Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Ma bucur mult ca v-ati simtit bine!
Io iara sunt in plop si plopul in aer...a 3-a oara in 3 saptamani....acum sunt cu puroi la amigdale O singura data in viata mea am mai avut puroi la amigdale De data asta mi-a fost cumplit de rau, cu frisoane, febra mare, dureri de gat, etc. AZi n-am fost la munca, dar de maine ma duc ca ma simt multttttt mai bine
M-am si enervat azi asteptand la medic...am asteptat 2 ceasuri sa intru...nu asta a fost problema ci faptul ca pe coridor era friggggggggg,, e un singur calorifer si ala debransat Cand am intrat la doctorita i-am spus si a inceput sa se ia de una dintre asistente ca de ce nu mi-a luat temperatura, de ce nu m-a bagat in fata, etc...da eu nici macar nu i-am spus ca ma simt rau ...ce jena m-a apucat pentru biata asistenta...a facut cu ea ca si cu negrii, de parca ea e de vina ca nu e caldura pe coridor
Eu va doresc de pe acum un 8 MARTIE mirific! Sa aveti parte de o zi superba!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
Clau, multa sanatate iti doresc! Pai stai acasa pana te faci bine ca de-aia nu-ti trece.
Cum sarbatoresti maine asa bolnava aniversarea casatoriei?
La multi ani si sa fiti fericiti in continuare!
Tot pt.maine :
La multi ani Cristale! Multa fericire si binecuvantari alaturi de cei dragi!
La multi ani doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie!
Sa fiti fericite, iubite si apreciate!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
LA MULTI ANI CRISTALE!
RELUSA FELICITARI PENTRU FLACAUL NR.2!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Relusha, felicitari pentru bb 2! Sa va traiasca si sa va bucurati de puiutii vostri!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
La multi ani, dragele mele! Va doresc sa aveti o zi minunata!
Clau, multa sanatate si refacere grabnica! Mai haide si tu pe la intalniri, ca ti-am si uitat ochii aia frumosi deja!
Relusha, felicitari pentru bebe doi si pentru ca te gandesti deja la al treilea!
Miha, eu ti-am zis si in masina, sunt pentru nastere naturala. Nu are rost sa-ti tai toti muschii abdominali, o operatie in timp se simte. Hai, curaj, si impinge! Eu vin acolo cu tine sa te sustin, daca vrei! Nu te-am uitat cu ce mi-ai cerut, acum caut o cale cat mai diplomata sa te rezolv. Te sun cand stiu ceva
Flavia, Bogdisor e mai bine?
S-au trezit piticele.
Bye
Mama Marei si a Dorei
Relusha spune:
Buna dimineata,
o calda si un buchet de
LA MULTI ANI, de 8 MARTIE!!!!!
MULTA SANATATE, FERICIRE, BUCURII SI TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE CEI DRAGI!!!
multumesc frumos de urari, la fel si voua, sa va traiasca puisorii si voi pe langa ei....
Clau, multa sanatate, sa te faci repede bine.... pentru aniversarea casatoriei....
LA MULTI ANI, CRISTALE
va si sa aveti o zi minunata, cu multe zambete si voie buna....
adablackcat spune:
Clau, refacere rapida!
La multi ani Cristale!
Sa veti o zi de 8 martie asa cum v-o doriti! Eu am primit deja la lucru multe flori si ciocolata.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Cristale spune:
Multumesc fetelor de urari.
Clau toate se tin de tine in iarna asta.....sa te faci bine repede.
Va urez si eu o zi cat mai frumoasa.
gabitzica spune:
La multi ani Cristale
La multi ani doamnelor!
Clau, aniversare fericita!
Relusha felicitari pentru bb2. De ce ai nascut cu cezariana? Unde sunteti acum? In tara sau in China?
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Relusha felicitari pentru bb2. De ce ai nascut cu cezariana? Unde sunteti acum? In tara sau in China? |
multumesc
nu m-am dilatat si eram trecuta de termen
in China