Un cabotin.Sau cum si de ce mi-am inselat sotia(2)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Fara suparare,dar se creeaza precedent si nue bine deloc! Eu sunt de acord cu Rufus,n-am vazut measajul insa da babyblue a fost de multe ori la limita regulamentului sau a stiut sa jongleze bine! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
andacos,nu se creeaza nici un precedent...un cabotin n-a perceput insultele ca fiind insulte,a insistat chiar ca insultele alea erau absolut ok din punctul lui de vedere...am considerat interventia lui ca fiind singura care avea importanta si i-am ridicat avertismentul lui babyblue.cu proxima ocazie cand babyblue va repeta figura cu insultele si cel insultat va avea convingerea ca a fost insultat,babyblue va fi sanctionata fara probleme de catre *abuzatorul de serviciu*.In cazul de fata babyblue a scapat de avertisment strict pentru ca un cabotin n-a inteles ca era insulta in forma pura,nu gluma.o zi buna!
babyblue spune:
citat din mesajul lui andacos
Fara suparare,dar se creeaza precedent si nue bine deloc! Eu sunt de acord cu Rufus,n-am vazut measajul insa da babyblue a fost de multe ori la limita regulamentului sau a stiut sa jongleze bine! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
parerea ta.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
citat din mesajul lui Lia
mesajul tau ERA ofensator,dar se pare ca *un cabotin* n-a fost deranjat de maniera insultatoare si rautacioasa in care i-ai scris.drept pentru care iti voi ridica avertismentul cu scuzele de rigoare pentru abuzul atroce care a fost prestat. semneaza *un fost abuzator* |
apreciez.
nu l-am insultat pe cabotin, am fost usor ironica in gluma. se pare ca el a prins exact nuanta. ceea ce este suficient pt mine.
este prea mult spus "rautacioasa", pentru ca asta ar insemna sa fiu implicata emotional, sa traiesc intens acest subiect si sa fiu implicata in vreun fel in viata lui cabotin. ceea ce este total eronat.
suntem pe un forum public in care ar trebui sa fie permise gluma si ironia, pentru ca dc ne expunem, ne expunem si acestui risc. nu sunt la alcoolicii anonimi sa il mangai pe cap pe cabotin, care in def e un om mare, nu un copil, mic,e inteligent si stie precis sa faca diferenta.
consider despre mine ca nu am niciun strop de rautate in mine, cu atat mai mult pentru persoane pe care nu le cunosc. sunt doar directa, ironica si fac haz de orice, chiar si de mine, cand e cazul.
altii sunt lupii in blana de oaie, nu eu.
de asta am si spus ca am fost abuzata pe nedrept.
multumesc oricum, s-a facut dreptate!:))))
cabotin
_
17+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Kahyla spune:
am incercat sa citesc intreaga poveste impreuna cu toate parerile...ai deschis topicul ca sa retraiesti povestea de atunci cand erai adulat de 2 femei? ce avea amanta in plus fata de nevasta? care este principalul motiv pentru care ai inselat-o? sexul sau chiar ai iubit-o pe amanta? daca a durat 2 ani, tind sa cred k ai iubit-o...nu inteleg barbatii/femeile care inseala...consider ca o adevarata relatie/casatorie se bazeaza pe iubire si respect iar cand perechea te inseala, cred k nu te mai iubeste...asadar de ce inselati?
Lia spune:
e ultima interventie off-topic!
babyblue,repet ca nu-s de acord cu tine si insist asupra faptului ca SINGURUL element care a dus la inlaturarea avertismentului e faptul ca un cabotin n-a priceput probabil insulta.eu am CONVINGEREA ca un cabotin a fost insultat.cu speranta ca nu vom mai "colabora" in mod similar si ca ai citit regulamentul,inchei aici si va rog sa continuati on-topic!,fara insulte.merci pentru intelegere.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia e ultima interventie off-topic! babyblue,repet ca nu-s de acord cu tine si insist asupra faptului ca SINGURUL element care a dus la inlaturarea avertismentului e faptul ca un cabotin n-a priceput probabil insulta.eu am CONVINGEREA ca un cabotin a fost insultat.cu speranta ca nu vom mai "colabora" in mod similar si ca ai citit regulamentul,inchei aici si va rog sa continuati on-topic!,fara insulte.merci pentru intelegere. |
lia, din partea mea poti sta linistita, eu nu mai intru la sectiunea asta.
ma voi limita la odisee si copii.
ps. cabotin a priceput perfect ce era de priceput. garantat.
_
17+ cu
andacos spune:
citat din mesajul lui babyblue parerea ta.:) _ Babyblue va pupa pe toti!! 17+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Nu numai!Dupa cum se vede!Si daca Rufus precizeaza ca doar la subiectul asta,eu maresc aria siu spun...la sectziunea asta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
a_alinta spune:
babyblue, din punctul meu de vedere tu ai insultat toti barbatii femeilor care au scris la aceasta sectiune , si in afara de barbatul tau actual ai o parere tare urata despre barbati in general.
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui a_alinta babyblue, din punctul meu de vedere tu ai insultat toti barbatii femeilor care au scris la aceasta sectiune , si in afara de barbatul tau actual ai o parere tare urata despre barbati in general. |
Off topic.
Uneori da sfaturi bune (cu efect de dus rece!), dar am observat ca de cand este insarcinata, prea are ce are cu toti, mai putin al ei. Parerea mea.
No offence, baby!
babyblue spune:
citat din mesajul lui a_alinta babyblue, din punctul meu de vedere tu ai insultat toti barbatii femeilor care au scris la aceasta sectiune , si in afara de barbatul tau actual ai o parere tare urata despre barbati in general. alina |
pai n-a scris nicio femeie de bine, pe aici, rarisim. toate au fost abuzate, batute, inselate, abandonate gravide sau cu copil mic. pt ca in sine, despre asta e vorba la aceasta sectiune. la noi in tara nu prea exista despartiri si divorturi fara scandal si circ. tocmai ca am trecut printr=un divort, al meu chiar fiind f decent, n-am avut nimic de impartit, dar in sala de tribunal, parca eram intr-un film prost, tiganeala si scandaluri.
nu acord circumstante atenuate mitocanilor de niciun fel.
nici celor descrisi aici, reali, ipotetici, de pe strada, de la tv sau din ziare, din viata mea sau a altora.
tocmai pt ca exista si barbati suuuper ok, ca barbatul meu actual, sau alti cativa pe care ii cunosc personal, sau sotii fetelor de la odisee sau celor de la aspirante, care chiar sunt niste barbati deosebiti, tocmai de asta, ma scarbesc si mai mult cei care sunt mitocani si fac femeile sa devina atat de disperate, de isi spun ofurile pe forumuri, ca nu mai au nicio oaza de liniste si fericire.
din partea, va urez distractie placuta la aceasta sectiune.
ma retrag, pt ca nu mi mai gasesc locul printre voi.
scuzele mele pt cele care s-au simtit ofensate de ceva din ce am spus eu.
_
17+ cu