Mamici si Gravidute Italia -96-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONICA multa sanatate.

Asa e. E tare naspa virusul intestinal.........e si mai jale gastroenterita. Cum am mai zis nici macar la cel mai crunt dusman nu doresc sa fie bolnav de enterocolita.

Azi sunt tare obosita. Adica am dormit destul de binisor azi noapte. De la 5,30 Alin m-a trezit ca nu mai stia cum sa-l linisteasca pe MArco. Dar pe urma , dupa ce l-am linistit am mai dormit si eu o ora. Dar chiar si asa am o oboseala in oaseeeeee.

Offf Marco a racit.Si tuseste pure!!! Ce se poate da la un copil asa mic??? Oricum azi la 16,20 ma duc la pediatra. Ce rau imi pare de el.Speram totusi sa nu raceasca. Tusim efectiv toti in casa. Mama ei de raceala. Tare dura a mai fost iarna asta cu racelile.

Abia astept sa vina caldura sa mergem toti prin giro!! Vrem sa mergem la acvariu de la Genova, la safari zoo...gradina zoologica.....la mare..........hmmmm ce planuri as avea.......sper sa si reusim sa le punem in practica. Azi e soare. Frigut dar senin.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

LAURA, pana nu uit...

Si Ale a avut acneea bebelusului. Nu trebuie sa dai cu absolut nimic, la noi a tinut vreo luna, la caldura se vad tare, tare. Nu te agita ca pe el nu il doare, nu e nimic

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu am timp sa va raspund la nimic, am vrut sa va raspund pe blog...dar nu mai pot face nimic

in fine, ma retrag...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

ALEX imi pare rau de oboseala. Offf asa era si Alessio. De fapt, de acolo a plecat toata depresia mea si toate cele. Sper totusi sa nu tina prea mult. Oare de ce e asa de agitat? Alessio nu e ca avea un motiv...asa era el. Am citit ca unii copiii asa sunt ei. Mai agitati. Sa iei si tu niste polase........e un integratore de magneziu si potasiu. Ajuta mult sa iti revii atat din oboseala fizica, cat si psihica. Vorbeste cu medicul tau de familie poate iti da ceva sa iei.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Multumesc, Dana
in mod normal asa e el-agitat... peste toate acum il dor si dintii, deci iti dai seama...

si stiti de ce m-am saturat?...m-am saturat de toate sfaturile, parca eu nu stiu ce copil am acasa si parca nu stiu cum e si ce ii trebuie...deja ma enervez numai cand ma gandesc cum stiu toti sa zica ce si cum sa ii fac...ba ca eu nu il las sa doarma, ba ca trebuie sa doarma cu noi in pat, ba ca de fapt la el in patut, ba ca e frica de intuneric, ba ca nu cunoaste noaptea locul, ba ca trebuie sa ma vada langa el, sa nu fie singur noaptea...si ca din toate cauzele astea-de aia nu vrea sa adoarma

gata, gata, ca o iau razna...NU MAI VREAU SA MA GANDESC LA NIMIK

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineata si de la noi,azi am dus pisacelul la cresa si m-am rasfatat cu o colazione la bar.
acum ma bag la treaba,cu un ochi pe la voi pe aici.
EDUARD,LA MULTE LUNITA.
LAURA-ma bucur sa te vad in forma,complimenti ptr optici si tort,asteptam pozici noi.pana la urma cam asa e,citesti cate in luna si in stele,dar practica....e cam alt discurs.bun ca instinctul functioneaza,brava mamico!!!
STEF-poate ca e mai bn sa o lasi pe S sa se descurce singura,cand e vorba de lucruri intre copii.vad ca ea are mai mult asa o teama ca o certi tu,decat ca o doare ca se loveste.ooofffffff,ce greu sa gasesti calea giusta intre una si alta.te,succes!!
ALE-tot mai obosita mamico.oare nu reusesti sa aduci pe cineva sau sa pleci tu putin in tara,macar o saptaman sa ti-l mai ia cineva pe alessa macar catev ore.cred ca ti-ar prinde tare bn,ai mare nevoie.incearca sa combini ceva.,sper sa treaca oboseala.
PETRO- s a inceput gradi sau e tot acasa??ma bucur ca s-a distrat in piscina.
MONICA-pana la urma ai luat si tu,ce urati sunt virusii astia.nici davide nu manca decat grisine si crackers si bea apa,muulltaaaaaaa.l-a tinut aproape 7 zile ulatima data.,sanatate multa!!
DANA-ma bucur ca ati decis sa dati baietii la gradi mai departemai zis chiar tu, e f imp ptr ei.felicitari ptr energia ta,nu stiu cum faci dar bravo tie.cum mai e incheietura si genunchiul??
YOANA-ce faci,cum esti??te asteptam la o poveste.sau inca sarbatoresti 8 martie???
oare am uitat ceva??
boh...
va,sa aveti o zi cu soare

Mergi la inceput

ALE-chiar asa strega te-ai facut de nu-ti lasi copilul sa doarma...da cine doamne iarta-ma are ideile astea.au innebunit???
care frica de intuneric??
copilul doarme,daca doarme si in patutul lui si in pat si cu tine si fara.daca e agitat,sunt si copii de aia,asta e alt discurs si atunci poti sa faci ce vrei tu,asta e.da cine dumnezeu are idei asa crete??
lasa tu pe fiecare si creste copilul tau asa cum stii.asa cum ai facut pana acum.
normal ca el creste,exigentele sunt tot mai mari si diverse,dar asa e la toata lumea.capul sus draga mea,te-ai descurcat excelent pana acum,stiu ca o sa o faci si de acum inainte.

Mergi la inceput

ALEX parca ma vad pe mine. Asa eram si eu.Ma disperau sfaturile persoanelor care aveau copii linistiti si credeau ca ei sunt bravi! Cumnata mea in special ma innebunea cu replicile: aa dar eu ii fac asa si nu mai am treaba cu el! De ce nu faci si tu? Ptiuuuu ma innegream de draci.

ALI pai incheietura nu ma mai doare asa tare dar genunchiul ma innebuneste de mi s-a dus durerea pana la ousor. Iti dai seama cum am cazut??? M-am impiedicat de usa de la masina de vase. Goleam masina deoarece vroiam sa pun niste vase la spalat si lasasem usa deschisa pana jos. si uite ca m-am impiedicat de ea............aveam in mana un ibiric cu ceai de musetel....am zburat si eu si ibricul de am facut toata bucataria, perdele, mobile de floricele de musetele si ceai. Si neavand de ce sa ma agat........am cazut fix in genunchi si mana....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

DANA-of of,asta iti mai lipsea acum!!!sper sa treaca repede,poti sa pui voltaren sau ceva???il mai incalzesti,te ajuta.
a venit mama ta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Ce vreme superba afara.....nu???
Eu tot cu ameteli !!!
Va doresc o zi minunata!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput