Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzica spune:
Nicooo, unde mergeai azi cu bicicleta? Te-am vazut pe Poetului.
DianaR nu ne mai zici nimic? :(
alinamoro spune:
La multi ani Flavia!
Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Multumesc fetele.
M-am sarbatorit prin munca, am primit o gramada de telefoane si sms-uri, parca mai multe ca niciodata si ma bucur ca am prieteni dragi care isi aduc aminte de mine. Am primit si flori frumoase, incepand de vineri incoace .
Somn usor va doresc.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Somleac spune:
Frumos, nici o cafea pe ziua de azi. N-am stiut de ce-s asa ametita.
Eu tot la lucru pana seara. Susu e cu pruncii.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
DianaR spune:
La multi ani Flavia!
Ma scuzati ca scriu din an in pasti... Vestea bomba e ca de maine am copil scolar... Dupa ce m-am agitat ca un pepsi (si am reusit desi n-a fost deloc usor) am gasit loc la gradi ptr pruncii mari, ca apoi sa aflu de la doamna de la schulamt (Inspectorat scolar cum ar veni la noi) ca Vlad conform sistemului german e musai sa fie la scoala, asa ca de maine am copil scolar. No in fine, deocamdata am vazut scoala si clasa si i-am cunoscut invatatorul, e o clasa speciala unde merg copii de 1-4 ce nu cunosc limba germana, fac ceva scoala si accentul se pune pe invatarea limbii. Invatatorul m-a incurajat ca nu va trebui sa stea prea mult pe acolo, Vlad e doar la inceput cu scoala si in plus noi ne descurcam binisor germana ca sa-l putem sprijini si ajuta asa ca va invata repede germana suficient cat sa poata merge apoi la o scoala obisnuita de la noi din cartier. Recunosc sincer ca am emotii...
Timi merge de la 11 aprilie la gradi. Sunt mandra de mine ca am reusit sa ma descurc cu cautatul de gradi, mers pe la oficialitati, gradinite, scoala etc. Am fost chiar laudata ptr cat de bine ma descurc cu germana. No in fine am si momente mai ales dupa o zi in care ma storc pruncii de ultimele puteri nu prea mai reusesc sa ma concentrez sa scot ceva coerent si in germana si ma balbai ingrozitor.
In rest no, nimic nou, tot n-avem mobila dar rezist eroic.
Am mai fost intrebata cum imi par oamenii pe aici. Ei bine contrar asteptarilor, nemtii nu sunt deloc reci si distanti ci dimpotriva prietenosi, rabdatori cand iti expui problemele si dornici sa te ajute cu adevarat.
Pupici la toata lumea.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
alinamoro spune:
DianaR, ma bucur ca ai gasit scoala si gradi. Felicitari scolarelului si succes!
Vasile cum e cu munca, lucreaza mult?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
waw Diana te cred ca ai emotii. Sa te trezesti de azi pe maine cu copilul scolar nu-i chiar usor de digerat pentru o mama.
Felicitari pentru cat de bine te descurci. Nici nu ma mir.
Copii ce parere au despre viata noua pe care o au?
va pup pe toti si va doresc sa va "asezati" cat mai curand.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
DIANA felicitari pentru proaspatul scolar si mai ales pentru cum te descurci pe-acolo Sper sa intri mai des sa ne "dai raportul".
Restul lumii? A venit primavara si sunteti pe la plimbarica?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzica spune:
Diana felicitari pentru scolarel si pentru perseverenta cu care reusesti sa rezolvi problemele. Nici nu ma asteptam la altceva, decat la vesti bune din partea ta.
Anca la multi ani sotului tau.
Moni, ai dreptate, tot pe afara suntem. Stam la gradi in curte, pana se inchide...Se dau pe toate hintele si toboganele, se catara peste tot. Si tot nu e suficient. Mai stau si in fata blocului cu copiii.