Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bona e super de treaba...cand a plecat azi de la noi, Fl voia sa o dezbrace, plangea dupa ea.. dar mie imi e atat de greu sa vad un strain cu el...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele

camy imi pare rau sa aud asa ceva, ine ca nici eu nu sunt prea departe, bafta sa va adaptatii cu bona

lady pai ce a papat becca de crezi ca este alergie?

ady sanatate piciului

pishko ce putin mai este

alina cum merge treaba?

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

habar n-amce i-a provocat alergia,getik.
mai suparata sunt ca nu prea mai mananca decat putin fata de cummanca inainte...si lapte...zice pas la greu
tot i se vad coastele parca mai proeminent..marti merg sa ii fac analizele si luna viitoare ii mai facem pediatra un d3 intramuscular.
sa vedem si analizele...dar presimt ca nu vor fi bune

am obosit fete,m-am saturat de doctori,de boli,as vrea sa dispara toate.
as vrea liniste, o viatza normala, banala, mediocra social...dar linistita, fara doctori, fara boli...parca inainte cand eram noi mici era mai multa liniste, oridne in lucruri si mai putine boli
m-am schimbat mult, inainte eram mai viteaza, luam viatza in piept,dar de candcu sarcina, nasterea,bolile mele, probelmele Beccai, parca m-am transformat intr-o perosoana mereu speriata de boli, de moarte, scarbita de viatza, nu mai vad frumusetea lucrurilor si a vietii, vad doar cat de fragila e viatza si cat de scurta si ce usor se moare si ca suntem oameni intr-o mare de oameni si oricand putem pati o nenorocire, faptul ca patesc altii nu ne scuteste si pe noi s-o patim.
si aceste ganduri nu imi dau pace, nu ma mai paresesc si stiu ca niciodata nu voi mai fi la fel, ori e parte din maturizare si asumarea responsabilitatilor de mama,sotie...ori ma duc cu "the cucu"
pe copca!

camy, imi pare rau sa aud toate astea.totusi..ma intreb cum o fi nimerit soacra-ta pe dc??e si internauta acum??.fac si eu haz de necaz, sa nu te superi.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pentru voi, mame dragi!!!

va rog sa ascultati, e chiar frumos!!!

La Multi Ani dragi mamici!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

La multi ani mamicii

sa aveti o primavara frumoasa cu mult soare in suflete si cu mmmulta speranta,

lady stiu si eu simpt la fel pana va vina ary eram foarte puternica treceam peste toate acum sunt varza

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am fost la controlul genetic, vom face analiza genetica pentru sindrom Williams si cariotipul genetic la IOMC, pe 1 aprilie.
Este destul de probabil ca malformatia cardicaca sa fie izolata, nu in cadrul unui sindrom, iar retardul de crestere sa fie cauzat doar de problemele cardiovasculare.
Pentru hipospadias vom face o ecografie abdominala sa vedem daca nu sunt probleme interne. De asemenea, rezultatul se va corela cu analiza cariotipului.
D-na doctor a fost foarte draguta, foarte atenta la ansamblul problemelor lui Rares.
Pentru ecografie medicul cu care colaboreaza in mod obisnuit nu este disponibil cateva luni, pot face eco tot la Medsana.
Daca ati mai facut eco abdomino-pelvin pediatric, va rog sa imi recomandati si mie un medic.

La multi ani de 8 martie si multa sanatate copilasilor !

Camy, decat probleme in familie, mai bine cu bona!
Camy,Lady .

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Of Camy, , stiu prin ce treci, parca imi citesc despre viata mea, si despre familie, si si despre cum e sa-ti lasi copilul cu niste straini...
Si eu am o caruta de probleme in momentul de fata, si n-am spor la rezolvatul lor din cauza navetei si programului super incarcat de lucru. cumva o-i scoate-o la capat.
Pup puiutii bolnaviori sa se faca bine!

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

melodia asta ma face mereu sa plang....

LA MULTI ANI FETE!!!!!!!!

si cine are o mama`....s-o pretuiasca...viatza asta e asa efemera si cand ti-e mai draga, atunci mama e o amintire doar..

eu am o mama...dar nu mai am mama mamei...bunica...care a fost mama mea primi ani din viatza...si mi-e atat de dor de ea...as vrea s-o strang in brate...si sa imi spuna ca totul va fi bine, asa cum facea mereu...dar nu mai e..
asa ca acus-acus o voi suna pe mama si ii voi face o declaratie cu lacrimile innodate-n barba..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

La multi ani, mamici si fetite mici! pt voi

Camy imi dau si eu cu parerea aiurea ca n-am trecut prin vreo situatie d-asta, dar nu poti incerca sa nu-i excluzi de tot, sa menti o relatie mai indepartate, adica sa va vedeti macar din an in pasti de dragul sotului. Lui cred ca ii e greu si nu cred ca e bine sa rupa orice relatie. Tine-i la distanta, dar nu rupe de tot. ma rog ti-am zis a nu ma pricep.

MyLady ma intrebai de Adela. Ea ne arata tzatzi de ceva vreme, merge ca monstruletul adica mai pe vine, cracanata si cu mainile ridicate daca ii zic, face ham-am cand vede catei si merge singura afara f f mult. Nu am mai luat-o in brate de nu stiu cand si carciorul nu mai e folosit de cateva luni.
Acum imi doresc f tare sa ii cumpar un mini atv electric cadou de iepuras si cum tot ii spuneam asta sotului, mi-a spus ca in weekend cand am fost la unchiul lui acesta avea unul si s-a oferit sa ni-l dea ca e prea mic pt copilul lui. Asa ca ... DD e la mijloc. M-a scutit de niste cheltuieli. Sa vedem ca trebuie sa ni-l aduca, sa verifice Cristi daca mai e bun acumulatorul si tot asa, ca nu a mai fost folosit de mult.

Azi fac tocanita de pui pt Adela, diseara fac macenici la cuptor si trebuie sa fac si mancare de post pt Cristi. Asa ca... pupici si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI MAMICI

magda ...si sa vii cu vesti bune...
lady nu-i bine ca esti asa pesimista, esti tanara, ai o familie frumoasa, un copil sanatos (chiar daca are mici pb, astea is nimic pe langa altele)...trebuie sa te bucuri de lucrurile astea...
numai o viata avem...nu-i voie sa gandim asa negativ...vine primavara, vremea frumoasa.....trebe sa gandesti pozitiv....si sa-i multumesti la DD in fiecare clipa ca ti-a daruit asa frumoasa familie si o printesa mica......si alunga gandurile negre...
(si eu sunt destul de pesimista cateodata si speriata de bombe, de fricoasa nu mai spun...dar incerc sa nu-mi fac ganduri negre...DD mi-a dat cel mai frumos cadou care il poate primi o familie, si vreau si trebe sa ma bucur de asta in fiecare clipa, si sa-i multumesc...chiar daca uneori grijile si pb m-ar face sa fug in lume)
alina super ca primiti atv-ul cadou...economisiti niste bani...
geti si tu, ganduri negre adio...si zambetul pe buze
shine o si putere pt rezolvarea problemelor...
camy ma bucur ca Fla totusi a acceptat bona...vezi cum este, cum se poarta...daca te multumeste o sa capeti incredere in ea...te cred ca-i greu, dar daca nu ai alta solutie...

David ii mai bine, acuma poate tusi...pana acuma se ,rupea in doua' ...suntem pe drumul cel bun...oricum nici nu se compara...pana n-am inceput tratamentul era mai mult o leguma decat nazdravanul meu...de ieri ii puiul meu ca de obicei

eu sunt cu psihicul bun...vreau sa ma bucur de viata asta...de sot, de puiul meu....doar sanatate sa avem, in rest nici o pb nu conteaza, orice se rezolva...

azi dupamasa merg sa-mi fac un eco sa vad ce face ,prietenul' meu colecistul si pietrele......oare n-or plecat? ...abia astept sa vad...

va doresc o zi faina...si o primavara in suflete...

nu stiu de unde am debitul asta verbal azi, dar nah ...probabil de ce a venit mami acasa...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput