Un cabotin.Sau cum si de ce mi-am inselat sotia(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Mik spune:
Hai, mey Michelle, omul isi deschide sufletul si tu vii sa-i dai cu ceaslovul in cap !
(in afara de acum, n-am ce sa-ti reprosez, pentru tine, Michelle).
Ce idei mai au unii ! (asta ca sa fiu on topic).
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Hai, mey Michelle, omul isi deschide sufletul si tu vii sa-i dai cu ceaslovul in cap ! (in afara de acum, n-am ce sa-ti reprosez, pentru tine, Michelle). Ce idei mai au unii ! (asta ca sa fiu on topic). Mik. |
Nu am vrut asta! Il felicit si ma bucur din suflet pentru el si fam lui .
Dar daca citeam doar pagina 8 si nu ma duceam putin inapoi pag 6 as fi zis: Gata e un om schimbat!
Dar tare mie ca in adincul sufletului tot nu realizeaza gravitatea faptului. Poate ma insel eu...el poate sa ma contrazica.
Mie aceea replica in care retraieste cu nostalgie dragostea....hmmm imi da de gindit.
Cu totii pacatuim, gresim cu gindul si cu fapta dar cand ne dam seama de ce am facut nu ne gindim cu nostalgie ci cu dispret.
eu nu am vazut acel dispret, nu am simtit in postarile lui ca descrie aceea dragoste si minciuna cu dezgustul cuvenit.
Poate daca am timp mai citesc si paginile de la 2-5...mi-o fi scapat ceva
michelle
Un_cabotin spune:
Multumesc mult pentru gandurile tale, Michelle
Ai dreptate, pacatul ia multe forme.
Daca ne indepartam de Dumnezeu, daca nu suntem atenti, putem aluneca foarte usor in pacat!
Am stiut mereu ca nu poti cladi o (noua) familie fericita, distrugand familia mea.
Si totusi... am pacatuit, am gresit.
Ai perfecta dreptate, Michelle, in ceea ce priveste credinta.
Voi reflecta mai mult la ceea ce ai spus.
Multumesc!
UC
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Un_cabotin Multumesc mult pentru gandurile tale, Michelle Ai dreptate, pacatul ia multe forme. Daca ne indepartam de Dumnezeu, daca nu suntem atenti, putem aluneca foarte usor in pacat! Am stiut mereu ca nu poti cladi o (noua) familie fericita, distrugand familia mea. Si totusi... am pacatuit, am gresit. Ai perfecta dreptate, Michelle, in ceea ce priveste credinta. Voi reflecta mai mult la ceea ce ai spus. Multumesc! UC |
ma bucur ca ai inteles mesjul meu care nu avea nici cea mai mica intentie rea.
Cu totii pacatuim si in fata lui Dumnezeu toate pacatele sunt la fel, dar dragostea cu care ne ridica si ne scoate din pacat este extraordinara.
Atunci, daca ne pare rau cu adevarat de ce am facut, daca realizam gravitatea si uraciunea pacatului in care am stat, si nu il mai facem si daca descoperim dragostea nesfirsita a lui Dumenzeu suntem iertati.
Pentru asta e nevoie de tarie si multa rugaciune.
Ti-a mai fost data o sansa care tu ai luat-o si ti-ai schimbat viata.
Nu trebuie sa uitam ca fiecare zi din viata este o lupta si temptatiile sunt la tot pasul.
Nu trebuie sa lasam garda jos si sa ne incredem in puterile noastre limitate, doar alaturi de Dumnezeu in rugaciune putem trai viata care El a pregatit-o pentru noi.
ma rog pentru tine si familia ta si inca o data ma bucur pentru intoarcerea ta la Dumnezeu.
citeste Biblia si toate raspunsurile la intrebarile si framintarile tale le vei gasi acolo.
Domnul sa fie cu tine!
PS. Nu cred ca esti un cabotin, Dumnezeu te vede ca o persoana minunata, caruia i-a dat viata si la factut dupa chipul Lui.Te iubeste asa de mult incit Domnul Isus s-a jertfit pentru tine....doar nu uita cine esti si de unde vii.
michelle