Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzica spune:
Cristina70 ai fost cumva si tu la Retro in seara asta? Mi s-a parut ca te-am vazut...
Claudelu spune:
In seara asta la Retro au fost sau sunt 100 de persoane..biata de sora'mea e terminata...de la ora 14:30 e pe baricade si mi-a spus asa pe fuga ca abia a avut timp sa mearga la WC.
Ma bucur ca te-ai simtit bine! Chiar o meritam!
Si eu am avut o zi minunata...rasfatata de Raul, rasfatata de Clau...ce mai, o zi minunata!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
Vad ca toata lumea a avut o zi speciala de 8 martie.
Noi nu demult am ajuns acasa, ne-am intalnit cu niste prieteni (4 familii) si am sarbatorit acasa la una dintre familii (nu era nimic programat, dar a fost fain).
Am primit si eu flori si cadouri inca de aseara. Calin a venit mai tarziu, i-a chemat pe copii in hol si le-a dat fiecaruia cate un cadou pt.mine (carticele din alea cu citate si versuri pt. mama si flori). Ei au fost foarte incantati, eu si mai si.
La scoala si la gradi au facut surpiza cu manuta lor pt. mama.
Hai sa va scriu ce mi-a scris Dragos pe felicitare:"te iubesc, te ador si iti multumesc. Draga mama, iti multumesc mult chiar daca faci multe pentru mine nu stiu cum sa-ti multumesc, dar iti scriu cuvinte mari...Voi face ce vrei...vreau sa-mi dau inima pentru tine!!! TE IUBESC!" Ce cuvinte sincere si din inimioara lui!
Ne-am sarbatorit si la lucru putin cu pizza si tiramisu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudelu Multumesc mult de urari! Azi am fost dupa Raul care mi-a facut o supriza...au facut la gradi ceva felicitare haioasa rau si un cosulet cu flori din hartie....foarte fain, mai ales ca stim ca e facut de ei! Si ca m-ati tot intrebat cum am petrecut sau cum petrecem ziua de azi...in pat Eu una nu mai suport aglomeratia, nebunie, etc (m-am screlozat ) ce e acum prin oras....zici ca doar azi trebuie sa sarbatorim ziua noastra, de parca nu in fiecare zi e ziua noastra Mire, sotul tau lucreaza cumva, din greseala la BOS Taicang? Un fost coleg de al meu de la BOS a plecat la Taicang (cica de mult, eu am aflat abia sapt trecuta)...in creierul meu era doar aceasta conexiune...taincag - Mirela, Mirela-Taicang www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! [/size=1][navy]Claudia si Raul-Andrei Aradencele alaturi de maria_rubi [b][font=Comic Sans MS]Impreuna pentru maria_rubi! |
ma bucur pentru asa cadou din partea feciorului.... abia astept sa creasca si ai mei.....
da, bine ai facut legaturile.... el e!!!!
Relusha spune:
Clau, ce frumos din partea sotului sa bucatareasca.... al meu, m-a scos la masa in oras si seara a plecat in Europa....revine duminica.... bine ca te-ai lamurit, ti-am raspuns mai sus, nu mai sterg.... sa ne spui ce ai mancat aseara.... eu una is curioasa....
gabitzica, felicitari domnisoarei pentru serbare si voua mamicilor pentru iesire....
alinamoro, Doamne ce frumos.... parca nu mai am rabdare sa creasca si puiutii mei....
Relusha spune:
va las pe cand va treziti....
Dragos da semne de trezire si Raducu face ture prin casa, asa ca gata linistea mea pana pe la ora 13 cand ii bag la somn....
va si sa aveti o zi buna....
adablackcat spune:
Neata! Pe mine m-a terminat serbarea lui Vlad de ieri. A tinut doua ore si jumatate!! Am intepenit pe scaun iar copiii au fost mult prea obositi... Nu am idee cum s-au gandit doamnele sa faca asa enormitate!?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Buna dimineata!
RELUSHA mersi de cafea . Mai povesteste-ne cum e pe-acolo.Cum te descurci cu amandoi? Ce zice Radu de bebe Dragos? Nu e gelos?
CRISTALE,ANCA16 mai ziceti si voi ce va fac flacaii!
Chiar asa,numai baietei mici pe-aici? Las' ca mintenas apare si o printesa in peisaj MIHA balaceala placuta
ADA aoleu chiar cam lunga.La Diana cam o ora jumate tineau serbarile.
DIANA (DUCKY) vezi ca ti-am trimis un mail,ca la telefon nu raspunzi neam
Ma bucur ca v-ati distrat ieri!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
ILDI25 spune:
La multi ani gagicilor .Chiar daca azi numai e 8 martie ,va doresc ca fiecare zi din viata voastra sa fie la fel de minunata si speciala ca si aceasta zi.
Pe mine una sincer ,nu ma emotioneaza in nici un fel aceasta zi ,e ca oricare alta zi ,poate o sa ziceti ca-s seaca ,dar totul a devenit prea comercial ,prea nu stiu cum ,eu prefer sa traiesc la intensitate maxima orice zi ,nu numai una .Asta nu insemna ca n-am primit flori chiar daca nu insemna nimic pt mine si ciocolata nici asta nu m-a bucurat ca kg luate in iarna asta ma cam supara ,sper sa scap de ele .Dar recunosc ca am primit si o alta surpriza de la sotul meu care nu poate fi decat minunat ,dar asta inca nu o impartasesc intru-cat finalizarea surrprizei va fi mai incolo asa ca m-am bucurat doar 50% deocamdata ,restul cu alta ocazie ,PE CARE DE-ABIA O ASTEPT.
Si surpriza neplacuta de 8 martie a fost ca la lcd-ul de care va ziceam ca au aparut probleme s-a bulit taman panelul si unul nou nu e decat 350 euro ,deci aproape un tv nou .Cum tocmai i-a trecut garantia ,paguba e numai buna .Asta e ,atata bai sa fie .
Bineinteles ca exceptia de la regula ,a fost serbarea lui David sau mai exact lectia demonstrativa ,cum a fost numita de doamne ,unde nu se putea sa nu ma coplesesca emotiile si sa mi se umple ochii de lacrimi(asa putin am dat apa la soricei). Toti copii au facut un cosulet si au pictat o vaza cu flori ,au cantat si la final fiecare copil a exprimat cu propriile cuvinte tot ceea ce simte pentru mama lui (absolut superb sa-ti auda urechiile atatea cuvinte frumose din gura unor copilasi ,sentimente cu adevarat sincere).
o primavara minunata va doresc ,ca acum chiar e pe apropape ,cat am asteptat-o