Aspirante optimiste >20 ani (647)
Raspunsuri - Pagina 3
AlinaBu spune:
hahaahah sophia m-ai facut sa rad. poate se lasa cu bebe de luna asta si nu v-a mai fi nevoie sa te doara hahahha
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 8+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sophia_m spune:
nu am voie Alina,eu nici macar nu fac ..mi-e frica sa nu raman insarcinata, ca sa vezi ironie a sortii
abia din luna mai as avea voie la bebe, dar sa vedem ce zice doctorita saptamana viitoare cand ma duc la control
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
sophia_m spune:
si nici n-am chef fara motivatie haaaaaaa:-)))
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
sophia_m spune:
liniste mare aici..
ma apuc si eu de putina curatenie prin casa si apoi de gatit delicii..in cursul saptamanii sunt cuminte, dar weekend-ul este desfatare:-)
Lia, asteptam sa vii cu vestile de la medic
va pup
in curand,voi fi din nou
ankcta spune:
Alina felicitari pt puiut
Stai linistita, nu te gandi la prostii si cu siguranta puiul mai sta 7 luni in burtica
Ancuta , in curand
gabyv spune:
Neata
Paula, saru-mana de cafea
Alina poate ma molipsesc.
Azi nu asteptam fete cu teste? Nu se testeaza nimeni?
Va pup
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
ce e galagia asta aici?
alina, dar esti sigura ca ai doar 7 sapt....mie una mi se pare mai marisor....cam 8 dupa masuratori
fetelor, tb era 36.7.....deci ala de ieri dimi era ok
am o intrebare....stiti ca v-am zis ca sotul a fost la petrecerea de primavara a institutiei unde lucreaza si a consumat bauturi alcoolice.....nu s-a imbatat dar a venit asa mai "bine dispus"
credeti ca e naspa rau daca eu sapt viitoare am ovulatia....oare se elimina alcoolul pana atunci
imi e frica pt ca mai am si eu balaurii mei si daca mai e problema si la el....va dati seama ce iese
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
gabyv spune:
Lore, eu nu cred ca are vreo legatura, mai ales dupa atata timp. Eu am citit ca alcoolul este nefast, darconsumat mult si regulat. Ah si stii ca pana si mie mi-a zis cardiologul sa beau un pahar de vin odata la 2 zile, la masa de pranz. Stia ca vreau un bebe si a zis ca nu are legatura, pana nu sunt insarcinata...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC