Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata dragelor va dau o fierbinte, aromata si cu multa frisca si pentru mamicile care alapteaza o decofeinizata.

eu sunt zombi si incerc sa ma trezesc cu 3 in 1

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
prezenta si eu...cam ametita si eu...eu servesc un ceai fierbinte...

geti pupam ariciu urlacios...si dintisorii sa iasa repede repede...
pishko ce faci? cum ii piciulina?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Piciulina e mai bine... a inceput sa i se mai hidrateze si pielicica, tot model suntem dar macar a venit lapticul ca lumea si ne-am facut deja program de papa si somnic... asistenta care a venit sa ma ajute e fff buna si mi-a dat niste ponturi extraordinare si am scapat de gaze, vomitat exces de lapte, supliment de lapte praf, biberoane, etc... e atat de simplu si tin minte cat de mult m-am complicat la mihai... dar cine a stiut?!

pishko mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu sunt... ...nici azi noapte nu am pus geana pe geana..urlete,nas infundat, mucozitati la greu..nu lasa suzeta sa respire pe gura, se inneca cu saliva

acu' o tin cu bavetica ca saliveaza intruna..daca nu respira decat pe gura, nu prea mai inghite saliva

sunt si -a din cauza la ce se petrece in Japonia...si ma gandesc ingrozita la ce ne-ar putea astepta!..

oricum eu merg pe ideea ca tsunami-ul ala a fost declansat si fazele cu reactoarele de la acea centrala nucleara iarasi mi-e neclar.hmmm..sa nu uitam ca Japonia era a doua putere economica a Lumii..si a primit o lovitura prea puternica!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

chiar nimeni azi?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna

Pishko spune-ne si noua ce trucuri te-a invatat asistenta ca e bine sa le bagam la cap de pe-acuma... si ti-am zis ca am o cumnata ce asteapta din zi in zi sa vina bebelina.
Getik la arici sa treaca repede. Buuuna ar fi fost cafeaua aia de dimneata ca sunt varza, dar m-am apucat direct de gait si am sarit cafeaua.
Mylady daca ii pui ser fiziologic in nas nu se mai desfunda? Eu ii iau de la bebicina ca e cel mai ieftin si fiziodozele au o forma super ca pot sa ii pun direct cu tubuletul. Eu zic sa o chinui putin, dar sa nu o lasi cu nasul infundat sa nu dati in otita. Ca asta-i riscul cand sunt mici si nu stiu sa sufle nasul. Beccai. Aaa... cand a fost racita Adela i-am dat cu Pulmex Baby pe piept ssi spate. Asta inainte sa se culce si dormea toata noaptea. E o cremuta mentolata.
Adriana ce faci? Ne dai mie si Getikai pietrele sa facem margele din ele? Glumesc, sa nu te superi. Curaj ca acush trece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 28061982

Buna

Mylady daca ii pui ser fiziologic in nas nu se mai desfunda? Eu ii iau de la bebicina ca e cel mai ieftin si fiziodozele au o forma super ca pot sa ii pun direct cu tubuletul. Eu zic sa o chinui putin, dar sa nu o lasi cu nasul infundat sa nu dati in otita. Ca asta-i riscul cand sunt mici si nu stiu sa sufle nasul. Beccai. Aaa... cand a fost racita Adela i-am dat cu Pulmex Baby pe piept ssi spate. Asta inainte sa se culce si dormea toata noaptea. E o cremuta mentolata.

alina...ii scot mucisorii cu batista bebe.ii pun Nazomer puf, in nas.e un ser pe baza de apa de mare, natural deci.ii pun vibrocil in nas dupa ce ii scot mucii si ii fac si infuzie cu inhalant seara!si ii mai dau si Sinupret secretolitic-picaturi pt eliberarea cailor respiratorii.
nu stiam de pulmex baby..il trimit pe sot sa cumpere.
ar fi chiar culmea prostiei umane sa imi las copilul asa, fara sa fac nimic.

abia acum am trimis si analizele pe mail la pediatra plus arsenalul de intrebari aferente.imi raspunde pe seara.(e in concediu acum,trebuie sa nasca si ea in cateva zile).

Citat:

Mergi la inceput

alina cum sa ma supar? vi le dau sigur...dar doar sa faceti margele din ele, nu altfel
lady si eu Nazomer ii pun in nasuc la David si batista lu' bebe....si el urla ca salbaticu, dar n-am ce face...il tin bine in brate, curat rapid si cand am oprit aspiratoru s-a linistit.
acuma ii fac sirop din ridiche neagra si miere sa-i mai dau putin...ii bine acuma...dar parca un harait tot mai aud din cand in cand

fete, imi spune azi o matusa de-a mea careia ii place astrologia (si o studiaza demult) ca s-a uitat cum ,stau' astrele mele luni, in ziua operatie...si cica nu-i prea indicata operatia pana joi...din motive de ,intalnire' Uranus cu nu stiu cine...mai exact cu sangerarea ar fi ceva pb atunci....dar tot ea zice ca fiind laparo nu sangereaza nimic...
voi credeti in asa ceva? va intreb doar asa ca fapt divers...

stiti cum sunt eu...daca ar fi ,spus' astrele ca ii ok ziua de luni, as fi crezut evident....asa, ca nu-mi convine ce au ,spus', atunci nu cred

Mergi la inceput

Nu mai asculta toate prostiile.
e o logica si in zodii dar tine de energie..nu de sangerari.
si important e ca medicul sa fie inspirat si luminat!

Citat:

Mergi la inceput

mda, inspirat si luminat sa fie...
eu sunt f optimista, increzatoare (in dr.), pregatita sufleteste,...conteaza si asta, da?

Mergi la inceput