Mamici si Gravidute Italia -96-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Georgy, tu chiar mai fffffff putin!!! La tine este valabila vorba: numai maine nu-i poimaine!!!

Somn usor burtica!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Somn usor fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata va las -luta de dimineata!

Azi la noi, e www.calendarintercultural.ro/agenda.php?detalii=1318&eventdate=1235512800" target="_blank">Miercurea Cenusei, ultima zi de Carnaval, pentru ca de maine e inceputul Postului Mare.
Am de gand si sper sa-mi reuseasca sa tin post.

sa aveti spor in toate azi si zilele urmatoare!
eu mi-am propus si altele... sa vad acum ce -mi iese, oricum nu cred ca voi mai fi asa activa pe aici...
asa ca georgy, ally incep sa scot motatele pentru voi si ma rog sa fiti bine si voi si bb!
va numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fete dragi,
STEF,ms de cafelutza.
BRAMBU,cum a fost in piscina??
LAURA,KEMSY-la multi ani si voua,o primavara minunata sa aveti.
GEORGY,ALLY-hai mamicilor,doar putin mai aveti.bucurati-va de calmul dinaintea furtunii.sa dea dd sa aduceti pe lume usor,bbei sanatosi.
ROXALI-reteta a pus-o brambu la pag 3 sau 4,ma BRAMBU.ma bucur ca e bine soricica ta,si noi tot cu antibiotic,ce sa facem...
ma bag la calcat,davide e la faza trenin,deci e linistit.
sa aveti o zi linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ms BRAMBU,vroiam sa zic,dar a iesit altceva.poate ca e din cauza ca n-am facut colazione inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Aseara am cazut pe front.Nu stiu ce e cu oboseala asta. Am fost la niste prieteni, am mancat o pizza si am venit repejor acasa
abramburika, daviduca, ce sfintisori faini ati facut. Par
monica, multa sanatate, sa scapati de uratul de virus!
ally, rabdare!

Am facut si eu sfinti, la prima vedere erau ok, la a doua, azi dimineata nu erau asa buni Nu am putut framanta cum trebuie cu mana mea... O sa va arat poze, ca par destul de...gustosi .

Girls, bacione !

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!!!!

Multumim pt incurajari!!! Stiu,mult a fost,putin mai este!!!

Va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Ce harnicute sunt voi. Anzi, gospodine!! Eu nu am facut in viata mea mucenici si cred ca nici nu voi face vreodata.E sotul care se ocupa de asa ceva. Eu fetelor, nu am rabdare sa fac asa ceva. La mancaruri ma bag....dar la dulciuri...imi prind urechile.
STEF si celalalte fete care vaminunati de activitateamea....de energia mea....TREBUIE fetelor. Trebuie sa fiu energica. Cu 3 copii viata e foarte frenetica, nu ai timp sa repiri. Nu iti poti permite sa te "opresti". STEFA ieri nu am reusit sa ma odihnesc ca lui Marco ii incepuse criza de colica si a plans mult. Deci, trebuie mereu sa fiu in priza. Alin a fost de noapte. Pai eu la 19,30 am bagat baietii la baie. Si in juma de ora i-am spalat pe toti 3. Mattia si Alessio in cada. Cat se jucau ei.....eu il spalam in chiuveta pe Marco. Bineinteles ca inainte am pregatit 3 randuri de haine .Si deci am avut totul la indemana. Spalat, cremuit , imbracat pe Marco....pus in carut si imediat am trecut la ceilalti 2 muschetari. Deci.....fetelor ASTA e palestra mea. Nu cred ca exista palestra mea epuizanta ca a mea. Apparte gli scherzi.......e dura viata cu 3 copii , in care cel mare nu are nici macar 3 ani. Dar e atat de frumoasa. E frumos sa vezi evolutia unui copil de 2 ani si 9 luni.......sa vezi ca Mattia incepe si el sa descopere chestii si sa faca lucruri mai complicate..........si sa mai vezi si pe piciul asta mic cum sta si isi intoarce capul in colo si incoace uitandu-se in jur. Trebuie sa ai o energie de Duracel. Ca altfel nu reusesti sa mergi inainte. Si cum am decis si mi-am propus sa "infrunt" greutatile........sa le dau efectiv un sut in fund......trebuie sa fiu prezenta si in casa, si in viata copiilor mei si de ce nu si aici.Asa simt si eu ca traiesc. Ca ma tin in contact putin cu viata sociala....macar sa mai schimb 2 vorbe cu voi, prietene din viata virtuala daca in cea reala nu am timp.
Cam atat.
Ma necajeste putin Alessio de ceva timp. Am constatat cu Alin si de altfel cu maestrele de la asilo....ca Alessio este gelos fetelor. Simte gelosia in confronto di Marco dar nu arata. Si cum nu se poate arata........se sfoga cu Mattia. Il bate si il necajeste la orice pas. Noi , eu cu Alin, am gresit ca mereu l-am certat sau i-am dat time out cand l-a batut pe MAttia. Nu stim sincer cum sa ne mai comportam. Ne este tare greu.......de multe ori adorm plangand, ptr ca ma simt vinovata cand il cert.........dar nici nu pot sa-l las sa-l capaceasca pe Mattia non stop. Offff sper sa reusim sa gasim solutia si sa trecem de perioada asta de gelosie......cam atat. Asta a fost off-ul meu pe ziua de azi.

Va doresc mult , dar mult de tot, soare in viata voastra. Sanatate la pici si ne mai auzim!! Azi iar am facut 3 feluri de mancare!!

PETRO maine vine mama.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Danangie chiar ca esti o MAMI DURACEL
n-are nimica daca nu faci dulciuri ca se gasesc si de-a gata ieftine
e normal ca unul dintre copiloi sa fie mai gelos, asta nu eclude ca mai tarziu sa se manifeste si celalalt...in orice caz trebuiesc mereu tinuti sub observatie si chiar stat cu ei in timpul jocului...adultul e f important intre ei
juniorul meu nu mai are rabdare cu printesa si nu prea il mai las cu ea ...asat e s-a declansat si la el un pic de egoim , gelozie etc

Ally lasa-l acolo la caldurica stiu ca esti tare curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Sper ca ati petrecut ieri o zi frumoasa!Cu gandul sa intru sa va fac urari am fost toata ziua,da' n-am reusit,ca am avut-o si pe Ambra acasa,luni si marti a fost inchisa gradinitza lor,pt. carnaval.

danangie-felicitari inca o data!Esti o supermamica!
Asa e,trebuie sa-ti faci forta,ca altfel nu ai cum sa te descurci cu toate.Mi-au dat lacrimile cand am citi ce ai scris,te inteleg prin ce treci,dar in acelasi timp satisfactiile pe care ti le dau copii,compenseaza restul...
Ma bucur ca azi vine mama,asa o sa mai respiri si tu.

Strumfuleztii mei sunt bine,adica tusea e la ordinea zilei,nu o mai bagam in seama,atata timp cat nu fac febra.La Giorgio i-au iesit ieri niste bubitze,una pe obraz,una pe ureche,si una pe cap.Ma gandeam ca e varicela,dar azi nu i-au mai iesit deloc,si de ieri pana azi s-au marit umpic...cine stie?!..

In rest,sunt bine,mi se umple sufletul de fericire cand ii vad cum se joaca impreuna,cand se iubesc,asta mic ii smecher din cale-afara...Ambra e f. cuminte,dupa-masa cand dormea Giorgio,o lasam in camera ei,se juca umpic,si dupa aia se punea sa doarma,fara sa ne deranjeze.

ma duc sa ma pun in pat si eu,pana merg dupa Ambra.
pe toate!!!

Mergi la inceput