Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana mda, inspirat si luminat sa fie... eu sunt f optimista, increzatoare (in dr.), pregatita sufleteste,...conteaza si asta, da? Adriana, mamica pufarinului David |
normal, 99% tine de psihic..

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Adriana- ce mai facut sa rad ![]()
Eu una nu m-as lua dupa astre
, dar zic si eu ca tine, daca zicea ceva de bine credeam, daca nu ...nu
Totul va fi bine la operatie, ai sa vezi

http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
salutari si de la mine...dar tot pe fuga sunt..:)
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
neatza...camy..cand nu mai esti pe fuga, mai povesteste-ne de Fla..what is new..
par exemple, Rebecca azi a invatat sa cante:LALALALALALLA...si asa o tine..
...e comica, misca limba..mai sta un pic se mai uita la taica-su cum face, mai scoate limba afara![]()

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
| citat din mesajul lui 28061982 Pishko spune-ne si noua ce trucuri te-a invatat asistenta ca e bine sa le bagam la cap de pe-acuma... si ti-am zis ca am o cumnata ce asteapta din zi in zi sa vina bebelina. |
Pai hai sa va povestesc de la inceput cum a fost... si ce greseli am facut si eram gata gata sa le repet daca nu era asistenta langa mine sa-mi zica de mai multe ori si cu muuulta muuuulta rabdare...
Deci, in primul rand m-au tinut dupa operatie la recuperare doar jumatate de ora nu o zi si o noapte ca data trecuta, motiv pentru care m-au dus in camera imediat si de cand mi-au pus-o pe piept a inceput sa ma molfaie, deci am pus-o imediat la san si am ramas interzisa cum o gagalice atat de mica a stiut ce are de facut... in primele ore de viata bebelusii au instinctele ffff puternice... eu dupa modelul de acasa nu ma saturam s-o tin desi asistentele insistau ca ajunge... sa nu stau f mult cu ea la san ca imi paradesc sfarcurile. Doar 10 minute la un san si 10 minute la celalat... chiar daca ea prindea bine si tragea acolo ea stia ce sa nu stau mai mult... apoi sa nu o pun mai devreme de 2, 3 ore... unde eu stiam ca atunci cand copilul intorce capul ca si cum ar cauta sanul trebuie musai sa-i dai sa pape, ei nu... mai tarziu peste noapte a inceput chiraiala, ii ghiortaiau matele de foame si am insistat sa-i aduca lapte praf. A venit o asistenta f draguta cu cu canuta mititica special conceputa pentru asa ceva si i-a dat sa pape din canuta 10 ml de lp, nu mai mult. A lins ca o pisicuta, daca vedeati cum lipaia, era asa de dragalasa... dupa care a trecut o ora, a inceput iar sa se foiasca si sa caute cu gurita... am sunat iar asistenta si mi-a zis ca nu mai vrea sa pape, ci ca are gaze si vrea sa suga ceva ca sa poate sa le scoata.. in gandul meu, femeie imi lesina copilul de foame, da-i sa manance! Zic pai si ce pot sa-i fac daca nu-i trebuie mancare?! si mi-a zis sa ma spal bine pe maini si sa-i bag degetul mic in gurita orientat cu unghia in jos, pe limba sa nu-i ranesc cerul gurii cu unghia si s-o las sa suga ca la suzeta... si intradevar copilul s-a linistit si a tras toate partuletel si apoi s-a culcat... am ramas interzisa... pe de alta parte in prima zi, cu colostrul meu lesinat a scazut 200 de grame si am intrat in panica dar ele m-au incurajat ca asa se intampla, ca nu e nici un pericol si ca daca nu scade mai mult de 10% din greutatea totala, e ok. In fine, ajung acasa, ce mi s-a spus in spital mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit evident pe alta... prima noapte a fost un cosmar ca am bagat in ea ca in spital, mi-am facut sfarcurile varza, ca eram disperata ca trebuie sa manance copilul, ca deh, a scazut f mult... dimineata cand a venit asistenta eram cu ochii carpiti si nervii tandari... si m-a luat frumusel de la adam si eva si mi-a repovestit ce mi s-a spus in spital si m-a incurajat la fiecare pas... a fost extraordinar... a venit si lapticul a treia zi incet incet... mi-a aratat alta pozitite de alaptat care mi se potriveste mult mai bine decat cea clasica pe care o adoptasem eu... sunt multe lucruri pe care nu le stiam sau le stiam dar nu le aplicam ca nu se potriveau cu ceea ce eram eu obisnuita...
pishko
mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
A_driana spune:
'seara
abia acuma am ,primit' conexiune la net...sotul a sters azi praful si evident a miscat firele de la router...si stateam ca desteptii si ne gandeam toata ziua de ce nu avem net...acuma ne-am luminat 
pishko ma bucur ca sunteti bine...si ai prins idei importante 
lady un
pt Beccuta lalaita...
fete, numa maine nu-i poimaine si eu tot inconstienta sunt
probabil...parca nu despre mine ar fi vorba...imi fac bagajul de parca as pleca in vacanta 
p.s. roxy tie ti-a scos doar pietrele sau si colecistul?
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:

CURAJ ADRIANA!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine

My_Lady0091 spune:
Mihaela, esti o norocoasa, alta tara..oameni mai
-ti!

si..zi-ne de Junior..cum s-a adaptat, ce face cand o vede pe Emma, tati s-a amorezat deja
?

A_driana spune:
doamne lady ma uitam socata la cine faci galerie...dupa ce m-am dezmeticit m-au trecut fiorii...multumesc 

pishko cum reactioneaza piciu cand o vede la san pe Emma? are vreo reactie? nu se cere si el?
Adriana, mamica pufarinului David
pishko spune:
Bafta multa Adriana! Sa te refaci repede!
Mihai se poarta din ce in ce in ce mai frumos cu Emma... e un dulce... nu reactioneaza in nici un fel cand o vede la san... e doar curios... se uita putin si pleaca in treaba lui... ma bucur ca a depasit cat de cat momentul de gelozie si se uita mai frumos la mine si la ea... sper sa nu fie doar de fatada
... oricum toata lumea il baga in seama si ii canta in struna si e f incantat de asta... sper sa ma tin tare in continuare... am plans de cateva ori cand i-am vazut fata aia de catelus cum se uita prin geamul de la usa din sufragerie la mine in dormitor
...
pishko
mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)