Mamici si Gravidute Italia -96-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

papa a papat si s-a intors la munca,davide doarme si eu ma bag sa mai pun ceva poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vazut din nou pozici super, super, superbe!..tare mi-au placut ce mare si frumos creste Daviducu de mami ce sa mai zic...daca -ti zic ca-mi place de tine, ai sa zici ca ma dau la tine

dana odihneste-te mami , bine faci si sper sa potieu tot nu-mi imaginez de unde ai atata energie..

ma duc sa ma bag si eu langa mandruta mea...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

STEFI-poti sa zici,ca-mi place.
ma uit si eu la D cateodata si nu-mi vine sa cred cat a crescut.
of,mame mame....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Va las reteta cu carne de iepure. Eu caut pe net retete. www.retete-utile.ro/retete/mancare_cu_carne/mancare_de_iepure_cu_smantana_1224.html" target="_blank">Aici. Numai ca eu am personalizat-o putin, adica nu am prajit ceapa, am pus mult mai putina sare, nu am pus piper si nu am pus patrunjel. REvin cu reteta de cartofi.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO uite reteta cu cartofi. Aia cu iepure fiert in lapte...era ca pui intr-un ceaun putin unt, pui bucatile de carne...le lasi putin sa se albeasca, carnea....adaugi o frunza, doua de slavie.........adaugi laptele si putina sare si lasi sa fiarba incet.Daca e nevoie mai aduagi lapte....pana cand carnea devine frageda. Tutto qua.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - merci . Am sa le incerc cat de curand si scriu impresii ...
Cand vine mama ta?

Inca un pic si imi trezesc mandra sa mergem in piscina ... asa ca, mai bantui pe-aici.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

BRAMBU- sunteti la curs sau mergeti voi asa??intru si tu cu ea in apa??

Mergi la inceput

nu reusesc sa adorm[XX(]..pp ca nici tu dana n-ai reusit sa te odihnesti..sau da?
multumim de retete.. o sa-mi foloseasca
noi deocamdata, mai suntem pe regim..pana nu facem si celelelte analize..o tinem tot asa..asa ce m-am saturat ca suntem la restrictii.. le-am girat re-girat.. dar imi cam pierd ideile..

petro sper sa veniti si azi cu impresii bune!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

ali atunci spun ca imi place de tine !

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - cursuri, numai S. insa. De la 3 ani incolo intra singuri in apa. Asta e a doua oara, prima a fost un succes total.

stefi - sa speram ca e asa ... prima data i-a placut, zice ca mai merge. Vedem noi ce-o fi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput