Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
annare spune:
buna fetelor....
in primul rand LA MUTI ANI camady...iti doresc multa sanatateeee si tot binele din lume
am citit despre fetele care au pierdut sarcina...imi pare nespus de rau...cred k e groaznic sa ti se intample asa ceva mai ales cand iti doresti copilul f mult....nu stiu in ce fel as reactiona eu daca mi s ar intampla asa ...pt k am asteptat acest copilas de un an si jumatate...
in rest ce sa va spun....va pup si va imbratisez pe toate
cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 10+
marryan spune:
buna fetelor, din cauza serviciului nu am timp sa intru pe DC mai delok.
Vreau sa o felicit si eu pe Camady iti doresc multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti, Dumnezeu sa ti le indeplienasca. O sarcina usoara incontinuare si multa multa sanatate intregii voastre familii.
Eu incerc sa recuperezi din urma.
Va pup pe toate.
Cea mai fericita mami 14 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
racheel spune:
annare, maryyan
Andra felicitari pentru
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel annare, maryyan Andra felicitari pentru Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ty si tie
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 8+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bujo spune:
Camady la multi ani
Hellena Macmirorul nu este antibiotic, este antiseptic din cate stiu. Iar daca trebuie sa iei antibiotic asta e. Decat sa stai cu o infectie care e mai periculoasa mai bine o tratezi.
bujo mami de Filip si 13+
alayna spune:
Camady , La Multi Ani iti doresc tot binele din lume,sa fii sanatoasa si un bebe cat mai cuminte si mancacios .
Iti vine sa crezi ca la anul pe timpul asta iti vei tine bebele in brate??? Iuu-hu-huuu
Azi am trebaluit prin casa,spalat rufe,calcat,mi-am scos cateva haine de primvara,azi au fost 11 C sau chiar mai mult .Abia astept sa se incalzeasca ca nu mai suport frigul .
Chiar vorbeam azi cu sotul ,ca bebele se va naste in octombrie cand va veni frigul,apartamentul nostru este pe colt si e destul de friguros toamna si iarna .
Ce vroiam sa va mai intreb....unele dintre voi ati aflat deja sexul bebelusului?????? Credeam ca dupa 17 saptamani se poate vedea.
Wow, felicitari mamicilor care au aflat deja ce au inburtica ,eu inca voi mai sta in suspans ,e prea devreme sa aflu .
Si eu as vrea baieteeelll!!!!!!!!! Dar e cumvrea Dumnezeu ,chiar daca e fata, nu conteaza sanatoasa sa fie
9+
:)
alayna spune:
Maine intru in a 10 saptamana de sarcina ,n-am mai avut rabdare si mi-am schimbat semnatura,am schimbat prefixul ...gata
10+
:)
marryan spune:
buna fetelor din nou,
am citit ceva din urma doar putin si nu credeam ca atitea colege ne vor parasi, imi pare fr rau de pierderea sarcinilor, nu exista cuvinte de alinare, va doresc sa gasiti linistea si pacea in rugaciune si Dumnezeu sa va intareasca.
Multumesc saidana ca ai intrebat de mine, eu nu intru pu ca am fr mult de lucru, sunt director la doua companii si imi e destul de greu, dar incerc sa fac fata. Discutati despte prenatal, la noi este exact ca si la voi 126 de zile platite se dau si poti sa le folosesti cind vrei doar ca sa te incadrezi pina si dupa nastere.
Eu deja miam aranjat prenatalul si acum instruesc o persoana sa ramina in locul meu desi cred ca voi lucra pina in ziua cind voi naste.
si eu te pup racheel, sper ca esti bine si tu si bebele, vine primavara si incepe o perioada fr frumoasa.
La mine se vede burtica bine deja, nu ma incap nici o haina adica pantalloni, de doua zile am constata ca am slabit 1.5 kg nustiu daca e normal dar am avut un mare stres cu jobul. Am concediat 4 persoane si mai urmeaza inca 3. E rea lumea asta in ziua de azi, si profitoare de bunatatea sefului, se urca in cap si apoi nu se coboara e nesimtita, nici macar nu ia in consideratie ca esti femeie gravida si ar trebuie sa aiba o deosebita atentie cu tot ceea ce fac.
Abia astept sa l vedem pe bebe peste o saptamina, mii tare dor de el, nustiu cum voi dar eu am devenit fr sensibila si plingacioasa.
Martie e o luna fr stresanta pu mine, sper sa trec cu brio peste si sa mi iau concediu dupa, apoi sa intru in prenatal. Aveti mare grija de voi, orice simtiti ca nu e inregula mai bine mergeti la medic.
pentru toate fetele fara exceptie.
Cea mai fericita mami 14 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Fetelor va multumesc din suflet ptr urari. Dar ce ne facem ca avem odiseea plina de baietei?Nu vrea sa apara nicio fetita? 13+si mami de Razvan 7 anisori |
La mine in burtica eu sunt sigura ca e o fetita ,sper sa imi confirme si dr pese o saptamana si un pic cand merg la control. Nu mai stiu cine a promis o ciocolata celei cu prima fetita .
Eu azi am facut curatenie,mai bine zis insppectie in dormitor,ca imi ies molii in fiecare noapte si nu imi explic cum si de unde. Am controlat fiecare coltisor si nimic. Am dat cu un spray special de molii muste si tantari ,sper sa nu mai iasa nimic in noaptea asta. Acum e la aerisit camera ,cu geamul laaarg deschis.
Lore eu am folosit putin timp scutece de la pampers pentru ca se irita PAul groaznic de la ele,cred ca de la parfumul ala din ele. Si am folosit de toate mamele. Am ramas la cele de la wickies( cred ca asa se scrie ) ,facute pentru kaufland si cele de la DM , in functie de numarul de kg. Sunt destule mamici care au strambat din nasuc cand au auzit ce fel de scutece folosesc ,pentru ca sunt cele mai ieftine,si nu sunt asa finute ca cele de la pampers, dar mie mi-a pasat mai mult de pielea copilului decat de cat de umflati sunt pantalonasii .
Va pup ,mai pap un snitel cu rosii si apoi ma bag la un film pe toata lumea.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
racheel spune:
Buna dimineata fetelor dragutelor Va invit la o cu lapte.Ce faceti azi?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!