Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Mi-a urat cineva drag de curand: "sa aveti zile dilatate cu timp pentru toate". Insa cred ca trebuie sa mai negociez cu Timpul aceasta dilatare ptr ca inca nu mi-a oferit-o. Dupa cum ati vazut mai sus Sabina e decisa sa mearga singurica sa isi ia cadoul de ziua ei Inca nu imi vine sa cred ca a facut singurica primii pasi! Incer si eu sa raspund un pic... Maribell, superbe fotografiile pregatite de tine! Cris, E super Sebi bebi!!!! Carla, multa multa putere. O sa fie totul ok, ai sa vezi. Sabina nu stie ce e aia olita si nici nu o sa stie prea curand. In primul rand ptr ca eu consider ca nu e momentul. Si mai am si randul 2, 3, etc Sorana, bun revenit acasa. Pe noi cum ne stii, multam de intrebare. Dupa cum spuneai si tu, cei mici evolueaza fantastic. In vacanta aceasta (au avut acum o sapt) am mers zilnic cu ei la piscina si la patinoar. Pe gheata efectiv zboara iar in apa sunt niste delfinasi. Sa ii vezi cum fac o lungime de bazin mare fara oprire... Nati, sanatate multa fetelor! Si nervi tari cu muncitorii si cu vecinii. Mary, e lung drumul pana aici. Peste vrei 70 de zile Vivela, ce tare esti sa nu te tratezi cu medicamente.... Eu nu as rezista. Acum de ex sunt la a doua sapt de antib ptr o infectie urinara care la primul antib nu a cedat... Insa eu la cate am de facut nu imi permit efectiv sa ma simt rau. Partea buna e ca nu m-a pus nimeni sa opresc alaptatul ptr antib acesta. Un weekend fain! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
repet cu ... obstinatie aproape: ce simptome te-au trimis la medic, Ioana?
Mi=e teama sa nu adapostesc si eu ceva si sa neglijez... sau poate-s doar pitici...
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui mommy_to_be Neata si de la noi! Artu felcitari pentru primii pasi! Ce pe faza ati fost si-ti si filmat-o! Super! Nu-mi vine sa cred ca avem deja o floricica care merege... Noi suntem bine. Azi e zi de curatenie... plus impachetat lucruri. ce se poate. Ne pregatim de mutare. Cred ca pe la sf saptamanii urmatoare ne mutam si noi in casuta noua. Mi-a ascultat DD rugaciunile si ne-a ajutat s-o facem si pe asta. Maia e bine, eruptia incepe sa se estompeze. Acum face nani iar mami va scrie Va pup dragelor! Un we minunat! Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
ma bucur ca v-a ajutat DD. bravo Mira si spor la... despachetat:)
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Daca totusi te hotarasti sa-l faci, ar fi indicat sa-l amani cat de mult se poate. Apoi, neaparat ROR-ul sa nu se faca in accelasi timp cu alte tulpini. Vad ca se suspecteaza la voi o alergie la ou, ROR-ul contine albus si nu se recomanda la copii alergici la ou. Ma mir ca pediatra e evitat sa va zica asa ceva. La Diana, in ziua in care i-am facut ROR-ul, s-a declansat prima bronsiolita din viatza ei. O brosiolita ce s-a lasat cu o luna internare in spital. Si apoi, la scurt timp, astmul. Pot fi doar coincidente, nimeni nu stie cu precizie. Dar noi, ca mame, avem obligatia morala sa fim precaute. entio Multa sanatate ! Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Softurela, multumesc din suflet ca m-ai tras de minecuta si m-ai atentionat! Nu stiu cum de n-a fost destul de atenta doctorita...
Trebuie sa ma pun pe citit si eu... dar va rog mamici, ce info detineti, dati la share pe aici... ca nu-i a buna starea asta...
Artu - la voi se face ROR?
Mi s-a mai spus ca in tarile civilizate, vaccinuri precum antihepatitic B s-a scos, pentru ca nu s-au mai inregistrat incidente insemnate/focare de boala. In tari ca Romania, nu s-a obut eradicarea acestor boli...
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui anouk3 Buna ziua, mamici si pitici, Mai intram si noi macar sa dam binete si sa va uram o primavara superba! zi Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) Pozici noi |
daca zic bine, ANa, tu nu ai mai fost pe la noi de pe la Craciun... asa ca te rugam sa nu iti iei haine de sarbatoare si sa ne vizitezi numai, ci sa intri linga noi, si in pijamale, zilnic
Sanatate puiului mic:*!
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
vivela - bine (c)-ai revenit.
esti doar antirujeolic? nici asta nu stiam.
astept pozici cu bubitele.
Noi aplicam de citeva zile doar gel avene si crema avene dupa baie, dar mai avem hainute spalate cu Persil sensitive... inca, in folosinta. Mi s-a parut aiurea sa le spal din nou pe toate, pentru a fi trecute prin Dermalinul ala, care seamana cu o soda si aspreste rau de tot ceea ce spala...
Mai spala cineva cu Dermalin?
Bubite apar putine, cite 1-2/zi: azi a fost doar una, pe piept, unde nu apareau pina acum. Ieri au fost mai multe...nu stiu daca sa suspectez sau nu portocala....
Mai astept citeva zile si bag din nou portocala.. sa vedem. Avem pe cineva alergic la portocala?
Nu m-ar mira sa fie vinovata sensibilitatea mostenita, de fapt terenul alergic, de la mine: am avut si eu o bronsita asmatiforma in copilarie (nu stiu diagnosticul la moda pentru boala asta), pe care am depasit-o cu brio, cu tratament adecvat atunci (imunizari repetate, din cite am inteles.)...
Traim si experimentam... asteptam...
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui biajitaru Yelloo Nu am apucat sa mai scriu ca si noi am facut febra mare si initial am crezut ca e viroza minune. Da e RUBEOLA. Deci Vivela vrei sa ne vedem? Am una bucata bebe cu pete si cam atat. Febra a scazut doar doua zile a avut. In plus ne ies si cei doi incisivi ca de e 1+1 gratis. La olita nu-l pun ca nu are rost de pe acum. Cand o incepe sa lege cuvinte si sa stea bine pe picioare ne ocupam si de olita. O avem cumparata ca sa nu ma mai bata soacra la cap da e pe post de jucarie. Va pup si o zi faina. Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
ce tare esti bia:))
la faza cu 1+1 -
dar si la invitatia adresata vivelei;).
Apropos vivela: cunosc persoane care introduceau copii constient in focar... insa pe mine parca nu m=ar tine;)...
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela Bia, da, da, da, sa ne vedem!!! sau cel putin trimite-ti-ne lingurita voastra . bubitele lui Damian au aratat asa, n-am alte poze mai bune: https://picasaweb.google.com/107825656241916623264/Roseola# (mie tot nu mi-e clar cum pun medicii diagnosticul. ca sa nu zic ca unii habar n-au ce e aia roseola, astfel ca orice roseola e rubeola. si pt un diagnostic cert, tot la analize de sange ajungi. ceea ce voi face, oricum). Veronica, gasesti multe articole pe net in genul ala. mi-a "placut" pasajul asta:
Traiesc in http://gabi-o.blogspot.com/2010/08/bun-venit.html" target="_blank">Orasul Alandala |
vivela: nuuu, la noi nu-s asa: SUNT ABSOLUT IZOLATE... ca si frecventa, mai mici , rosii, cu cap "translucid" usor (dar fara sa existe lichid, ca la varsat de vint). Cind ... se vindeca, sa spunem, raman si se simt la atingere, ,culoarea deschizandu-se ...spre galben/maroniu... sau nu se mai vad deloc, doar se simt la atingere.
Dupa fff mult timp dispar cu totul...:(
Mary, lui http://lb1f.lilypie.com/uUsAp3.png" target="_blank"> Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui corinasmile Neatza. Nu-mi amintesc cand am dormit ultima oara 2 ore legate. Cred ca saptamana trecuta.. Ma paste un pui de depresie, iara. A, si ca sa fie tabloul complet, am ragade la sanul stang, pentru prima oara in aproape 9 luni, de la muscat si tzitzileala non-stop noaptea. Yeah, life is fun like that. In alta ordine de idei, am citit cele 24 de pagini ale subiectului "Vorbirea, un joc in doi". Cateva fete au tradus aproape toata cartea asta acolo. Desi se adreseaza in primul rand parintilor ai caror copii au intarzieri in vorbire, contine ff mult sfaturi si joculete care pot fi aplicate de la cea mai frageda varsta, pentru a stimula dorinta de comunicare a copilului si a-l ajuta sa invete vorbirea intr-un mod usor si placut. Am copiat toate pasajele traduse si am trimis documentul pe mailul comun. Enjoy!u Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
bine c-ai reamintit corina! SI eu am copiat odata si-oadata...dar nush exact pe unde-s;)
Of... ragadele-s nasoale rau,o spun din experienta proprie. La mine au facut minuni gelurile Balm Multi mam... contin lanolina. Mi-a fost mai bine decit cu garmastan.
Succes!
Si eu vin dupa nesomn ...deci stiu cum e;)... insa nu m-am mai plins, macar de data asta.
Incerc sa intru in atmosfera zilei de 8 martie si a multumirii de a fi mama:).
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Artu : felicitari pentru primii pasi ai Sabinei mary : tie ti-a zis sa ii intrerupi alimentele pentru o luna ? Mie nu mi-a zis si eu nu ii dadeam cam 3-4 zile ... poate ar trebui sa ii intrerup pentru o saptamana cel putin. In continuare, nu am descoperit agentul alergen dar pentru linistea mea proprie vrea sa o duc la dermatolog. ROR inca am dubii daca sa il fac sau nu, desi al meu sotulache insista sa il facem ca si copiii lui x sau y l-au facut ... ma scoate din sarite cu modul asta de vedere al problemei, am sa ii pun in fata articolul de mai sus sa vad ce mai comenteaza. Eu am facut si rubeola si rujeola si oreon si nu am murit si nimeni nu a facut o tragedie din asta; cred ca aceste vaccinuri tin mai mult de dorinta de venituri masive a companiilor farmaceutice ... astia ar fi in stare sa ne vaccineze si impotriva apei daca astea le-ar aduce venituri enorme ! Sa ne amintim putin isteria de anul trecut cu gripa porcina ... cred ca s-au zgariat pe fata din cauza faptului ca multi au refuzat vaccinarea, mai aveam putin si il faceau si obligatoriu . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
da rocsy - a spus sa fie pe durata mai lunga, sa fim siguride la ce e,,, si daca nu se dovedeste a fi de vina oul sa insistam cu testarea in continuare ,la peste, brinza, iaurt...
Despre anti-porcina: inclusiv seful UPU de la principalul spital de urgente din Iasi, dr. Ciuhodaru, a avut curajul sa refuze vaccinul. Buna palma data sistemului, nu?
Mary, lui Mateo,
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Neata !!! M-am saturat de zapada, nu o mai suport ! Vreau calduraaaaa !!! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." e |
rocsy - cind ma apuca si pe mine sa vreau caldura, imi amintesc despe anul trecut, cind am facut la fel, iar vara am avut caldura din plin:)) - asa ca brusc imi trece!
vezi poate functioneaza si la tine cind te gindesti la temperaturile caniculare de vara trecuta:D.
Mary, lui Mateo,