Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariana2005/ariana2005.jpg)
ariana2005 spune:
tunde, si eu mi-am "alaptat" fetita cu sticluta tot 5 luni, deci te inteleg..a fost foarte greu, nu zic ca nu a meritat..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Mai are cineva pisicuta in casa? Ati lasat-o in camera cu bebe?
Ca eu am si pana acum n-a intrat in camera lui bebe, dar uite ca azi am lasat-o ca prea e trista saraca, izolata in alta camera. Sta cuminte, la fereastra, dar nu stiu daca doar prezenta ei nu ii poate provoca vreo alergie lui bebe. Luca Alexandru, mica mea comoara
vasilasanita spune:
Ariana, ceea ce vezi tu la fund sunt sarurile de calciu si magneziu. Singura apa care nu lasa saruri la fund este apa distilata fiindca este extras calciul si magneziul..
Este apa mai bogata in calciu si magneziu si alta mai saraca. Eu avand pietre la rinichi cand cumpar apa plata tot timpul ma uit la continutul de calciu. O sa fii uimita ce diferenta este intre apa plata de la mai multe firme.
Intre apa plata din comert si apa de la robinet clar o aleg pe cea din comert. Eventual dupa ce o fierbi lasi sa se depuna sarurile.
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
"neatza" si de la noi ! bebe meu a stat seara treaz de la 19 pana la 1.30 ! pana la 21 cand am inceut baita, a fost totul super,a stat cumintel in canapea.dupa baie...nici nu plangea, nici nu doarmea....se maraia intr-una cu ochii beliti...si are asa o chestie de cateva zile, parca ii vine inapoi un lichid, si scoate limba asa,si ori il scoate afara cu lapte branzit, ori inghite la loc.ce-o fi ? nu stiu ce e cu el, doarmea atat de bine dupa baie.ii fierbe burta intr-una, nu face caca in fiecare zi, sunt stresata gata ! si dr nu rasp la tel !
roxx eu am avut noroc de sormea si de mama care mi-au dat numai sfaturi bune. cand am venit din spital,nu aveam sfarcuri, si nu prea reuseam sa alaptez,m-a sunat soarmea si mi-a zis sa nu cumva sa ii dau lp,sa ma chinui asa ,sa il pun des la san,pana se formeaza acolo sfarcul,si vine si lapticul.mami a stat la mine 2 nopti.saraca, acum imi spune ca ea era sigura ca nu o sa pot sa alaptez, dar nu imi spunea atunci,statea cu gura pe mine sa pun copilul la tzatza intr-una. am noroc cu ele ca ma invata de bine.in rest, de altii nu ascult,si nici nu le cer sfaturi.zic si eu ca ei, da da, ai dreptate, si fac ca mine Tie daca dr ti-a zis ca bebelina a luat bine in greutate, inseamna ca asa e
sormea ma cam streseaza sa ii dau ceai copilului ca dr Stanciu, mare dr cica, i-a recomandat sa dea din cand in cand cei la copii. ma rog, eu nu ii dau, decat putin baby calm cand are colici rau,dar nu ii place,se stramba de mama focului
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariana2005 buna fetelor!.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si in legatura cu alaptatul..persoana care e impotriva alaptatului, clar ii lipseste ceva foarte important mami de Ariana (30.10.2005) si Tudor Adrian(01.02.2011) mami de ingeras David Andrei (01.09.2008) ![]() "Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ce-mi sta in putere, Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..." |
NU vreau sa polemizam.. a ramas ca fiecare e cu ideile ei , da?!
Mami de
![](bebic.gif)
andri31 spune:
citat din mesajul lui ariana2005 am si eu o intrebare pentru fetele care dau LP bebeilor..voi fierbeti apa plata?..eu am observat ca dupa fierbere se depune un strat albicios pe marginea cratitei si parca si in apa apar ceva impuritati..ar trebui oare sa nu o mai fierb sau sa fierb pur si simplu apa de la robinet?.. mami de Ariana (30.10.2005) si Tudor Adrian(01.02.2011) mami de ingeras David Andrei (01.09.2008) ![]() "Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ce-mi sta in putere, Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..." |
apa plata se fierbe 5 min
DEVIN este pt fierbere bebelusi si nu face albeata aia (restul apelor fac toate porcaria aia de albeata)
Mami de
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
La multe lunite bebelinii Patrick,Matei Alexandru si Radu Andrei
of tunde sa rezolvi si tu prob cu lapticul !
mitsu bine ai venit pe la noi
alinush si al meu a facut caca urat mirositor zilele trecute, cica mirosul nu prea conteaza,culoarea conteaza...daca se schimba. dar astept parerea dr...care nu rasp la tel
roxx felicitari ! 2 ani...ce misto...ce-as mai vrea si eu !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
andri31 spune:
citat din mesajul lui Lorich maaai, ma chiunui sa-i adorm dar Robert se lupta sa faca kk, e asa de constipat copilul asta, innebunesc, a ajuns la faza la care nu face ca i-e frica sa nu-l doara....am incercat totul, mor de nervi pe mine ca nu l-am dus la dr, la ecograf ceva inainte de a naste, ca uite acum e mult mai greu. ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
raportez si eu O SUPER FRICHINEALA DE AZI DIMI DE LA ORA 08:00... a tras partzuri in rafale si degeaba
![](bang.gif)
![](plang.gif)
Mami de
![](bebic.gif)
roxx26 spune:
CARMEN, sa stii ca nici Catalina nu mai adoarme imediat dupa baie de ceva timp...Iar kk in fiecare zi face din nou doar de cateva zile, am avut 3-4 saptamani in care a facut si la 5 zile. Dar nu i-am pus deloc supozitor, nu i-am dat nici ceai, nici alte minuni. Dr mi-a spus sa o las maxim 3 zile, eu am intors netul pe dos si am decis sa o las singurica, sa nu o chinui cu tot felul de prostii. Si uite ca s-a reglat pana la urma. Asa e cu bebeii care papa doar LM, ca asta se digera mai usor si pot asimila tot. Daca face pipi destul (cel putin 6 scutece pe zi zice teoria), daca e vioi, papa, face nani, eu zic ca e ok.
Cu lichidul ala nush ce sa zic...
Dar cu ceaiul sunt si eu curioasa care sunt argumentele celor care insista pe tema asta - si prietena asta a mea de care va ziceam ca are bebe mic ma bate la cap la fel, sa ii dau copilului ceai. Am intrebat de ce - mi-a raspuns "ca asa sa trebui". De ce trebuie???? Eu zic sa lasi ceaiul atat timp cat el papa laptic de la tine, nu face decat sa ii umfle stomacelul copilului aiurea.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
andri31 spune:
citat din mesajul lui alinushali Buna mamici, ![]() ![]() -am si eu mai multe intrebari, donsoarei i-a aparut la buzita de sus o basicutza, sa fie de supt? -azi a facut kk si mirosea ff urat, sa-mi fac griji? -are un miros ciudat cand transpira la cap, iar baie facem la 2 zile din cauza ghipsului. mersi anticipat de raspunsuri ![]() Alina, mami de ![]() |
1. nu stiu
2. daca kk sta mai mult de 1h la pampers pute ...asta e
3. copii transpira la cap ... si cam atat! ..pb pt ca nu puteti face mai des baita....de asta miroase... si mai tine si daca o dai cu ceva.. la cute , sau samponel
fug! IARA URLA
Mami de
![](bebic.gif)