Mamici si Gravidute Italia -96-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

KEMSY-ma alatur si eu tie in atingerea maretului obiectiv de a dormi la amiaza,ca taaarreeeeeeeee sunt in urma.
sa-mi dati si mie reteta la opticii astia,la noi nu se fac dar eu as incerca.nuca n-am,cu altceva nu merge???daca nu m-oi duce sa si cumpar....ieri am desenat un tort cu cioco,banane si invelit in crema de vanilie,dar ..s-a dus.iar aseara pizza,da eu le fac tipo lingua di gatto,mi se par mai bune.acum ma apuc iar de framantat,dar mi-ati facut pofta.astept,va.
asa,si suntem la pediatra la 17,nu la a noastra of course,ca lipseste azi.hahahah che novita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

brambu, mana nu e scrantita...mai degraba o vena care sta rau. Ah, mi-a placut si experienta voastra, pare totusi ca S s-a distrat ieri.
daviduca, am dat exemplu de reteta...aproximativa pe pagina 3 . In loc de nuca poti pune nuca de cocos. Ah, si opturile sa fie mai...grase, ca daca le faci prea subtiri nu ies asa buni sfintii. Cum se face tortul ala al tau de ieri?

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

giani sper sa-ti treaca cat mai repede mana/durerea..
petro m-am laudat degeaba.. lipsa de memorie.. ca spre rusinea mea nu mai stiu ce reteta am folosit, dar stiu ca e de pe undeva pe www.bucataras.ro/retete/mucenici-moldovenesti-5281.html" target="_blank">aici nici rabdare si nici timp nu prea mai am sa caut..
mi-am propus eu mai multe pe ziua de azi.. si de adunat.. sa ma adun inca mai incerc..
nu mai am timp nici sa recuperez cu comentariile din urma, asa ca va rog sa ma scuzati inc'odata

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

aha,am vazut acum KEMSY.ms fain.cred ca am sa incerc maine. eu am facut un blat simplu din 5 oua 5 ling zahar putin ulai,apa fierbinte si faina..cat cuprinde.apoi l-am umplut cu crema facuta dintr-o budinca de cacao si juma din cantitate de frisca(o cutiuta de 200 ml),budinca o fac mai dulce si peste am pus feliute de banana.apoi l-am imbracat cu crema facuta din budinca de vanilie cu restul de frisca,si l-am ornat cu amaretti.gata.eu nu prea fac dupa reteta,fac asa ce ne place noua.daca am timp incarc poze cu tortul de la ziua lui C si de la carnaval.
gata,fug ca tre sa joc lobal-fotbal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am revenit.

Am culcat copilu', am scos o tura de optici din cuptor si ma relaxez acum .

Am facut pana la urma optici, la masina de paine. Au iesit tare buni .

Am vrut sa mai zic ceva, da' am uitat ..

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

BRAMBU-am vazut acum reteta si am o poftaaaaaaaaaa.da si tu i-ai dat si prin sirop si cu miere??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao fetelor!!!! harnicutelor
ce mult ati mai scris
sa vad e-mi amintesc,v-am citit da nu mai stiu cit am retinut
noi bine,plimbari in week,invitati la un gratar daca tot a fost frumos,ne-am distrat si simtit tare bine
simbata am dat un giro de i-am luat fetei 2 perechi de papuci,una adidasi una mai deschisi un pic
ce-i mai creste piciorul
data trecuta i-am luat adidasi si pantofi dar inca nu e vremea de ei si dupa 2 sapt s-a plins de cei care-i avea ca o string asa ca a trebuit sa dam o tura sa-i mai luam
zilele astea am tot lucrat dimineata ca au avut nevoie de personal si daca tot sint disponibila dimineata am facut ore in plus
acum sa vad pe maine ce-mi confirma
vineri am luat-o de la gradi cu mascherina :)
azi toti pictati pe fata,a mea era iepuras si maine e ziua cind ii imbracam de carnaval

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Brambu-ma bucur ca ati petrecut frumos week si ati iesit la carnaval
v-ati trezit din betie zici?
astept sa vad poze cu telletubies
incarca si eu dupa ce termin cu cearceafurile
Cristina-in curind te asezi la casa noua,ma bucur ca e incintata Giulia
hai inca un pic si vine Simone
Georgy-tu fata draga tu tot slabanoaga esti si graviduta
ai o burtica ca o mingiuta ca in rest esti bine mersi
dupa ce nasti intri in haine una doua
apropo de kg am mai slabit si tare bine ma mai simt
mi-emi place senzatia sa simt ca si cum imi cad pantalonii si nu de parca ar fii cusuti,urasc senzatia,ma sufoc cind ma simt asa
zilele astea tot miscare am facut asa ca numai bine imi face

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alina(D)-sa dea rezulatate tratamentul sa nu ajungi la operatie
asteptam pozele
ma uit cind le incarca daca cumva le-ai pus
ce esti cum povestesti
Andreea-ce fericire era in sufletul tau sa treci exact atunci s-o vezi
au muncit maestrele destul pina i-au mascherat pe toti
scumpa tare Ambra,se vede ca i-a placut mult
Gio cum mai e cu maselele?
Kemsy-merge treaba cu dadaca?
cite iesiri ati facut
si pe mine ma oboseste aglomeratia mai ales cind nu mai am chef apoi abia astept sa dispar

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Roxali-tot cu raceala combati?
vai ce nu mai suport mucii si tusea
pe a mea iara o apuca vad...are ceva mucuti...deja am intervenit
si tu carnaval,distractii,iesiti la pizza
Stefi-te imbratisez cu drag,ai grija de tine si nu te lasa doborita de probleme
Ally-am vazut pozici,arati super bine
si tu esti numai burtica
nu te mai face balena ca suna tare urit.....
am facut sapt trecuta si eu strudel cu mere,mammmaaa ce miros de scortisoare era prin casa

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput