Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Andreea pe cei care dauy dreptul yi inscrie ffff repede,eu sper sa imi pot inscrie copilul la o gradinita pentru ca din cate am vazut vor ramane fff multi copii pe afara.Bafta tuturor celor care isi vor inscrie copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

Buna mamici!
Azi am depus dosarul de inscriere in grupa mica,am fost persoana cu nr 6(si asa mi-a notat si pe dosar si pe o hartiuta care mi-a dat-o sa o am la mana ca dovada ca am depus dosarul).Mi-a spus ca am locul asigurat avand in vedere ca doar ies din scara si intru in gradinita.Nici nu are motiv sa imi respinga dosarul.Deci imi faceam probleme degeaba!

Succes tuturor!

p.s : Credeti-ma ca nu am dat nici o spaga.Urasc spagile, si nu am dat niciodata o spaga pentru ca nu mi se pare normal mai ales atunci cand stiu ca indeplinesc conditiile cerute.Doamna Director mi-a vorbit foarte frumos si mi-a garantat ca am locul asigurat.Cand i-am spus ca lucrez si aproape de casa(gradinita) a zis ca nici nu mai avem ce discuta despre respingerea dosarului, am locul asigurat.Doamne Ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_seby

Buna mamici!
Azi am depus dosarul de inscriere in grupa mica,am fost persoana cu nr 6(si asa mi-a notat si pe dosar si pe o hartiuta care mi-a dat-o sa o am la mana ca dovada ca am depus dosarul).Mi-a spus ca am locul asigurat avand in vedere ca doar ies din scara si intru in gradinita.Nici nu are motiv sa imi respinga dosarul.Deci imi faceam probleme degeaba!

Succes tuturor!

p.s : Credeti-ma ca nu am dat nici o spaga.Urasc spagile, si nu am dat niciodata o spaga pentru ca nu mi se pare normal mai ales atunci cand stiu ca indeplinesc conditiile cerute.Doamna Director mi-a vorbit foarte frumos si mi-a garantat ca am locul asigurat.Cand i-am spus ca lucrez si aproape de casa(gradinita) a zis ca nici nu mai avem ce discuta despre respingerea dosarului, am locul asigurat.Doamne Ajuta.

Succes Andreea! Am fost si eu azi, am fost persoana cu nr 17. Si mie m-i s-a vorbit frumos, probleme de respingere nu pareau sa fie. Acum vedem. Oricum eu am mai depus dosarul la inca o gradinita din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bafta tuturor la inscriere!
Am depus si eu astazi dosarul de inscriere pt fetita mea cea mica. Ar trebui sa nu fie probleme, pentru ca are o sora deja in gradinita. Sa vedem cand se afiseaza rezultatele, ei zic 11 iunie, cf circularei (sau cum s-o chema aia) de la Minister.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Succes si tie Claudia! I-ai spus ca esti pentru grupa mijlocie?

Monica daca ai si celalalt copil inscris deja cu siguranta si fara discutii iti va primi copilul.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sorry, n-am citit tot subiectul, dar voiams a va impartasesc din experienta mea, poate foloseste si altora.

Gradinita peste drum de mine (mai putin de 5 minute distanta), adresa de domiciliu neconforma (nu-mi schimbasem buletinul pe noua locatie) insa am adus copie dupa actele de proprietate ale casei sa vada ca stau in zona, depus dosarul in termen regulamentar, fara spaga sau atentii.
Rezolutia: refuz pe motiv de domiciliu!!

Asa ca m-am dus frumusel la doamna directoare cu jalba-n protap. A picat faza cu domiciliul (se vedea blocul din curtea gradinitei), a incercat diverse variante de explicatii una mai putin plauzibila ca alta. Insista pe ideea ca ii pare nespus de rau, dar am depus prea tarziu dosarul (adica nu l-am depus in prima zi, la prima ora) si nu mai sunt locuri, si nu mai pot suplimenta nimic.

Atentie, erau in medie 20 de copii per clasa trecuti pe liste (stiam din auzite ca sub 30 nu exista grupa la acea gradi), asa ca am facut pe niznaiu, am zis bine, fie ca tine cucoana, nu mai aveti locuri, te cred pe cuvant. Si ca sa nu existe dubii, fac si eu cateva poze la listele cu copii acceptati acum la voi la gradi, si in septembrie cand o sa se publice listele finale, vin sa le confrunt. daca o sa gasesc tot 20 de copii in grupa, imi cer mii de scuze, dar daca vad un singur copil in plus fata de ce-a afisat acum pe geamuri, va avea parte de toata presa si televiziunea pe care o pot gasi disponibila pentru un reportaj.

A doua zi dimineata ma suna d-na directoare pe mine sa ma anunte ca reusise sa mai gaseasca 2 locuri (le inscrisesem e ambele fete acolo) si sa vin repede sa discutam.

Le-am inscris, au trecut 3 ani de-atunci, si eu directoarei nu i-am dat pana in prezent nici macar un buchet de flori!! Cu toate astea, de dimineata il ruga pe barbata-meu sa depunem dosarul si pentru cea mica, care incepe si ea din toamna gradinita, si care teoretic ar avea loc asigurat, sora ei mergand la aceeasi gradinita!!

Asa ca se poate si fara spaga. Totul e sa va stiti drepturile si sa nu va lasati aburiti de motivele lor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bravo tie! Si eu urasc cerseala asta de spaga peste tot si merg pana in panzele albe ca sa obtin ceea ce mi se cuvine.

Daca ar face toata lumea asa nu s-ar mai cere.

Deunazi auzisem ca spaga la crese a ajuns la 300 eur

Mergi la inceput

Roli, Depinde de directori! Uite de exemplu cand am vrut sa imi inscriu baiatul la cresa directoarea mi-a spus ca nu mai sunt locuri si mi-a aratat ca are o lista cu 220 de copii care asteapta.Dar nu mi-a spus adevaratul motiv pentru care nu ma primea ( ca nu lucram pe atunci).Tot la aceeasi cresa a fost cu cateva luni mai tarziu cumnata mea si a reusit sa il inscrie din prima ,crede-ti-ma: fara spaga,dar cum altfel? Lucra doua scari departare de cresa!
De aceea spun ca depinde de directori.Daca era dupa spaga cred ca ar fi cerut de la obraz!Dar eu cred ca i-a fost frica, ca nu am cu ce sa imi platesc darile catre cresa!

p.s : Foarte bine ai procedat mickyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor si eu am inscriso pe pitica la doua gradinite unde nu mi s-a cerut spaga,sper sa pot prinde un loc.La gradinita de unde apartinem noi spaga este foarte mare 400 de euro,un parfum Poeme si un cartus de tigari davidoff,si o bratar de aur de 6 grame.
Si nu mi-am permis sa o dau acolo chiar daca este de stat,a spus cineva aici bine ca noi i-am invat sa le dam spaga.Bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Alina poate nu ar strica sa ne spui si noua despre ce gradi e vorba cu asa scoruri la spaga.Mi se pare culmea tupeului sa se ceara atatea!

mamik fericita de Denisa Maria (racusor din 20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput