Aradence DC - (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Gabi, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multam fetelor de vorbele frumoase. Nu ma laudati prea tare ca nu merit chiar asa, cand voi avea curaj sa merg si la interviuri si apoi la job atunci va rog sa sariti cu sampania si felicitarile.
Da Vlad e scolar si vestea super e ca i-a placut azi la nebunie la scoala. Eu am avut emotii cat el (cel putin) de mari, si nu va spun cum am stat 4 ore cu morcovelul bine infipt in ... asteptand sa se faca ora sa-l iau. Am tot verificat telefonul sa mearga daca ma suna de la scoala sa-l iau cumva ca-i jale si nu se pot intelege cu el. Cand am ajuns am gasit un Vlad hiperrelaxat, superincantat si fericit. Mi-a spus: mami ai ales bine scoala - cu zambetul pana la urechi. Sper sa-l tina entuziasmul si mai incolo.

Pupilici la toata lumea!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Cand am ajuns am gasit un Vlad hiperrelaxat, superincantat si fericit. Mi-a spus: mami ai ales bine scoala - cu zambetul pana la urechi. Sper sa-l tina entuziasmul si mai incolo.

Pupilici la toata lumea!

Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Super, ai baiat mare si curajos!

AncaP, La multi ani sotului tau!
Ce mai faceti, ce face Alex?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia La multi ani!Sa fi sanatoasa si voioasa pt tine si pt Bogdanelu !Cum a fost inghetata?
Miha cam asa procedez si eu dar am impresia ,cateodata, ca nu pricepe Serban cam tot ce fac eu si ce vreau.
Diana ma bucur pt Vlad si pt Timeea.Duminica nu v-ati laudat nici voi si nici copiii de realizari.Chiar ma intrebam pe unde suntet si ce faceti de nu va vedeam in camera?
Cristina Rubi ai razbit cu fetele pana la urma,ati ajuns cu bine la inghetata?
Niko din cate stiu eu adultii pot face zona zoster si nu tot varicela a doua oara.Cipri a avut noroc,daca se poate spune asa.Am emotii pt ca si Serban a facut o forma tare usoara.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Haideti la cafea. Nu pot sa pun paranteze drepte pe ipad, asa ca, fara emoticon.
Diana felicitari scolarelului.
Nico, sotul tau nu avut varicela, sigur a fost altceva, ca nu se face de doua ori. A doua oara poate sa faca zona zoster.
Eu sunt cu Ioana acasa, ca a facut febra si nu am dus-o la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, . A fost buna inghetata, mie imi place de la ei cupa cu fructe de padure .

Diana, felicitari scolarului, e baiat mare ce mai, vaiiii cum trece vremea .

Anca, cu intarziere lui Ovi.

Asa ma dor toate, toti muschii, toate oasele . Batranetea asta ...

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, eu sunt in stare de maxima excitatie. Ieri mi-am lasat banii si mintile in magazinele cu haine pentru bebici. Am luat o gramada de frumuseti pentru ghighirica, n-am minte nici un pic. Apoi am cazut pe scari ca nu ma mai astampara saracia numa tot ma duc si vin ca banul al rau, apoi m-am delectat cu concert Tudor Gheorghe .

Asa ca azi plutesc ca un fulg desi sunt o batoza schioapa de-un picior.

La multi ani Anca pentru sotul tau.

Carmen mai ai casuta? Trebuie sa vin dupa ea.

Diana felicitari scolarului.

Alina azi dimineata m-am divanit cu Adelina, pana a venit educatoarea sa ne desparta.

Gabi multa sanatate Ioanei.

Si Vic tusea spart azi dimineata.

Moni tu cam pe scurt dai raportul.

relusha ?

Restul fetelor?

Ildi tu nu apari numai daca esti strigata?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Nico, sotul tau nu avut varicela, sigur a fost altceva, ca nu se face de doua ori. A doua oara poate sa faca zona zoster.

Nu vreau sa te contrazic dar Claudiu a facut varicela de 2 ori ...si chiar si mie, atunci cand am facut varicela, mi-a spus doctorita ca e tot posibilul sa mai fac inca o data pentru ca nu a erup asa cum trebuia...am avut doar 5-6 bubite...acum eu iti spun din ce stiu eu, nu sunt medic ca sa pot contrazice cu cineva pe aceasta tema, mai ales ca pentru mine medicina e ceva...ceva...de neinteles

Anca, LA MULTI ANI sotului tau!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Clau da-o incolo de varicela. De voi nu ne zici nimic?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi Miha, unde ai cazut pe scari? Io stiu ca ai energie da ai gria totusi. Ma bucur ca ai cumparat lucruri pentru ghighirica, tare dragi mi-s si mie hainutele pentru bebei.

Gabi, ti-ai reparat telefonul?

Ildy, chiar nu ne spui de supriza sotului nimic?

Adaaaa, pe unde umblii?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput