Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
'neata
eu tot pe fuga.....sunt tot singura cu Fl si evident ca nu ma lasa sa fac nimic, trebuie musai sa ne jucam impreuna....el este innebunit dup msini, de oricare de la masina din parcare, pana la masina de calcat 
...toate sunt "bum...bum"...su "brrrr...brrrrrrr" ![]()
Petrecem foarte mult timp afar ca vremea pana in dimineata sta a fost foarte frumoasa , acum din pacate 
si cred ca imediat o da in 
...
Face din lego masinute 
(cum nu va imaginti cine stie ce masinuta, ceva pus pe roti oricum, cre face "bum-bum")![]()
Peste cateva zile astept comanda de hainute, am cumparat mai multe ...si acum cautam o masinuta pe care sa o poata conduce singur, sa o primesca de iepurs. Vrem sa-i cumparam ceva de genul asta
cam atat deocamdata ![]()
o duminica frumoasa tuturor!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Pishko super viataacolo in Olanda
...si cred ca e super cu 2 copilsi, mai alwes pereche 

A_driana iti tin pumnii maine, o sa fie bine.
vrea cineva
????????![]()
![]()
![]()
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 Eu http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
unde??????

allexa06 spune:
" pe cap sau pe gat ?"
( stii sceneta...sau rad singura ?

http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
buna seara fete cucuiete,
va rog sa spune-ti maine o rugaciune pt mine 
eu sunt tot inconstienta
, parca nu eu ma operez maine....bagajul ii la usa, parca merg in vacanta...
la 8 trebuie sa fiu la spital...a zis dr. ca in jur de 10 jumate incepe operatia
...mami si sotul is super agitati si speriati, eu
...mami merge cu mine la spital si sta pana ma trezesc, sotul ramane acasa cu David...si-a scos concediu toata sapt...
Doamne Ajuta
sa fie laparo si sa reuseasca bine, si sa ma simt bine apoi 
sper sa vin repede acasa...
gata, ma pun la somnic
v-am pupat pe toate si sper sa ne ,auzim' repede
Adriana, mamica pufarinului David
28061982 spune:
A-driana muulta sanatate si sa te recuperezi repede. O sa fie ok, ai sa vezi 
Pishko super sfatul cu degetul in guritza. N-am stiut.
MyLady stiam ca nu o tii racita fara tratament. Numai un om asa cum ai zis tu poate face asta. Era un sfat... data viitoare il pastrez pt mine.
Camy ma bucur ca ai revenit cu noutati. Super masinuta. Noi am vazut Atv-ul care ne era promis si e f f mare, de pe la 6 ani incolo merge, asa ca ne luam motoreta electrica 6 volti. Cam asa ceva http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=123 Am vazut bebe de aproape 2 ani pe ea si se descurca super. Ce vrei tu e si cu telecomanda si ne place si noua, dar am incercat una la nasi si nu a fost prea incantata. Un site cu masinute ieftine e asta http://www.protipdl.ro/index_files/JUCARII.htm Poate iti e de folos.
Allexa cum merge cu slabitu?
Getik ce face ariciu? Nu mai zici nimic? Muulta munca primavara. Si noi am dat o tura pe la sotu pe la tara. El a stat 5 zile, eu si Adela am foat doar sa il luam cu masina si sa vedem ce a facut. A tuns niste pomi si i-a stropit cu nu stiu ce substanta. Sa vedem ce roade da livada lui de pruni. Inca dezolant peisajul. Nimic verde, doar niste ghiocei amarati.
Eu azi mi-am luat role. Sunt super si abia astept sa iasa soarele sa mergem in parc. Cand eram pustoaica am avut unele de plastic naspa si m-am dat de doua ori cu ele. Asa ca sper sa nu-mi rup nimic, ca nu mi-am cumparat nici protectii. Si sper sa slabesc asa.
Noapte buna fetele
My_Lady0091 spune:
A_driana, lasa-mi inca odata nr. de mobil pe privat, caci nu am apucat sa il salvez, sa te pot suna, sa mai avem vesti despre tine!
eu te-as suna mai pe seara, dupa ce te trezesti la reanimare.
Dumnezeu sa te ajute si sa ghideze cu precizie mainile medicilor si sa ne te intoarca sanatoasa la noi, mamica BIO![]()

CURAJ ADRIANA!!!

camy, frumos cadou de iepuras..ce fericit va fi Fla!
Alina, nu-i bai..![]()
lauriciu..ati primit bicicleta pt DI?
Sunshine..am vazut ca scrii pe
, dar pe la noi deloc!de ce
geta, ti-a rasarit vreo floare in gradina?acum se da foc la iarba si frunzele uscate..ce imi place mie mirosul de fum de tara..asa pe asfintitul soarelui
.si eu tre sa dau o raita pe la tara, imediat ce se mai incalzeste un pic..sa pun niste mazare, cu socrela..sa o am pt la toamna de pus la congelator![]()
alexxa..te-ai vopsit?ce culoare?ceva poze?cu mutatul la Bv cum a ramas?sotzul tau s-a vindecat de TBC?sau inca mai ia tratament.prin ce ati trecut si voi...offff..
lorelixule...ce o fi cu tine.cum ti-au iesit analizele gineco?Daniel ce mai face?am vazut poze noi pe FB, e asa mare si are ochii lu' tac-su![]()
roxaly,,tiza mea, si tu esti cu treburile pe la curte?
ma duc sa fac capitol nou si ne mai auzim gazelor de primavara!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
fetelor sunt si eu pe aicii cu ary care urla si eu cu o stare de rahat
,
lady doar ghocei au inflorit deocamdata, nu am unde sa dau foc, incarc in saci sai ii ia gunoiera
.
alina sunt pe aici ieri am calcat 6 ore asa ca iti inchipui apoi puse la loc(am calcat toate hainele de primavara si vara),
ADRIANA bafta multa la operatie sa fie bine si sa vi acasa cat mai repede
mihaela ce lucruri interesante te-au invatat acolo, nici nu se compara cu ce este la noi.
gata ma bag la nani
pe maine dimineata
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik