Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Chiar imi pare rau ca m-au mancat degetele si m-am bagat in seama.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Neatza si de la noi.
Alaltaseara am dormit atat de rau,Paul a urlat toata noaptea,nu mai stiam ce sa ii fac ,nu intelegeam ce avea insa dimineata am vazut ca era ud pe spate in asa hal,incat trecuse pisu prin haine,prin sac si ajunsese pe cearsaful lui.Saracul!!!!
Iar azi noapte a fost super bine,trezire la 5 pt papa,iar apoi somn pana la 7.
Legat de FUMAT eu am renuntat dupa 10 ani cand am aflat de sarcina,o sg data am tras o tigara la fix 12 sapt de bucurie ca translucenta era mica ,dar de atunci nu.M-am mai prostit cu Ovidiu,in sensul ca am pufait cate un fum.ATAT!!!Am fost depedenta de ele,fumam foarte mult,in jur de 1-1,5 pachet/zi,imi placea enorm sa stau la o cafea si o tigara insa acum nu m-as atinge de ele nici batuta.Nu le mai suport deloc.SI pot spune ca viata fara tigara e minunata.
Iar despre mamele care alapteaza si fumeaza sau insarcinate...prefer sa ma abtin.Fiecare face ce doreste!!!
In schimb nu mai stiu cum sa-l fac si pe Ovidiu sa renunte la ele
BAITA ZILNIC nu ii mai facem de la 4 luni,acum zilele noastre de spalat sunt :martea,joia si sambata.Nu stiu cat de mult transpira sau se murdaresc,insa si kineto ne-a spus ca dupa cateva luni nu e nevoie zilnic.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
va doresc o saptamana minunata si un post cu folos, pentru cele care vor/pot sa-l tina.
paula, multumim de cafea. o sa stau si eu cu voi in dimineata asta, cu capuccino al meu in fata. e asa de bine!!! a dormit Isa toata noaptea, la 2 s-a trezit ptr putin laptic, la 6 iar s-a foit... am pus-o in pat langa tati sa-i pregatesc lp (ca la titi a fost la 2, nu e de mirare ca mai vroia ceva si la 6...) si pana sa ma intorc din bucatarie, adormise!! i-am dat lapticul si am mutat-o in patutul ei, fara vreun protest! mda, de-acum o sa apreciez si mai mult comintenia de copil ce am
si eu ma simt atat de odihnita: am dormit 7 ore. dar 7 ore bune!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
La multi aniAmelia,
Analisa,
Giuliano,
Robert,
Anne
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata ![]() ![]() Nici eu nu-i fac in fiecare zi baie. ..... Doamne, cat se mai foieste si ce pozitii gaseste, uneori il gasesc cu fundul in sus si dormind in cap!!! Stiu ca tot sacul de dormit ar fi o solutie, dar nu il vrea si pace. ![]() ![]() ![]() Paula, mamica ![]() Poze luna 8 |
buna cafea mai faci
![](icon_smile_big.gif)
ieri am baut cu fetele un frappucino cu inghetata
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
BAITA noua pediatrul ne-a zis ca nu e necesar zilnic...asa ca facem la 2 zile...oricum si noua cu tot cu masaj, cremuit, imbracat etc ne ia catre o ora!!
ca incepem sa insiram toate jucariile si numai asta ne ia vreo 10-15 min
![](icon_smile_big.gif)
iar de ritual inainte de somn nu avem nevoie ca adormim la aceeasi ora cu sau fara baita
SCAUN DE BAIE cred ca o sa iau ca si al Paulei
Racusor pai tuce sa mai slabesti?!? ca arati super la cate kg zici ca ai
![](punk.gif)
offf
![](plang.gif)
![](chatterbox.gif)
Matei - luna a 8-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
neata
pupic la delfinasii sarbatoriti!
Rebeca face baita zilnic (pe caput la 3 zile). La noi e un ritual, am observat ca atunci cand nu face baie seara parca e mai agitata.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata! Am o durere de gat, am luat de toate. Copilul s-a trezit din ora in ora azi noapte, plus ca la 3 a avut chef de povesti, pana la 4 juma cum plecam de langa el, cum urla..
Oana, ma bucur ca v-ati simtit bine la CLuj! Bumblebee, bravo pt distractia de sambata! Parca o vad pe socrela, rupta!
Bambi, eu baita ii fac la 2 zile, nicidecum zilnic... Am 2 scaune din astea cu ventuze, primite, i-am facut o sg data in el. Nu mi se pare practic, ca nu il pot spala. Asa ca il scoate sotul de acolo, il spal, si il pun inapoi. Mi se pare ca e mai mult asa, de joaca, scaunelul. Si ma enerveaza cand il spal pe cap, ca nu il pot lasa pe spate. asa ca cel mai mult imi place in vanita, in din aia ce are suport inclus si bebe nu sta in fundic, ci tolanit pe spate- imi place ca il pot spala bine pe cap. Cand avem timp de balaceli, il bag in vana mare cu tata-so.
Legat de spanac, mie mi-a zis med de fam sa ii dau. dar acum vad ce zice pediatra lui Racusor:
Spanacul si salata verde NU se dau decat dupa 1 an !
Spanacul contine nitrati ,care sunt redusi de bacteriile intestinale in nitriti , acestia producand methemoglobinemia sugarului = boala albastra! = intoxicatie cu nitriti , care determina anemie!
Salata verde contine oxalati , care determina alergii!
NU mai apuc sa citesc.. of, citesc mai incolo si mai revin!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Neata mamici
Multumim pt comentariile la pozele Antoniei
Larisa doamne ce copii frumosi aveti
Michelle Antonia la 5 luni avea 6.400 iar la 7 luni avea 7.500
Cris Antonia e mai binisor in sensul ca nu mai face febra dar tuseste si e cu nasul infundat si e f.maraita si nimic nu ii convine...offf ce noapte grea ai avut
Crissy ma bucur ca Bea e mai bine...doamne ajuta
Oana,Denisa,Bumblebee bv pt iesiri
Rody bine ca si/a revenit Isa la programul ei
Baia o fac la 2 zile
Iaurt ii dau de la napolact de oaie si bivolita si ii place mult
Branzica de la covalact dar nu prea mananca
Carnita ca si Eladea ii dau cat o nuca dar la fel cu greu mananca
Supa nu e nici lichida dar nici piure... e intre
Cam atat mi/am amintit acum
A si sarbatoritilor de azi
btz_ovi spune:
Eu branza i-o faceam in casa din lapte UHT cu lamaie dar acum ii dau branzica proaspata de vaci de la unchiul meu.
Iaurt inca nu i-am dat insa il introduc azi sau maine caci ii fac in casa.Atat eu cat si Ovidiu nu consumam iaurturi din comert,cred ca la viata mea am mancat in jur de 10,si de obicei luam Yoplait de fructe.Insa dupa ce am citit articolul postat de DIANA (multumim de el ) m-am convins inca o data ca tot iaurtul facut in casa e cel mai bun.
Carnea i-o dau asa :o zi oua,o zi legume,o zi carne,o zi legume.Ii pun o fâsie mica,blenduiesc cu legumele iar el mananca de parca nu a mai mancat de 5 zile.Ca si lui tat-so ii place carnea,insa ma bucur ca a luat si ceva de la mine:placerea de a manca legume.
btz_ovi spune:
Si acum LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI
Fetelor oare ce mai face BELUISTEF?Nu a mai intrat de ceva timp.Insa cu 3...cred ca e greu
Si observ ca desi avem o lista lunga de mamici multe nu au mai postat de luni intregi,poate de 2-3 ori si gata.
Eu as propune (SI SPER SA NU SUPAR PE NIMENI) sa facem o mica curatenie.Voi ce spuneti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Despre noi. Dormim haotic: la 20-21 o culc in patut (nu patutul de bebe care are arici in el - urla cum o pun in el), un patut de copilas mai mare Ikea (cel albastru daca il stiti) - o adorm acolo eu langa ea ingramadita, ea suge (bine ca nu are dintisori inca). Pe la 12 e prima trezire, ma duc o pup, o mangai, ii dau suzeta, adoarme, la 2 iar, la 3 iar, la 3.30 iar ... cedez si o iau in pat cu mine. Stiu ce nu e bine dar rupta de somn nu imi mai pasa de nici o regula. Daca are cineva vreun sfat sau vreo idee le accept cu placere. Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
Daca s-a prins smecheria mica ca o iei in pat cu tine nu mai scapi. Asa am patit eu cu baietelul, a dormit in pat cu noi pana la 6 ani si acum se mai alinta uneori si vine sa doarma la noi. Poate la vara daca o fi prea cald reusesti sa o pui inapoi la ea in patut, daca nu asta e. Pana se marita o sa doarma ea si singurica
![](icon_smile_big.gif)