Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Babyblue incearca sa-ti iei de la Plafar picaturi de eucalipt cu care poti sa stropesti un pic perna si te desfunda imediat ...eu asa am procedat cand am fost racita luna trecuta si nu puteam respira deloc.

Rammy am uitat sa te intreb: antibioticul ti s-a prescris dupa amnio sau si inainte?

Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

mie nu mi-a dat deloc antibiotic ..la teodora ia dat.

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Crisspy, dupa amnio mi-a dat antibiotic! Am luat Augmentin, o pastila la 12 ore de vineri de la pranz pana duminica adica 5 pastile.

Ramyy, o sa fie bine ai sa vezi! Stiu ce inseamna stresul si probabil ca nu o sa te linistesti decat dupa ce o sa vezi ce scrie pe foaia cu rezultatul analizei! Sunt sigura ca o sa fie bine si bb e perfect sanatos!

Theo 21+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui thaimeed

Crisspy, dupa amnio mi-a dat antibiotic! Am luat Augmentin, o pastila la 12 ore de vineri de la pranz pana duminica adica 5 pastile.

Ramyy, o sa fie bine ai sa vezi! Stiu ce inseamna stresul si probabil ca nu o sa te linistesti decat dupa ce o sa vezi ce scrie pe foaia cu rezultatul analizei! Sunt sigura ca o sa fie bine si bb e perfect sanatos!

da am emotii tare mari ..parca mai tare ma stresez acum decat pana ieri
ti-e la cat timp ti-a dat rezultatul ? ai facuct si fish ?

Theo 21+ Maria

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Eu am facut QF-PCR pentru trisotomiile 13, 18, 21 si XY.
si Cariotip. La QF-PCR am primit rezultatul luni dupa amiaza, in conditiile in care am facut amnio vineri la pranz. La cariotip am primit rezultatul in aproximativ 12 zile lucratoare.

Stiu ca acum esti si mai nerabdatoare sa afli ca totul e bine... asa am patit si eu. Rezultatele vor fi bune, nu exista alta varianta! BB e perfect sanatos o sa vezi! Curaj,totul va fi bine si rabdare!

Theo 21+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

SAlutare burtici!

Wow ce de burtici dragutze am vazut pe acolo!!!
rammyy stai calma..eu cred ca bb e ok.

La noi toate bune si frumoase, bb tare linistit, mai da din cand in cand cate un sut, dar in rest e destul de cumintel.

Eu in schimb de vreo 3 zile am niste dureri de cap foarte urate, si numai intr-o parte. Azi noapte m-am trezit din cauza ca dormeam pe partea respectiva si am zis ca imi iese ochiul afara daca mai stau pe pozitia aia...asa ca am dormit numai pe stanga desi...
Am luat niste paracetamol, dar chiar nu trece deloc. Si e numai pe o parte.
Mai las cateva zile si daca nu trece o sa sun la doctor.

wow Miha ma bucur sa aud ca ai o fetitza. Poate reusesti sa intri mai des pe aici.

Va pup, merg sa mai iau un paracetamol.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 18+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Babyblue incearca sa-ti iei de la Plafar picaturi de eucalipt cu care poti sa stropesti un pic perna si te desfunda imediat ...eu asa am procedat cand am fost racita luna trecuta si nu puteam respira deloc.

Rammy am uitat sa te intreb: antibioticul ti s-a prescris dupa amnio sau si inainte?

Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt

saru mana de idee. asa o sa fac. deja folosesc de 3 sapt bixtonimul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vreau si eu reteta de la mucenicii voldovenesti...n-am idee ce sunt...dar o vreau

gata,sunt mai bine...poate obosita ca mi s-a rtezit Ana devreme si nici peste noapte nu a dormit cum trebuie.

azi mergem la gimnastica

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

alexia, ce burtica frumoasa!!
matzarebela, idem

lissa, mucenicii moldovenesti sunt aia copti in cuptor, uite aici o reteta:
http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/mucenici-moldovenesti-macenici/
eu urmaresc blogul asta frecvent, iti garantez ca tipa face chestii foarte bune

felicia, ar putea fi ceva legat de ureche? daca te doare numai intr-o parte? ametesti cand apleci capul?

babyblue trebuie sa facem o noua intalnire, sa iti vedem live burtica, ca eu nu te cred!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Babyblue, RENUNTA LA BIXTONIM cu orice pret !!! 3 saptamani e foarte mult, eu am folosit o singura saptamana si dupa aia am tras un an de zile cu probleme, am fost pe la n ORL-isti si am facut n+1 tratamente, nici unul nu a dat rezultat ! Pana la urma m-a rezolvat un mosulet cu o alifie babeasca cu nitrat de argint, preparata de el sau intr-o farmacie, dar am tras ceva !!!

Si in plus, eu stiam ca nici nu ai voie in sarcina ...

Poti sa incerci Vibrocil, e pe alt principiu si e mai slabut, mai exista PINOSOL, picaturi pe baza de uleiuri volatile, KARVOL, creioane nazale mentolate cu camfor, inhalatii, daca reusesti sa tragi apa sarata pe nas ...

18+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput