Mamici si Gravidute Italia -96-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Danangie-pai tu cu 3 muschetari esti si activa mai ceva ca noi,felicitari ca ai timp sa ne scrii sa ne mai dai cite-o reteta
cind ai timp spune-ne cum faci iepurele
eu am facut o data dar n-am ramasa tare incintata
in schimb am facut ieri reteta de cartofi de la tine
tare buni au iesit
ieri am bucatarit ca azi a fost rindul meu sa duc crostata la gradi
Nafi-imi pare rau de exeprienta cu autobuzul
sa stii ca si pe aici am mai vazut ca fac asa
cum mai e veveritzu?
Alexandra-ai rezolvat ceva cu caldaia?
ce nasol cind apare cite-o deasta impovisa si costa de numa...pe deasupra...
mai are Alessa plasmon?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

nu mai retin ce ati mai scris,daca am uitat pe careva chiedo scusa
merg sa pun pozicile
dupa ce am iesit de la munca,am venit acasa dai si aduna prin casa ca a ramas ca dupa razboi...am aranjat...am calcat hinele...am primit un mesaj romantic si o invitatie la restaurant
si ce cina romatica si frumoasa mi-a facut sotul surpriza
bine ca era si Giulia dar a cum a ajuns in pat s-a predat in mai putin de-un minut
pe maine avem in program sa mergem la prietenii care au fost aseara la noi la o ciorba de burta sa sarbatorim 8 martie impreuna
sa vedem ce ne iasa

ciao ragazze!!!!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata si pozicile noastre. Am vazut tot ce era de vazut de pe la Carnavaluri ... copilasi scumpi

O sugestie: care pune poze noi in album, aduceti-le mai in fata, schimbati data la el si atunci vine printre primele. Asa ne dam seama cine a pus recent poze. Sau macar schimbati copertina de la album.

ali (d) - nuuu, nu ii mai insiropez. Numai miere si nuca. Ar fi prea dulci si cu sirop. SI din cantitatea de zahar din aluat am redus ... sunt destul de dulci si-asa. Sunt buuuniii ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

yoana, bine ai revenit Ce fain ati petrecut!!Mi-ai dat idei, eu ce sa fac de 8 Martie??!!Cu un sotz racit bocna!
abramburika, ce pofta mi-ai facut!!!Abia astept si eu sa fac maine (uff, vreau si eu masina de paine). Mi-a placut tare si blog-ul cu retete!!!

Ma duc sa vizionez poze

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

danangie - mai pune, te rog, o data reteta aia de cartofi, ca sa nu mai rascolesc in urma. Ca fac ravagii vad pe-aici, precum zucca aia . Si iepurele in lapte. Merci!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

,sa aveti o seara frumoasa si un 8 martie asa cum va doriti.DANA-sunt si eu pe faza cu brambu la reteta de cartofi si iepure.
YOANA-mmmmm ce fain,cena romantica.merg sa vad si pozici,las comm acolo.
BRAMBU-m-am inarmat cu toate cele necesare,dar am luat nuca de cocos,mie imi place mult.deci fara sirop.okay.fac poze,sper sa-mi iasa bine.ma duc iute la poze,pana mai am liber.
va,sa aveti o seara frumoasa si un 8 martie asa cum va doriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Intru doar sa va salut...
Am rezolvat cu centrala, dar doar pe moment...sa vedem cand om reusi sa vina sa schimbe tevile...ca e bai cu mai multe...

Barbatiu-meu a racit saptamana trecuta, iar acum bineinteles ca si Ale a racit, pe deasupra am impresia ca il dor si dintii, asa ca de 3 zile sunt varza, fara somn, noroc cu B, ca altfel o luam razna.

Va las

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am putin timp liber cat prepara sotul cina..mamaaa se intrece pe el.. in ultima vreme.. il vad saracul ca incearca si el ce poate, doar ca uneori isi mai pierde si el rabdarea.. e om facut si el din carne..deh...
ia sa revin eu cu niste cersafuri..ca sunt datoare pe aici.. si ma simt si in vena.. mai ales ca fii'mea mi-a numarat acum pan' la douazeci in italiana.. defapt avea o motivatie.. sa-si numere abtipildurile lipite de ea pe rama patului..mama cum arata patul..da' ce mai conteaza.. ma bucur si eu de lucruri marunte ca de alea "mari"..inca mai astept..

asaaa..si ca tot vorbeati de reteta danei.. nu se mai vede pe blog, dar pp ca e asta

petro pt ziua de 8 se fac optici sau pe 9 ???
..eu una nu mai tin minte.. eu parca ii faceam pe 9 .. cand era ziua bunicii mele.. mama ce de'a ani face .. ce nostalgii.. cand eram eu copil ea era bunica, acum tot bunica e (daca intelegeti ce vreau sa spun..) ehee buniciii tot bunici raman...
deci ti-au iesit buni sa inteleg opticii..ceva pozici?

trimit si merg sa "impletesc" mai departe

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mamaaaa ce mai impletesc pe aici mi-a aparut pana acum de zece ori mesajul.. se vede ca's sub euforie
ale te pup multa sanatate si rabdare mami!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetelor!

Intru sa va las un buchet urias de flori pentru maine si sa va urez un 8 Martie insorit si fericit! toate sunteti femei si/sau mamici minunate si meritati tot ce-i mai frunmos pe lume!

Eu am inceput ziua in verva si am fost la sala dar dupa ce am ajuns acasa si am mancat de pranz mi s-au terminat bateriile, m-a luat o durere de cap crunta , apoi mi-a venit si sa vomit...si abia dupa ce m-am rastit la wc mi-am mai revenit si am reusit sa plecam la mall la cumparaturi.

Acum iar ma doare capul, nu stiu de ce..ce ma enerveaza!

Tot astazi insa Riccardo ne-a facut o mare bucurie. stateam in camera lui jucandu-ne si l-am intrebat " Riccardo, unde e lumina?" si el a ridicat capusorul, a privit becul si mi l-a indicat cu degetelul lui grasun!

Ah..si alta faza buna...Aseara l-am culcat pe Ricky la 8 pm ca de obicei, s-a trezit la 6.30 si eram deja resemnati ca s-a zis cu somnul nostru. totusi sotul a zis sa incerce si i-a dat ceaiul pregatit de seara (l-am incalzit eu repejor) si dupa 10 minute de tinut in brate l-a readormit. apoi s-a aruncat in pat ptr a se bucura de alte 10-15 minute de somn, ca nu speram la mai mult! la cat credeti ca s-a trezit? la 8.45! Eram amortiti de atata stat in pat ( de la 10 pm) si infometati dar nu ne induram sa parasim patul caci nu stiam cand ne vom mai intalni cu asa miracol!

Va salut si fug langa marito sa vedem un film pe laptop.

Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput