Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 5
Somleac spune:
La multi ani gagici!!!! Sa fiti iubite!!!
La multi ani Cristale sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti!
Clau multa sanatate. Iarna asta chiar ca ai avut probleme. Las ca vine primavara mintenas.
Pe mine m-au trezit de dimineata copii cantand "la multi ani" , Alex si Matia aveau in mana cate o felicitare, Victor o fotografie cu toti 4, iar Daria o inima maaare rosie. A fost foarte impresionant.
Cred ca sunt cea mai fericita femeie din lume.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
pfui ca s-a dus raspunsu singur. Ce teama mi-a fost ca l-am pierdut. Nu-mi place sa mai scriu odata acelasi lucru.
Alt program nu am astazi, sa vad cum stau copii cu temele, poate dam o fuga pana la mama.
Maine in schimb cu fetele de la hala ne balacim la Oroshaza. Asa ca maine ma voi transforma din balena esuata in balena in mediul natural.![]()

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
anca16 spune:
La multi ani! fetelor, sa aveti o zi superba.

Mamica de
Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Relusha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzica
Acolo ai si nascut? |
amandoi sunt nascuti aici....
Relusha spune:
Somleac,
minunata trezire, frumos din partea lor....
, iar la faza cu "balena in mediu natural" ai fost totala.....
balaceala placuta....
Claudelu spune:
Multumesc mult de urari! 
Alina, as sta acasa dar nu pot, nu ma lasa constiinta mai ales cand stiu cat avem de lucru si daca unu din nou e in concediu e "tragedie", asa ca daca ma simt mai bine si patu nu ma cheama, am decis sa merg la munca si Doamne bine mi-a picat!
Azi am fost dupa Raul care mi-a facut o supriza...au facut la gradi ceva felicitare haioasa rau si un cosulet cu flori din hartie....foarte fain, mai ales ca stim ca e facut de ei! Si ca m-ati tot intrebat cum am petrecut sau cum petrecem ziua de azi...in pat
Eu una nu mai suport aglomeratia, nebunie, etc (m-am screlozat
) ce e acum prin oras....zici ca doar azi trebuie sa sarbatorim ziua noastra, de parca nu in fiecare zi e ziua noastra ![]()
Mire, sotul tau lucreaza cumva, din greseala la BOS Taicang? Un fost coleg de al meu de la BOS a plecat la Taicang (cica de mult, eu am aflat abia sapt trecuta)...in creierul meu era doar aceasta conexiune...taincag - Mirela, Mirela-Taicang 
Cris, daca mi-ai uitat ochii e bai mare
Trebuie sa facem ceva sa-i vezi ![]()
Cristale
Sa fii sanatoasa si sa au parte in viata asta numai si numai de bucurii! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
Claudelu spune:
aaaaa si totusi sunt rasfatata
A venit al meu sot sa-mi interzica sa ma apropiu de bucatarie
... miroase bine dar nu am idee ce pregateste...ramane de vazut ![]()
Oricum eu sunt de senzatie...in pijama 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Claudelu spune:
Intre timp am descoperit ca DA, creierul meu si conexiunile lui inca functioneaza bine
M-am uitat la profilul tau Mirela si am vazut cum te cheama...da, e sotul tau
Ce mica e lumea asta 
Claudia
si Raul-Andrei 
gabitzica spune:
Sunt in al spatelea cer
. 8 martie de o zi speciala, in care ma simt cea mai fericita femeie din lume. serbarea Ioanei a fost foarte reusita, au avut o sceneta, ca o piesa de teatru, cu decoruri., iar dupa, au facut o felicitare pentru noi, cu floricele lipite de ei. Dupa-masa am fost la Retro cu mamicile de la scoala si cu doamna invatatoare. Ne-am hranit si trupurile si sufletele. A fost un cvartet de instrumentisti de la filarmonica, a fost ceva deosebit...