Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(18)
Raspunsuri - Pagina 14
beatrice75 spune:
As vrea sa "vorbesc" cu voi o groaza, dar nu este timp!
Va pup si sanatate sarbatoritilor de azi!
Uff, ce repede trece timpul, parca mai ieri ma plimbam cu Claudia(Misticgirl) Si Anymona pe holurile spitalului Filantropia, parca mai ieri, Anymona venise la capataiul meu cand am iesit din operatie si chema asistente sa-mi injecteze calmant......
Cine ajunge duminica la Baby Expo, sa faca galerie Claudiei la concursul de salsa.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Cristale! fetelor! Sa fiti sanatoase si fericite si toate dorintele sa vi se implineasca!!! Beatrice, imi pare rau ca tot vomita. O sa se regleze mult refluxul dupa ce va sta in fund. Ce cantitate a mancat? Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
putin, 2 lingurite ieri, 4 azi....
Adipapazi, noi consumam Humana Dauermilch. La noi este greu de tot cu deplasarea.
sugubina spune:
neata cikas!
eliza_cri merci mult!
andreeacc Ilinca mea e si mai mica..Are 4800 si a facut 4l. Asa sunt ele mai mici deh ce sa facem.Si eu ma gandeam sa ii bag ei cerealele in fiecare seara si lu sorsa o zi da o zi nu. Luni vad si parerea pediatrei. Azi ma uitam la ea la burtica si e supla asa, nu cu sunci late ca sorsa
Cristale la multi ani ti si lu bebe David!!!
Crissellena bine ai venit si cum zice si Anymona zi-ne de tine, cand ai nascut,cum a fost, ce ispravi face bebe, cum il cheama..dinastea.
Tinker bell merci de complimente..Deh eleganta..ma simt si eu bine !
A ajuns sa fie o placere sa imi aranjez peru de dimi, nu sa plang ca cade.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
Sa revenim:
danaint merci kiss!
Daia il tunsei si eu ca cadeeee..
misticgirl si andreeacc multumim frumos.
ral_eli merci ! Da., Puficile se cam iubinizeaza intre ele, isi tiu si ele de urat..
ana_o ce urare frumoasa, m-am emotionat. Pufete nu mi-a adus nimica, da il trimit acuma sa iea ciucalinizare neagra sa fac fondat de ciocolata montignac. ma tratez si eu.
A, sa va zic. Mi-au iesit analizele si am colesterolul si trigliceridele suuuper super bune.
-Fata de cum eram in inceputu lu ian de aveam colesterol 313 si acum am 188!
- aveam LDL-ul 222 si acum e 111,deci la jumate frate!
Dupa 3sapt de Monti; deci e super adevarat ca nu grasimile fac colesterolu mare ci glucidele rele ca paste, zahar, faina alba, orez! Daca nu aveam dovada pe mine inca nu credeam ce scrie in carti. A, si 4kile scazutee din 20feb pana acu!
Dr a zis sa continui cu zlabitu si pana in mai sa mai vada 5kile date; continui cu dopegytu 4/zi pana atunci. URAA
Vad ca iar e vant furios si desi e suare nu o sa iesim cu fetele...Of. Inca doo zile poate vine odata primavera aia.
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi hellou, beatrice, al meu n-a vrut humana. imi venea sa innebunesc sambata. am pe frigider vreo 5 cutii de lp. daca vrei, iti donez una de humana deschisa sambata, din care am luat fix o masura. am dat azi la bebei cate o lingurita de mar ras pe celebra razatoare de sticla cu burtica sanatoasa. le-a placut, au dus acolo in gat treaba. sa vdm maine. astept sa vina pediatra joi la infanrix 2 sa ma lamureasca cand incep supa de legume. I have an obsession! Adi, mami de ana si ioachim |
Adipapazi cum i-ai dat laptele praf cel nou, simplu sau in amestec cu cel pe care il manca deja? Eu cand am schimbat laptele (de 3 ori) de fiecare data le-am amestecat (de ex. 3 masuri LP Nan cu 1 Milupa, apoi 2+2, apoi 1 Nan + 3 Milupa, treaba durand cam 2 zile) si de abia dupa ce s-a obisnuit treptat cu gustul cel nou am trecut la cel nou. Asa se face si cand se face trecerea de la LP etapa 1 la etapa 2, indiferent de marca.
Pot sa ma laud ca Delia doarme de ceva vreme cate 10 ore noaptea! E super! Nu am mai dormit atat de mult de 3 ani!
O primavara frumoasa va doresc plina de bucurii!
Si pentru Dana26 ! Poate reuseste sa te mai inveseleasca.
sugubina spune:
Uaau 10ore super tare! Asa-i ca e bine sa nu mai te scoli la 3noaptea?!
Citat: | ||
citat din mesajul lui fluturasha23
Adipapazi cum i-ai dat laptele praf cel nou, simplu sau in amestec cu cel pe care il manca deja? Eu cand am schimbat laptele (de 3 ori) de fiecare data le-am amestecat (de ex. 3 masuri LP Nan cu 1 Milupa, apoi 2+2, apoi 1 Nan + 3 Milupa, treaba durand cam 2 zile) si de abia dupa ce s-a obisnuit treptat cu gustul cel nou am trecut la cel nou. Asa se face si cand se face trecerea de la LP etapa 1 la etapa 2, indiferent de marca. Pot sa ma laud ca Delia doarme de ceva vreme cate 10 ore noaptea! E super! Nu am mai dormit atat de mult de 3 ani! O primavara frumoasa va doresc plina de bucurii! Si pentru Dana26 ! Poate reuseste sa te mai inveseleasca. Mami fericita de 2 |
sunset_zuzi spune:
PE ANTENA 2 ESTE DESPRE DIVERSIFICAREA ALIMENTATIEI LA SUGARI
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
ana_o spune:
Mi-e o foame cumplita si nu pot manca... zuzulica doarme la mine in brate, e marait si agitat din cauza gingiilor. Si nu ma lasa inima sa-l pun in patut. L-ammai pus, dar s-a trezit. Of, mi se rupe inima cand plange asa, a maraiala.