Aspirante optimiste >20 ani (647)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetele dragutele
Am venit sa va salut si cand colo ce sa vad?!!!O noua graviduta

Lia FELICITARI sarcina usoara si fara greturi sa ai

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

LIA sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si mancacios sa ai. sanatate multa si Doamne ajuta sa fiti bine amandoi pana la implinirea celor 40s si dupa toata viata

ma bucur din suflet k am citit aseamenea vesti despre tine.

acu mai vreau sa citesc si despre Paula, Didi, Camcris, Lorena, Cosminuta, DOula, k stati de prea mult timp p aici. si sincer vreau sa va citesc la odisee. nu va mai suport aici, da ???

tuturor

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

de Doula mai stie cineva ceva? ultima oara a zis k vrea pauza de la tot ce inseamna plan bb,dar a trecut destul timp de cand nu ne-a mai scris. spre ca e bine.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor
FELICITARI DIN SUFLET LIA...sarcina usoara si la termen, ma bucur mult ca ti s-a implinit visul si ma rog la Dumnezeu sa fie bine de data aceasta, sanatate multa si mult curaj...te imbratisez cu mult drag
Mai astept vesti bune si de la celelalte fete, tin pumnii stransi pentru cele care urmeaza sa se testeze si sa vada ce II liniute mult asteptate.
Va pupacesc pe toate si va doresc o duminica placuta.

26+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

eu din pacate declar z 1..nu stiu ce s-a intamplat luna asta, mi-a venit la 28 zile, cand mie imi venea in jur de 31-33 zile..ultimele 2 luni mi-a venit la 33 zile
singurul motiv pe care il gasesc e ca am fost foarte stresata in feb la munca ..nu stiu daca e de la asta...

sunt suparata ca am pierdut luna asta.. nu am prins ovulatia si nu am facut teste de ovulatie asa devreme..ca eu nu prea am simptome in perioada aia

va doresc o duminica frumoasa la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

racheel cum te simti? cum a fost primul trimestru de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna, ce cafeluta
Eu azi am dormit pana la 10, ca m-a tinut sotul treaz pana pe la 3:30
Imi place mult ca s-a mai animat pe aici.
Aa, am visat ca eram cu mai multe dintre voi la o Biserica ff mare, am mers pana la ea o gramada si cand am ajuns era multa lume acolo. Plus ca avea o gradina asa de frumosa, plina de flori, zici ca era gradina de castel. Ce o fi insemnand?
Va doresc o duminica frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

racheel cum te simti? cum a fost primul trimestru de sarcina?

Corina, acum ma simt bine multumesc.In primul trimestru m-am luptat cu greturile(nu mi-am inchipuit niciodata ca pot fi atat de ingrozitoare)mancam si si tot asa pana si apa o .Acum, mai am greturi dar pot sa mananc.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Eu cind am ramas in ianarie insarcinata ,innainte de a afla ca sunt ,am visat flori de cimp albastre.Am citit pe mai multe forumuri ca multe fete inainte de a afla marea veste au visat flori .Poate e o prevestire si la tine!Cine stie,poate ca in curind ne aduci si tu veste ca ai 2 liniute!Doamne ajuta!

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna, ce cafeluta
Eu azi am dormit pana la 10, ca m-a tinut sotul treaz pana pe la 3:30
Imi place mult ca s-a mai animat pe aici.
Aa, am visat ca eram cu mai multe dintre voi la o Biserica ff mare, am mers pana la ea o gramada si cand am ajuns era multa lume acolo. Plus ca avea o gradina asa de frumosa, plina de flori, zici ca era gradina de castel. Ce o fi insemnand?
Va doresc o duminica frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

lary te

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+

Mergi la inceput