Aradence DC - (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
in China

Acolo ai si nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani gagici!!!! Sa fiti iubite!!!

La multi ani Cristale sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti!

Clau multa sanatate. Iarna asta chiar ca ai avut probleme. Las ca vine primavara mintenas.

Pe mine m-au trezit de dimineata copii cantand "la multi ani" , Alex si Matia aveau in mana cate o felicitare, Victor o fotografie cu toti 4, iar Daria o inima maaare rosie. A fost foarte impresionant.Cred ca sunt cea mai fericita femeie din lume.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

pfui ca s-a dus raspunsu singur. Ce teama mi-a fost ca l-am pierdut. Nu-mi place sa mai scriu odata acelasi lucru.

Alt program nu am astazi, sa vad cum stau copii cu temele, poate dam o fuga pana la mama.

Maine in schimb cu fetele de la hala ne balacim la Oroshaza. Asa ca maine ma voi transforma din balena esuata in balena in mediul natural.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

La multi ani! fetelor, sa aveti o zi superba.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Citat:
in China

Acolo ai si nascut?

amandoi sunt nascuti aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Somleac, minunata trezire, frumos din partea lor...., iar la faza cu "balena in mediu natural" ai fost totala..... balaceala placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Multumesc mult de urari!

Alina, as sta acasa dar nu pot, nu ma lasa constiinta mai ales cand stiu cat avem de lucru si daca unu din nou e in concediu e "tragedie", asa ca daca ma simt mai bine si patu nu ma cheama, am decis sa merg la munca si Doamne bine mi-a picat!

Azi am fost dupa Raul care mi-a facut o supriza...au facut la gradi ceva felicitare haioasa rau si un cosulet cu flori din hartie....foarte fain, mai ales ca stim ca e facut de ei! Si ca m-ati tot intrebat cum am petrecut sau cum petrecem ziua de azi...in pat Eu una nu mai suport aglomeratia, nebunie, etc (m-am screlozat ) ce e acum prin oras....zici ca doar azi trebuie sa sarbatorim ziua noastra, de parca nu in fiecare zi e ziua noastra

Mire, sotul tau lucreaza cumva, din greseala la BOS Taicang? Un fost coleg de al meu de la BOS a plecat la Taicang (cica de mult, eu am aflat abia sapt trecuta)...in creierul meu era doar aceasta conexiune...taincag - Mirela, Mirela-Taicang

Cris, daca mi-ai uitat ochii e bai mare Trebuie sa facem ceva sa-i vezi

Cristale
Sa fii sanatoasa si sa au parte in viata asta numai si numai de bucurii!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

aaaaa si totusi sunt rasfatata A venit al meu sot sa-mi interzica sa ma apropiu de bucatarie ... miroase bine dar nu am idee ce pregateste...ramane de vazut
Oricum eu sunt de senzatie...in pijama

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Intre timp am descoperit ca DA, creierul meu si conexiunile lui inca functioneaza bine M-am uitat la profilul tau Mirela si am vazut cum te cheama...da, e sotul tau Ce mica e lumea asta

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sunt in al spatelea cer . 8 martie de o zi speciala, in care ma simt cea mai fericita femeie din lume. serbarea Ioanei a fost foarte reusita, au avut o sceneta, ca o piesa de teatru, cu decoruri., iar dupa, au facut o felicitare pentru noi, cu floricele lipite de ei. Dupa-masa am fost la Retro cu mamicile de la scoala si cu doamna invatatoare. Ne-am hranit si trupurile si sufletele. A fost un cvartet de instrumentisti de la filarmonica, a fost ceva deosebit...

Mergi la inceput