Aspirante optimiste >20 ani (647)
Raspunsuri - Pagina 2
lary74 spune:
Superbe poze!
sa fie sanatos,sa creasca mare in burtic si sa se nasca la termen!
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu El/ea e minunea mea ![]() Poza 1 Poza 2 Poza 3 DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 8+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
AlinaBu spune:
multumesc lary
sper sa vi cu vestea buna cat de curand 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 8+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
PaulaFrida spune:
Alina 

FELICITARI pt buburuza mica,sa stea cuminte pana la 9 luni la mami in burtica si sa creasca mare si sanatos

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
AlinaBu spune:

paula
cu siguranta o sa stea inca 7 luni la mami in burtica ca daca nu ii dau nana
si ma stie deaja de frica 
-duta fericita! 8+
sophia_m spune:
neata gagici
eu iau 2 cafele ca mi-s nauca de somn, a trebuit sa ma trezesc fortat ca sa-mi iau porcaria asta de antibiotic si sa mai si mananc fortat pe deasupra
vaz ca pe mine nu ma bagarati in lista, nu-i bai ca oricum is dejaba momentan![]()
Alina, ce frumossssss..sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe linistit la locul lui(ca e bine tare acolo, nici nu stie el) si tu sa te bucuri de perioada asta la maxim

cum e cu sanii?? ai silicoane deja? ca eu aveam niste sani, vai, vai, vai..ma admiram non stop:-))
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
PaulaFrida spune:
sophia esti pe listutza

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophia_m neata gagici ![]() eu iau 2 cafele ca mi-s nauca de somn, a trebuit sa ma trezesc fortat ca sa-mi iau porcaria asta de antibiotic si sa mai si mananc fortat pe deasupra ![]() vaz ca pe mine nu ma bagarati in lista, nu-i bai ca oricum is dejaba momentan Alina, ce frumossssss..sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe linistit la locul lui(ca e bine tare acolo, nici nu stie el) si tu sa te bucuri de perioada asta la maxim ![]() ![]() cum e cu sanii?? ai silicoane deja? ca eu aveam niste sani, vai, vai, vai..ma admiram non stop:-)) ******************************************** in curand,voi fi din nou ![]() First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
Eu aveam oricum sanii mari, acum s-au marit de nu cred ca o sa mai imi gasesc sutien
-duta fericita! 8+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sophia_m spune:
esti norocoasa..eu nu-i am mari, doar perioada aia m-a facut si pe mine mai fericita la capitolul asta![]()
pfiiiuuu Paula, merci
..deja ma vad cu tripleti daca apar si in lista
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
AlinaBu spune:
ce norocoasa.. ca imi vine sa ii tai, dupa ce ca sunt mari mai ma si dor 
-duta fericita! 8+
sophia_m spune:
da-mi-i mie ca ii accept oricum:-)))
eu am o ovulatie tare ciufuta luna asta, ma inteapa si uterul si ovarele, pana si fofonela sau cum ii ziceti voi
..ma gandesc ca poate ovulez pe partea cu pricina si de aia o fi asa nasoala
sper sa nu fie tot asa ca eu nu mai fac copil cu dureri de astea
in curand,voi fi din nou