Aspirante optimiste >20 ani (647)
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
mada, esti o draguta, ca deobicei

sa ma molipsesc si eu
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
lore, maine am 11 zile de la ovulatie
pe 23 feb am fost la eco si mi-a zis ca am ovulat
daca ma trezesc maine cu ceva dureri de burta, nu fac test..astept sa vad daca imi vin uratii
azi nu am nici un simptom, dureri, mai insa sanii umflati dar nu ma dor
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
PaulaFrida spune:
Neata fetele
LIA FELICITARI!!!

Doamne da sa mearga toate bine si peste 8 luni si ceva sa va tineti puiutzul sanatos si grasutz in brate

Va 

pe toate si va doresc o duminica minunata

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Va astept la cafea

_
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit la o cafeluta
!
LIA inca o data felicitarii din toata inima!Sa creasca mare si sanatos la mami in burtica,sa ai o nastere usoara si bebe sa fie sanatos si frumos si grasunel si cum va doriti voi.Sa va bucuratii de el tot restul vieti!

IOANA un
baietelului tau sa-i treaca febra!
Stiu prea bn cum este cu copilasi bolnaviori!Al meu ,chiar daca are 12 ani a tusit toata iarna.Iarna asta a fost un cosmar pt mine din toate pc. de vedere.
din suflet sa vina primavara.
lary74 spune:
PAULA multumesc pt. tratatie!
Bun rau
!
Se pare ca scriam mesajul amindoua odata
.Sper ca tea placut si cafeluta mea!![]()
Mihaelafalt spune:
Neata. Fetelor eu va invit la un ceiut cald si bun ca nu beau cafea, mi-a gasit un unlcer la stomac acu 2 ani si din ziua aia nu am mai baut cafea aproape deloc.Cand merg la o petrcere sau undeva daca ma prostesc cu o cafea apoi am de tras dureri de stomac mult timp.
Va pupacesc sa aveti o duminica placuta.Eu plec la biserica si am sa ma
la DD sa ne dea
.

la toate fetele.
cora79 spune:
Liaaaaaaaa,FELICITARI

,Bunul Dzeu sa iti dea sanatate si putere sa duci sarcina pana la capat,SA VINA PAUNITZAAAAAA

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
O duminica cat mai placuta si mai relaxanta sa aveti fetelor

Tinem pumnii sa apara cat mai multe teste cu II liniute

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
PaulaFrida spune:
lary 

_
noastra
Dr.Seuss
Trying To Conceive