Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 5
pishko spune:
Mamicute La multi ani!!!! Sanatate cu carul si muuuult noroc! Nervi de fier si putere sufleteasca va doresc!
Un milion de
pishko +38
si mihai 28.10.2009
AMR 6 zile!!!!
28061982 spune:
Fetelor v-am povestit cum a mancat picea tot felul doi singura cu lingurita? S-a intamplat acum vreo 3 zile cand eram la masa cu totii si bascula cu o viteza. S-a murdarit putin, dar asa m-am bucurat!!! La ciorbita nu o las ca ajunge fara zeama lingurita in gura. Atunci mancam toti, dar altfel mananca singura cateva lingurite si dupa se plictiseste. Trebuie sa ii dau eu si ea sa mestereasca altceva cu linguritza ei.
Abia astept sa manance singura singurica si sa stau si eu la masa ca omu', dar pana atunci mai e
allexa06 spune:
Salutare !
Urez si eu La Multi Anituturor mamicilor.
Si eu am framantat sa fac mucenici ,om vedea cum vor iesi .
Maine are Razvan serbare.Dar nu-mi place deloc cum au organizat serbarea asta .In primul rand serbarea de 8 Martie este pe 9 martie ,apoi Razvan are se spus o poezie care mai degraba suna a rugaciune nu poezie despre mama( asteptam si eu sa trec prin emotiile " de mama " auzind-ul recitand ceva frumos, in fine...si mai are un rol si este...ciobanas .Cred ca va fi foarte interesanta serbarea asta
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
va las
aici noutatii cu ary
www.youtube.com/watch?v=yU9IawY87qo" target="_blank">aici pap floricele
www.youtube.com/watch?v=oDQvdtqxjaM&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank"> aici faca slalom printre dansatorii este mai intunecata filmarea ca eram la sala de dansuri si lumina nu este ff puternica
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
rody_ms spune:
ma bucur ca v-au placut posele cu printesa mea. Sa stiti ca am citit tot ce ati scris de cand am intrat ultima data, dar din cauza ca tastura mea tacane ingrozitor, iar printesa mea se trezeste din orice zgomot nu pot sa scriu prea multe.
pishko, bafta multa la nastere.
A_driana sa imi spui cum e cu colecistul dupa eco..... si pe urma iti spun cum a fost cu al meu.
My_Lady0091 spune:
neatza fete!poftiti la un mucenic
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
lady tu vrei sa ma omori pe mine aseara am vazut mucenici aburinzi si drept iti spun am sper ca nu am inundat pe nimeni
fetele dragi hai la o
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
rody_ms spune:
vin si eu la o cafea
printesa mea se trezeste mai nou pe la 7
azi mi-a intors camera cu susul in jos, asa ca mi-am facut gimnastica. Eu adunam ea le imprastia iarasi. si hainele si jucariile si vasel din bucatarie au avut aceasi soarta azi. Si ea se distreaza de ce face si fuge sa nu o prind. E tare comica, ma face fericita dar tot odata ma si dispera atata adunat si rearanjat.
A_driana spune:
'neata
geti bravo la arici ca papa floricele...nu se ineaca?
lady multumesc de mucenici...eu cred ca n-am mancat niciodata mucenici
alina wow, papa printesa singurica...f fain...fetita mare ce mai...
alexa distractie la serbare si sa iasa bine
rody colecistul meu sta naspa...mi-a spus dr ca ii un focar de infectie de care organismul n-are nevoie....ii plin de pietre mici si muuuuulte...singura solutie ii operatia...pe care in vara asta o voi face...si voi opta pt operatia clasica...
asta este, n-am ce face....o sa mor vreo 1 sapt fara puiul meu, si grija ca oare va manca ...dar va trece cumva...
tu cum ai rezolvat cu colecistul tau? aveai pietre?
mi-a recomandat sa merg la ginecolog sa-mi faca o eco endovaginala ca uteru are o forma mai ciudata si sa nu fie fibrom ...a zis ca nu vede nodul, ci arata tot uteru omogen, dar forma ii suspecta...
deci la sfarsitul lunii merg la gine si fac si testul papanicolau
sper din suflet sa nu fie nimic...
daca pana acuma mi-a fost frica de urmatoarea sarcina din cauza op. de cezariana...inchipuiti-va acuma si cu o taietura pe mijlocul burtii...
nu-mi pasa cum ma taie, ce-mi face...dar eu vreau si o ghemotoaca
Adriana, mamica pufarinului David