Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi

Babyblue ....mai mergi la targ ? ....mi-ar placea sa ne vedem .
eu am sa merg joi singura sa pot vizita in liniste tot si sa cumpar maruntisuri iar sambata merg cu sotul pt carut si alte lucruri mai mari

16 + ....Arianna-Maria

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

merg. dar nu pot decat dimineata, ca dupa amiaza ma duc la serviciu. unde e?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna ziua si de la noi!
Iaca vin cu vesti : bebe are 400 de grame , este bine din toate punctele de vedere , cica ar fi mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii , adica in loc de 21 sapt . are 22. Si e BAIAT!
Inca nu imi vine sa cred , eram aproape sigura ca e fata , dar important e ca e bine sanatos .SUNT IN AL9LEA CER AZI!!!!!!
In legatura cu miscarile il simt mai mult in stanga si se pare ca acolo are piciorusele, dar tot jos , adica sub buric.
Cu analizele m-am speriat degeaba ca mi-a spus doctorita ca e ok o mica variatie in timpul sarcinii, asa ca azi sunt cea mai fericita mamica!!!(in devenire)
Va pup pe toate!!

21+Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

merg. dar nu pot decat dimineata, ca dupa amiaza ma duc la serviciu. unde e?

_

16+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

La sala Polivalenta .

16 + ....Arianna-Maria

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Buna ziua si de la noi!
Iaca vin cu vesti : bebe are 400 de grame , este bine din toate punctele de vedere , cica ar fi mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii , adica in loc de 21 sapt . are 22. Si e BAIAT!
Inca nu imi vine sa cred , eram aproape sigura ca e fata , dar important e ca e bine sanatos .SUNT IN AL9LEA CER AZI!!!!!!
In legatura cu miscarile il simt mai mult in stanga si se pare ca acolo are piciorusele, dar tot jos , adica sub buric.
Cu analizele m-am speriat degeaba ca mi-a spus doctorita ca e ok o mica variatie in timpul sarcinii, asa ca azi sunt cea mai fericita mamica!!!(in devenire)
Va pup pe toate!!

21+Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

bravo, super, felicitari!!!
e clar odiseea baietilor!!!!

_

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

felicitari Roberta!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Felicitari Roberta
Offf, unde o sa gasim noi strumfite pentru flacaii nostrii?
Multumesc Babylue, tu cum te simti?Mai faci TT?Ai mai repetat vre-o analiza de sange?

De abia astept sa luam listuta de pe prima pagina, de sus, si sa incepem sa bifam: cine a nascut, cine este la rand....

16+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Oau cati baieti!Roberta felicitari 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Corry ma crezi ca si eu numai la asta ma gandesc,sa treaca timpul si sa incepem sa bifam cine a nascut,care urmeaza atunci sa vezi emotii 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roberta felicitari pt cocosel

Eu il simt pe bebe peste tot..si mai sus si mai jos...si in stomac/ficat (oricu el este cu capul in jos, deci da cu piciorusele in sus/lateral)

p.s Am pus cateva poze de ieri pe picassa...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 22+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput