Aspirante optimiste >20 ani (647)
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Liaaaaaa
Felicitari, sarcina usoara si bebe cumintel in burtica 

S-a dezghetat barza!!!!!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Madutza spune-le si la restul fetelor:roxy,lavi,mandreeac sa intre pe la noi sa ne arate bebelushii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Am sa le spun

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ioana_iasi spune:
gabyv ce mai faci?
va invit la o prajitura de zahar ars,eu azi am facut curat in frigider si aveam oua si am facut prajitura ,branza am lasato pentru teo si laptele il bem pana maine.![]()
sa vedeti ce ciudatenii mananc acuma iahnie de fazole cu castraveti muurati si ceai de menta cu grisine si icre![]()

ciudat nu.
Daca stau si ma gandesc primul semn la prima sarcina a fost faptul ca mancam cand eram in garzi cate o budanica mica de castaveti murati si colegele mi-au zis ca poate sunt gravida si chiar eram.
Apoi ma apucau bocetele cand vedeam acei copiii mici din incubatoare(lucram in sectia de neunatologie si e jale acolo)si imi trece reede si iara ma apuca plansul.Voi ce bunatati ati facut azi?
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lorena_86 spune:

lia.....FELICITARI
sarcina usoara si la temen si un bebe sanatos

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
madutza_bra spune:
Lia
felicitari !! ma bucur nespus de mult pt tine. Rezultatul e clar pozitiv. Repeta BhcG-ul dupa 2 zile si daca se dubleaza e sigur totul ok.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lorena_86 spune:
mada, cand m-am uitata la poze cu bebe tau a venit si sotul
asa cucerit a fost de micutii tai
sa fie sanatosi si ei si parintii
aaaa....si intrebare de la el pt mine: "woooaaauuuu, asa mare o sa ai si tu burta???? ce tare!!!"
cand am vazut burtica de la 40 saptamani
offff barbatii astia....nu stiu mai nimic
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Eu ma pregatesc pt cinema. Azi am fost cam rasfata la pranz m-a dus sotul in oras si acum tine sa ma scoata si la film. Iar la 4 a facut el capucino pt noi
Sper ca asa o sa fie si cand o fiu cu burtica.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Lia felicitari, sa fiti sanatosi, grasi si cum mai vrei tu.Te
sa ma molipsesc si eu.
Madutza foarte frumosi copii tai, sa iti traiasca si tie multa sanatate sa poti avea grija de ei.

Mihaelafalt spune:
Eu am intrat v-am citit repede si acum fug la dus.
Daca mai pot revin daca nu noapte buna si o duminica frumoasa pe maine, un lasat de sec de peste, lapte frumos va doresc sa aveti.

sophia_m spune:
haaaaa a-nnebunit barza
ati jumulit-o??
Lia, doamne-ajuta, sa fie intr-un ceas bun si al mic sa stea cuminte 9 luni la caldurica

pentru tine am emotii mai speciale, ca vei fi exemplul meu ca se poate sarcina normala dupa extrauterina
hai, sa-ti muti cand mai rapid degetelele manichiurate la odisee
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

noastra