Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
Neata
Astept sa se scoale fata sa fac iar curatenie. Sambata seara era luna in casa acum e jaf. Frate, nici nu inteleg cum se face mizerie desavarsita intr-o zi!! de fapt intr-o seara ca ieri am fost mai mult plecati...
Vivela si Ilinca mea inca mai tuseste...nu stiu ce sa le mai fac si nu le mai dau nimic. acum daca stau numai cu siropurile pe ei si cred ca tot degeaba. asta e.
Vivela spune:
Citat: |
Autoritatile japoneze au suspendat utilizarea a doua vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer si, respectiv, Sanofi-Aventis, pentru a investiga o posibila legatura a acestora cu moartea a patru copii. Vaccinurile sunt Prevenar produs de grupul american Pfizer, folosit impotriva pneumoniei si ActHIB al firmei franceze Sanofi-Aventis, care previne meningita bacteriana, a anuntat Ministerul Sanatatii citat de presa internationala. Dintre cei patru copii mici, cu varsta mai mica de doi ani si care au murit intre 2 si 4 martie, trei au murit la trei zile dupa administrarea ambelor vaccinuri acum interzise. Doi dintre ei au primit, de asemenea, vaccinul DTP. Al patrulea copil, in varsta de un an, a fost vaccinat cu Prevenar si DTP in ajunul mortii sale. Ministerul a spus ca unii dintre acesti copii au suferit de diverse afectiuni. Prevenar ca ActHIB sunt comercializate in Japonia de aproximativ doi ani si au fost injectate la aproximativ 1,5 milioane de copii. Autoritatile investigheaza o posibila legatura intre administrarea celor doua vaccinuri si moartea copiilor. |
Traiesc in Orasul Alandala
nikolett2445 spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2529610300106599133QijRjc
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui arturicii Stangaci si nesiguri insa sunt PRIMII ! Azi, la 11 luni si o zi, Sabina a facut PRIMII PASI SINGURA ! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Sal,fetelor,Mamicilor
imi functioneaza tastatura din nou,mesajele de mai sus le-am trimis doar din mouse
Sabina e fetita mare deja
Sebi e un strengar fara pereche in cadita aia a lui
Softurela imi pare rau ca ai trecut prin atatea,chiar foarte multe
Am avut o zi de vis,am tras de sanie ,am fost in parc cu amundoi si carucior si sanie,am facut om de zapada,ne-am dat pe deal,Anto a dormit cuminte,venit acasa au papat frumos
a nins atat de mult la noi,apoi soare toata ziua
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
va multumesc pt raspunsurile legate de lapte si dintoci
Nicoleta chiar se grabeste mandrul tau pt un zambet de vedeta
Probabil ca vor aparea si la noi multi deodata.
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
despre olita nu stiu ce sa zic ,eu nu am folosit nici la David,noi suntem deja direct pe reductorul de la wc
dupa laptele de dimi mergem la wc si stam acolo 5 minutele in care face kk ,in timpul zilei nu il mai folosesc,din comoditate de a nu spala oala probabil,stau cu ea la wc si o tin ,daca nu face e ok o iau si gata dar a cam facut de fiecare data.am noroc ca face doar dimineata......sunt zile cand mai face de doua ori ,cand primeste branza ,portocala ,salata verde...
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Avem olita in forma de masinuta ,ne jucam cu ea,sta Hopa imbracata, se da jos,si-o pune in cap
de sambata a inceput sa faca bravo din palme ,cand ii spui sa faca bravo bate palmele
cand ii e foame zice am am am ,si se plimba dupa mine prin casa de-a busilea ,ma trage de pantalon si-mi zice am,am ,am
cand ii e somnic,ma cauta cu nani,nani,nani,maraita....
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
M-am intalnit cu educatoarea lui David prin parc ,noi chiulim de trei sapt. ne-a invitat la gradi,, urgent,, nu tine-ti copilul acasa,, nu e bine sa se joace singur,,,,,bla bla,....mi-a spus ca ne invita la o cafeluta,cu prajiturele ....aproape m-a corupt sa merg cu David maine la gradi,ce sa fac sa merg?????
mi-e frica de gripa,raceala,el inca mai tuseste zdravan,
CE MA SFATUITII??
el oricum nu stie poeziile,cantecelele pe care le-au pregatit,nu a lucrat la felicitarea pt mama,pe care ceilalti au realizat-o...
m-am gandit sa merg cu el de la 9 -la 11 sa stau si eu pe acolo si sa plecam impreuna sa ne intoarcem la program normal cand vine caldura adica peste o sapt,doua...
scuze de off topic
DAVID(15 MAI 2006)
Madamar spune:
citat din mesajul lui arturicii Stangaci si nesiguri insa sunt PRIMII ! Azi, la 11 luni si o zi, Sabina a facut PRIMII PASI SINGURA ! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Of, n-am mai dat pe la voi, la timp cit sa ma bucur linga tine, Ioana! Insa spun acum: FELIICIIITAAAARI:)! ESTE CU ADEVARAT MINUNAT si aproape incredibil!!!
Pupam micuta harnicuta! Dar merge chiar frumooos:*:*:*
Mary, lui Mateo,