Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Vivela tot cam asa arata. Dar la noi a debutat cu febra mare si putin rosu in gat. Semana cu o viroza pana nu au dat petele.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Bia, si Damian a avut febra mare - 39,5 C -40,1 C. culmea e ca eu am citit ca la rubeola febra nu e asa mare, ci la roseola e asa. asta a fost si elementul care m-a pus pe mine in dilema.
si unul din elementele de diferentiere ar fi ca la roseola, bubitele apar dupa ce trece febra, nu concomitent. la rubeola pot coexista febra cu eruptia.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

R-ocsy gata, incepi?? Sper sa mearga bine lucrurile si cu bona si cu reintoarcerea..si mie mi-e dor uneori...si de mirosul din metrou!

corina de ce, mai, depresie? hai ca vine vremea frumoasa am inteles ca maine e ultima zi de "iarna"

Apropos de bubite...si Ilinca a avut, nu chiar ca Damian, parca mai micute. A facut 4 zile de febra, apoi pauza 2 zile, apoi rush -ul asta o zi jumate. Nu stiu nici acum ce a fost, nu i-am facut serologia ca sa fim siguri...
Cu vaccinurile nu prea sunt nici eu de acord, i-am facut ROR-ul lui Mirci pentru ca era obligatoriu pentru inscrierea in colectivitate. Varilix nu am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
cafelutza e gata!
Ati fost vorbarete in weekend, nu gluma. Noi sambata ne-am plimbat prin parc la Moghioros vreo 3 ore, a admirat masinutele, buburuzele si alte chestii colorate, miscatoare de dat copii mai mari in ele. A dormit si la aer vreo ora. Seara a picat lat de la 19.30 pana la 6.30
E prima data cand il vad nervos, tipand ca i se ia o jucarie din mana: un balon primit de la Mac. atat de mandru era de balonul lui, atat de bine il tinea de coada de-mi venea sa-l mananc (pe fi-miu si nu pe balon). In masina, in drumul spre casa a balanganit la balon intr-o veselie.
Dintii de sus sunt cu strungareata (asta a mostenot-o de la mine). E si Gemeni si cu strungareata sa vezi ce baiat iubaret o sa aiba mama!
S-a laudat maica-sa suficient pe ziua de azi!
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

neata

bag si eu o cafeluta... am dormit relativ ok, m-am culcat pe la 9 si m-am sculat din pat pe la 7 jumate. aseara ma durea rau de tot mijlocul, habar n-am de ce, ca eu n-am avut ever probleme cu coloana. ieri insa parca imi statea un os pe un nerv, nu ma puteam apleca deloc, mai sa-mi dea lacrimile de suparare.

copiii tot behaie, nu stiu ce sa le mai fac. intentionasem sa-l duc pe cel mare la gradinita saptamana asta, dar de dimineata am vazut ca are iar muci si mai tuseste, deci...cred ca ratam si 8 martie .

Corina, capul sus . hai ca acusica vine primavara si stati mai mult pe afara, ajuta mult soarele la psihic. eu te inteleg, si pe mine ma omoara rutina rau de tot. cand mi-e mai rau si mai rau ma bucur ca am copii sanatosi (relativ) si imi zic ca perioada asta nu se va mai intoarce niciodata, deci trebuie s-o savurez atat cat pot. peste vreo 2 ani o sa ne intrebam ce naiba nu ne convenea cand erau ei bebelusi .

fug ca ma cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !!!
M-am saturat de zapada, nu o mai suport ! Vreau calduraaaaa !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Neata,

multumim de cafeluta.
Vivela am facut si analize de sange ca daca nu scadea febra aia mare. Si exudat si de toate. Febra a tinut trei zile iar dupa aceea au inceput sa apara bubitele. Mai intai pe cap si dupa aceea s-au extins. Acum mai are dar sunt pe trecute. In schimb cam behaim
Oricum nu am voie cu el afara doua sapt. O iau razna pana atunci. Plus ca a revenit la programul lui sexi de noapte.
Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !!!
M-am saturat de zapada, nu o mai suport ! Vreau calduraaaaa !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Bine ai venit in club!!!!!!!!!!! HAI SOARE! HAI PRIMAVARA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Neata,

multumim de cafeluta.
Vivela am facut si analize de sange ca daca nu scadea febra aia mare. Si exudat si de toate. Febra a tinut trei zile iar dupa aceea au inceput sa apara bubitele. Mai intai pe cap si dupa aceea s-au extins. Acum mai are dar sunt pe trecute. In schimb cam behaim
Oricum nu am voie cu el afara doua sapt. O iau razna pana atunci. Plus ca a revenit la programul lui sexi de noapte.
Pup,

Bia

mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010

Bia, si la analizele de sange a reiesit ca are rubeola? adica ati facut analiza aia anti-rubeola?

Mergi la inceput

Nu am facut doar analizele normale.
Dar nu cred sa fie altceva.

Bia

Mergi la inceput