inscriu la cafea pentru ca tensiunea mea "este, dar lipseste cu desavarsire" dimineata si cafeaua e singurul leac ca sa nu ma apuce durerile de cap
Antonia a invatat sa tipe, pe niste tonalitati foarte inalte, de ma sperie...si culmea, exerseaza asta doar cand o pun la san, zici ca o pun pe jar, se transforma apoi in plans, agitatie...daca insist si sunt mai ferma in a pastra pozitia se zvarcoleste pana transpira...nu merge nici cu leganatul, nici cu sasaitul, nici jos, nici sus, nicicum!
asa ca de 2 zile mancam foarte prost
a avut masa cand a mancat numai 70 si am pus-o in patut si liniste si pace...nu zice nimic, se joaca linistita! deci declaram GREVA FOAMEI!
Miruna incepe sa dea semne de copil nebagat suficient in seama, desi ma stradui cat pot sa-i dau atentie mai mult ei dupa ce vine de la gradi...se pare ca nu prea-mi iese...s-a schimbat si educatoarea si a plans dupa ea...offf...
legat de diversificare...recunosc ca sunt mai calma acum decat am fost la Miruna; probabil am imbatranit si de-aia...
Atunci am facut diversificarea dupa o carte veche, de prin anii 70-80, dar nu-mi aduc aminte cum se numeste. Oricum trebe s-o caut.
pupici la toate mamicile si la toti picii, si mai mari si mai mici
Ramo_P spune:
Acum am venit de la medic, bebe e bine nu are decat o eruptie de la caldura si transpiratie, a spus ca probabil l-am imbracat eu prea gros, dar eu nu ii dau strampenei nu ii pun caciulita... probabil ieri cand am iesit afara i-a fost mai cald ca de obicei, sau ca l-am lasat sa doarma imbracat dupa ce am venit de la plimbare pt ca dormea prea bine sa il trezesc eu cu dezbracatul, cine stie, a spus ca o sa ii treaca de la sine in cateva zile.
Febra nu a avut si nici nu are.
Daca tot am fost astazi ca sa nu mai mergem vineri din nou, i-a facut bilantul de 4 luni, are 8.3 kg si 65 cm
bb vrea papa
va pup
Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12.11.2010
JoAnn spune:
salutare
cu o mica mare intarziere , vreau sa va doresc o primavara placuta alaturi de puiutii vostri bineinteles.
bun venit Ramo si crissellena
fetelor legat de schinduful asta....eu una m-am lasat de el.
la cateva zile de cand am inceput sa il iau am inceput sa am dureri de burta si sangerari...cum l-am lasat, au incetat sangerarile,
acu...o fi el de vina ...sau nu, nu stiu.
sugubina super iti sta noua freza
adipapazimar cu cereale...fain...bine ca le place, cel putin don'soarei.
noi tot la suc de mar am ramas...am marit cantitatea ce-i drept.
de maine bagam si cereale
offf...se trezesc buburuzele...gata relax-ul meu pt toate fetele.
Ramo_P spune:
Misticgirl eu la botez pt marturii am facut o poza (mai mare ce-i drept) in care se regasea un colaj de poze cu evolutia lui Alex, de la nastere pana la botez, la 3 luni, prima zi, o saptamana, o luna , doua luni si 3 luni, plus inca cateva sa umple spatiul. Noi am avut un botez mic 30 pers numai familia, si au fost fff incantati de ea.
Cand o sa invat si eu sa pun poze la semnatura o sa am grija sa nu uit de ea sa o vedeti.
Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12.11.2010
heidy spune:
Neatza pe la pranz!
De doua nopti ma chinuie Tudor al meu. Se trezeste la 3-4 h sa manance si din ora in ora tb sa ma ridic sa ii pun suzeta si sa il "impachetez" sarmaluta ca altfel da din maini si se agita si geme si nu doarme. Banuiesc ca are ceva gaze.... dar eu ce sa fac??
Cam atat. Ca nu mai stiu ce sa zic.
Joy bine ai revenit.
Sugubina, deci imi place frizura ta. M-am tuns si eu cam la fel, cu un pic de colt in fata si cu breton. Cam la fel nu?
Ana_O si Elfica ma bucur mult ca v-au placut lumanarile si ca recomandarea mea nu a picat prost.Elfica si mie mi-a placut mult de tot paltonasul fetitei tale, dar nu apucasem sa iti zic. Incep sa imi doresc si eu o fetita, dar cand ma gandesc cat sunt de nedormita...
Am avut momente cand am zis.. gata, eu ii dau LP sa dorm si eu, dar ma gandeam imediat la povestea tipei care a reusit sa relacteze dupa mastita ca ea isi dorea sa se trezeasca si de 3-4 ori noaptea ca sa alapteze si asa ca trag de mine. Dar clar, sunt obosita. O fi astenia ??!! Mamele cu doi copii sau gemeni cred ca deja nu mai au loc de mine sa se planga si ele...
Va pup, ca m-am jeluit destul.
Fac capitol nou.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE