Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ziua buna si de la noi,

am avut un week-end tare plin, sambata am primit si eu liber si am fost la cumparaturi, mi-am cumparat o bluza si o esarfa, tare bine m-am simtit ca nu-mi amintesc de cand nu-mi mai luasem ceva nou , iar ieri vizite si musafiri.

Cris, sa te ocoleasca raceala.
Oana, ce program fain de distractie ai, bravo tie...mi-e ciuda ca n-am niciun plan pentru 8 martie Poate ne vedem data viitoare cand veniti la Cj, iesim la o plimbare in gradina botanica.
Larissa, chiar ca e frumos sa ai doi copilasi si ce-mi place cum ai vorbit despre post. Multumim pentru canonul Sf. Andrei
Crissy pupici pentru Bea, sa treaca voma si sa bea lichide.

Referitor la baita, si noi facem zilnic cu mici exceptii, daca mergem in vizita sau avem musafiri si nu-mi ajunge timpul. Si eu am o fixatie cu baita, si anume am vazut mai multe exemple (mai ales masculine ) care sunt mai certate cu dusul zilnic, si vreau sa evit asta cu orice pret In plus lui Victor ii si place foarte mult, ii pun cadita in cada mare, o umplu cu apa si jucarii si il pun in fundic, da din picioare, stropeste, e super fericit.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata mamici cu pitici

noi tot noapte cu mii de treziri, dar eu nu mai cred ca e de la dinti, nici nu au iesit, dar nici nu mai plange, cred ca la majorat dintii

cred ca nu se satura seara, dar eu ii dau si lp si nu mananca mai mult de 50ml, rar 100, problema e ca noaptea eu nu prea mai am lapte asa ca azi noapte la 4 iar impingeam de carut, ca mi s-a parut mie ca are muci, si m-am apucat sa ii pun ser, asa ca urlete garantate

OANA mie burta imi sta pe creieri dar tre sa fac abdomene pentru asta si leeenneeeaa e cucoana mare

pai incep in mijlocul saptamanii, sa apuc sa ma obisnuiesc si eu,si Andrei ca imediat se face weekend

Bumbleeblee asa si mama, cand a ramas cu Andrei (noi la film) nu a inchis un ochi pana nu ne-am intors, tot cu ochii pe interfon

La multi ani Amelia, Analisa, Giuliano, Robert, Anne!!!

de sambata l-am dat de 2 ori pe fata cu bioderma si are din nou fata neteda si frumusica sunt asa de fericita, deci maxim de hidratare, cum zicea si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

neatza!!! noi am avut un we full, inca suntem in vizita la socrela si tot we a fost plin de musafiri, care mai de care vai ce a crescut bogdan, vai.... si ete asa am avut nopti super agitate si cu putin somn. o sapt superba!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neata,
fac un test de sarcina, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa,

haha, idei despre somn- astept si eu! vad ca nimic nu mai merge. Seara dureaza minim o ora sa il adorm, asta pt ca nu vreau sa il iau din patut- probabil ca leganat ar adormi in 10-15 min, dar nu ma mai tin spetele. Asa ca il las in patut, ii cant, il mangai, ii povestesc, mai il las singur, maraie, iar merg la el, si tot asa..

Rodi, felicitari pt primii pasi!!!

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi!

Bumblebee, de ce sa iti para rau ca ai scris despre fumat? ba foarte bine ai facut, ca de asta suntem aici toate, sa ne dam cu parerea, sa ne ajutam, sa ne sustinem. Mie imi prinde bine cate o "mustrare" din asta, ca mai constientizez si eu ca nu e bine tot ce fac...

Ilinca, un pic de shopping (cat de mic) face minuni, e drept!

KATAAAAA, ce?????????????/

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Am avut o noapte horror,sper sa nu mai trec niciodata prin asa ceva a facut fii-mea febra 40.2 in nici 15 min;pe la 1.40 era rece ca gheata si la 2 cand m-am dus sa o verific pur si simplu ardea(era grena in obraji ,nu rosie).I-am dat initial panadol ca supozitor ii pusesem inainte sa o culc si apoi i-am pus otet diluat pe piept si sosetute cu otet in picioare si in maxim 5 min am plecat spre spital;acolo am ajuns cu febra 39.7 si i-au facut injectie cu algocalmin si fenobarbital sa nu ajunga la convulsii,si pe urma dupa ce a controlat-o si nu are nimic la plamani ,are decat nasul infundat(ne-a dat ceclor si ambroxol am preferat sa plecam acasa.A mai plans vreo ora dupa injectie si pe urma s-a calmat ,i-a scazut si febra,acum o astept pe pediatra ei sa vedem de la ce face febra asta asa mare (episoade repetate din 2 in 2 sapt).
Doarme asa de linistita acum...off... vreau sa-i facem niste analize sa vedem totusi e ceva daca se repeta zic eu desi dr zic (de cate ori face febra ) ca n-are nimic.
S-a trezit ...revin mai tarziu ...daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Neata,
fac un test de sarcina, revin

nici nu respiram, asteptam rezultatul

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

,nu-s

Doamne, stiam ca ar fi imposibil,ma protejez cu porcariile de ovule pharmatex, dar de 2 luni CM nu vrea sa apara.Am sunat pe gyne vineri,mi-a spus ca e posibil sa fie neregulat din cauza alaptarii sau sunt gravi.
Eu sunt ca Otilia acum,trebuie sa am 2 metode de protectie,sa fiu linistita

Ii fac sotului o surpriza cu testul diseara,sunt sadica acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

De agitata ce sunt am si uitat sa va salut,deci: Ce mai faceti,fetelor?
S-a trezit fata si o am in brate ,citesc ce am ramas restanta de ieri si revin(daca nu vine pediatra intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

rubia, e groaznica experienta prin care ai trecut! te inteleg perfect ca si eu am trecut prin asta cu Maria, si nici in ziua de azi nu stiu de la ce a ajuns febra la 40º, si asta de vreo 3-4 ori in decurs de 2 saptamani... acum cu Isa am ajuns creo 2 zile la nefericita valoare de 39.6º si tot m-am speriat. dar a trecut...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput