Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 ralu cine e vasilica? mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() |
liviu vasilica cu marine la nunta ta
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
pana acu m-a capiat cu monica anghel si mahala rai banda..visam melodiile..aseara am visat marine la nunta ta...
![](alcool.gif)
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Ce tare e buba ta bebelu! Ce le place lor asta ascultam
Mirela motaneii tai crestinati.Si pe a ta sunshine rox.
Roxx te inteleg perfect cu orasul si cu rochiile si stiu...stiu cum e.
La multi ani Stefan de Loutzi!
Ralukara, Tunde nu va stresati asa de mult fetele...mamicile...
![](images/user_woman.png)
blue_night spune:
Buna, dragele mele!
Angie, nu au venit colaceii. Am mai scris si alta data, cand am facut comanda scria ca dureaza 9-13 zile lucratoare livrarea, si au fost livrate pe 18 februarie. Daca socotiti o sa vedeti ca ar trebui sa ajunga intre 4 si 11 martie, adica saptamana viitoare. Asta daca merge totul bine, ca eu nu m-as mira si de ceva intarzieri. Bineinteles ca o sa va anunt cand sosesc.
Ziki, am adunat eu adresele fetelor, iti trimit fisierul cand o fi cazul, nu-i nevoie sa le pui sa le trimita si la tine. Mai lipsesc una-doua adrese, dar nu m-am grabit ca stiam ca mai e timp. Tu atunci urma sa nasti si m-am gandit ca poate nu-ti arde de adrese si pachetele.
Pup fetele si week-end placut in continuare, cat mai e din el.
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
andri31 spune:
uraaaaa uraaaaa ANCAAAA
asteptam asteptam
bulinuta mea e leshinata la baita..ii place maxim zici ca-i o ratusca , sper sa-i palca si-n cada cu una bucata colacel pus la gat.
si acum: MERIT BATAIE !
dupa cum spuenam ieri am avut musafiri , si sti cum ramane dupa musafiri...mizerie. sotul abia facuse curatenie , bulina mea esra cuminte...asa ca astazi m-am apucat sa mai dau un mop prin casa dupa musafiri. MAI ! EU NU FAC DEFEL NIMIK DUMINICA !!!! ei bine m-a apucat harnicia si am dat cu mopu' dar..bucata mea de curatenie nu o facusem o data cu sotul sa ca m-am apucat sa sterg praful , sa frec baia ... si frecata a fost! era putin calcar in cada si cum pana acum nu ma-m putut apleca ba de burtoi ba de durere de operatie...astazi venise si due date-ul pt frecat cada ... putoarea de mine a luat calcarul cu cutitasul nu cu buretelul ... asa ca una bucata de varf cutit infipt in buza sifonului la cada cine a avut ! MOI !!!!
minunat ... am facut curatenie de m-am rupt ! acum tr sa caut instalator sa vina sa lipeasca gaura ! ioc dus ioc baie .. colac imi trebuie mie acum iti dai seama ! pe net sa gasesc solutie speciala n-ai sa vezi .... asa ca uite cum m-am pricopsit cu o gaura in plus si perspectiva unor bani aruncati. ASA-I CA MERIT BATAIE ??!!!
nu-mi priieste nici cand sunt odihnita
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
andri31 spune:
uitati ce frumos de la Elfica de la ursuleti ( Ceva frumos si util):
Înger, Îngerasul meu
Înger, Îngerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu
Roaga-te lui Dumnezeu
Pentru sufletelul meu,
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa fac bine,
Eu sunt mic, Tu fa-ma mare
Eu sunt slab, Tu fa-ma tare
În tot locul ma însoteste
Si de rele ma pazeste,
Totdeauna zi si noapte
Pâna-n ceasul cel de moarte
Sa ma curat de pacate
Îngeras, trezeste-ma!
Cruce, ocroteste-ma!
Doamne, mântuieste-ma!
Lumea noastra deci, în care
Cei mai multi au doar înfrângeri,
Plina este în toata clipa
De Dumnezeiestii Îngeri.
Si îndeplinind porunca
De la Dumnezeu Prea Sfântul,
Unii dintre ei se-arata
Ca sa-i vada si Pamântul.
Însa mii si milioane
Nevazuti ramân mereu,
Stând pe oameni sa-i învete
Vrerile lui Dumnezeu.
Ei se-arata numai celor
Miruiti din Slavi Divine,
Care n-au venit pe lume
Sa traiasca pentru sine.
Ci venit-au cu menirea
De la Dumnezeu Prea Înaltul,
Lepadându-se de sine
Sa traiasca pentru altul.
Fiecarui stau de veghe
Câte unul zi si noapte,
Si ferice este acela
Care prinde-ale lui fapte
Ei tes haine de lumina
Fiecaruia s-o poarte,
Pe pamânt traindu-si viata
Cum si dincolo de moarte.
Haine în care straluci-vom
Întru vesnicia vietii
Precum stelele straluce,
Pâna-n zorii diminetii.
Doamne, da-mi spre ocrotire
Un Înger sfânt, Trimis Ceresc
Ca sub a lui aripa sfânta
În pace sa ma odihnesc.
Îngeras, coboara lin
Lânga patul meu,
Somn usor tu sa-mi aduci
De la Dumnezeu.
Sa adorm pe bratul tau
Dulce, dragastos
Pâna-n zori, când m-oi trezi
Dintr-un vis frumos.
Înger, Îngerasul meu
Tu pazeste-ma de rau
Si du-ma la Dumnezeu!
Când seara tu te rogi copile,
Alaturi de maicuta ta,
În jurul tau stau Îngerasii,
Chiar daca tu nu-i poti vedea.
Când cânti cânt#259;rile frumoase
Ce Tatalui Ceresc ii plac,
Cu tine cânta Îngerasii
Si închinaciuni cu tine fac.
Ce fericiti sunt Îngerasii
Când tu esti bun si silitor
Când cânti si când te rogi fierbinte
Ce mare-i bucuria lor.
Dar cât de mult se întristeaza
Când nu te rogi si nu esti bun,
Atunci se duc plângând la Domnul
Si toate cu durere-i spun.
O, nu-ntrista pe Îngerasii
Ce vin cu drag in jurul tau,
Ci cheama-i sa-ti îndrume pasii
Sa fii mai bun, mai bun, mereu.
Lumea lor de nu se vede
Nu înseamna ca ea nu e,
Nici mireasma nu se vede
Dar din flori ea totusi suie.
Chiar asa e si cu lumea
Îngerilor pe pamânt
Ochii nostri nu vad Îngeri,
Printre noi, însa ei sunt!
Fiecare om în lume
Fiecare ins mereu,
Sta sub veghea ce i-o poarta
Îngerul lui Dumnezeu
Amin.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Eu am inceput sa mir de bebele meu. Ieri dupa plimbare a dormit 3 ore! El care mai mult de o ora maxim doua ziua nu dormea niciodata....iar azi noapte a dormit de la 12 la 5 dimineata! Ma tot gandesc totusi ca poate nu mai tin eu minte cand m-am trezit, prea nu-mi vine sa cred pentru ca la 2-3 ore se trezea.
In schimb cu dormitul in patut nu e de acord nicicum, am facut ieri noapte doua incercari dar nici o sansa. Acum dupa o jumatate de ora de dormit in brate am indranit sa mai incerc o data sa-l mut in patut, iar m-a prins..... L-am luat in brate si iar doarme.
Vorbeati de cosmetice, eu folosesc Sanosan, fara parbeni si fara miros, nu am avut nici o problema pana acum.
M-ar interesa si pe mine medicamentul pentru prevenirea durerilor la cresterea dintisorilor, daca se face comanda.
Ce pacat ca iar s-a sricat vremea
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
ANCA ai PM
MIRELA, mai vrei Galactogilul? :)
sanziana
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Buna gagici..
Pana la amiaza am fost mai bine..dar crizele astea in timpul meselor ma scot din sarite....frate nu mai pot!..am lapte,Ea urla de foame..o pun la tzatza..se incordeaza si dai sa urle..nici nu gusta tzatza..si nu poate dormii .numai 5 min ca ii e foame..a mancaT un pic prin somn cum a atipit si dai inapoi..ii curge din gura tot..nu varsa cu jetul ..dar cum l-a inghitit si da inapoi..acu sta flamanda..si se uita in tavan..
Asa facea si MARIO..ce naiba poate fi????
Daca mi-ar zice cineva ca tre sa stau in cap si sa alaptez sau pe un picior..asa as face..dar cand o vad isterica..si fac si dracul in patru numai sa am lapte..imi vine sa o iau la fuga..
ALTA BEA,FUMEAZA..ISI TRANTESTE COPILUL IN PAT SI PACE BUNA..SI TOT E BINE.
Aditza;bine ai revenitmi-a f dor de voi!
Sa fiti sanatosi copilasi crestinati;-ROBI/RAZVI SI ALEXANDRA MARIA
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Ce fac fetele? Bai ce urat e afara, ma bucurasem ieri ca e cald, gata a venit primavara si iesim si noi in fiecare zi afara, in parc,etc
.am iesit cu el 15 min totusi
sunshine,mirela felicitari pt crestinarea bebelusilor !!!
bebelu hai ca e tare buba ta cu vasilica !!
ziki bravo femeie, ai timp si de facut torturi
ralukara sper sa rezolvi prob cu laptele, ciudata...vorba ta...asa deodata sa nu mai ai lapte suficient...tinand cont si de faptul ca nu ai schimbat nimic in alimentatie sau in stilul de viata...
tunde imi pare rau ca tot asa sunteti...buba e nervozata si nu papa bine...dar de ce oare...eu nu am experienta ,dar ma gandeam, poate nu e laptele suficient de consistent? zic si eu...poate ar fi bine sa faci o analiza a laptelui ?
andri meriti nitzica bataitza sa stii !in loc sa stai tu linistita duminica,te-a gasit smotrul in bai !!of of, sa iti fie invatatura de minte super "inger,ingerasul meu", eu stiam varianta scurta...am copiat-o si pe asta sa i-o citesc baiatului
Daca faceti vreo lista, vreau si eu chestia aia pt dintisori !
Ma duc sa culc baiatul si sa ma apuc sa fac paine ca nu mai avem deloc !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
madalina_m spune:
Mai fetelor, nu stiu voi cum va descurcati, dar parul meu e sub orice critica!!! nu cade, ca la Simo, dar e uscat ca o matura. Am si o obsesie cu parul, am o suta de produse si nimic nu functioneaza. Ma spal cu sampon apoi pun masca amandoua profi de la salon (Matrix) apoi dau cu spray protectie placa tot profi, apoi placa, apoi ulei, apoi ceara si ... parul meu tot ca o matura de paie. Dupa ce termin tot ritualul il prind in cOada ca nu mai pot de nervi. Pentru botez mi-a facut o prietena programare la super mega stilist gay, cel mai cautat din bucuresti la ora actuala
(asa mi-a zis ea) si parca vad ca imi zice ca sunt irecuperabila. Vreau si eu par lucios si moale.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica