Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

iti doresc refacere cat mai rapida si usoara si te asteptam sa ne povestesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Fetelor, care ati facut cezariana, trebuie sa te epilezi pe burtica inainte de operatie? Si e adevarat ca te dezbraci de tot (adica esti goala) in timpul operatiei??? Am auzit si eu niste povesti si m-au cam speriat. In cazul in care ajung si eu la cezariana sa fiu pregatita

Copiloi, refacere cat mai rapida!!!! Te asteptam cu povestea nasterii :)
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

alyna nu trebuie sa te epilezi pe burtica pentru ca operatia ti se face mai jos(eu am avut burta coborata destul de tare si tot nu a fost nevoie).cat despre partea cu dezbracatul cam asa e...iti da o camasa albastra care se leaga la spate si cand te baga in sala de operatie te urci pe masa cu camasa pe tine ...apoi ti-o ridica pana la sani(eu nu m-am vazut ca deja imi pusesera paravanul ala ca sa zic asa ...si eu sunt pudica dar crede-ma ca numai la asta nu m-am mai gandit atunci).

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns Sanda..... Cam asa e, cu siguranta nu o sa ma gadesc atunci la asta dar sa fiu pregatita oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buna mmamici, ma bucur mutl ca vb despre exp voastra la arcdia, va cietsc de mult si imi sunt f folositoare informatiile de la voi.Eu sunt in 30 saptd e saac si as vrea sa nasc tot la arcadia, natural, dar inca nu m-am decis daca cu al meu medic sau cu al lor...Daca aveti timp si dispoztia necesara sa imi impartasit din exp vostar cu arcadia, (contract, nastere,etc) v-as fi f recunoascatoare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Buna mmamici, ma bucur mutl ca vb despre exp voastra la arcdia, va cietsc de mult si imi sunt f folositoare informatiile de la voi.Eu sunt in 30 saptd e saac si as vrea sa nasc tot la arcadia, natural, dar inca nu m-am decis daca cu al meu medic sau cu al lor...Daca aveti timp si dispoztia necesara sa imi impartasit din exp vostar cu arcadia, (contract, nastere,etc) v-as fi f recunoascatoare!

Buna Madline! Si eu aveam aceeasi probl pe la 30 de sapt, ma hotarasem sa nasc nat la arcadia dar nu stiam ce sa fac in privinta medicului(sa vin cu al meu, care era colaborator) sau sa nasc cu un medic angajat arcadia. Am fost apoi si am discutat cu fetele de la consiliere, iar in urma discutiei m-am hotarat sa renunt la med meu deoarece daca el ar fi fost de garda ca Cv sau la cabinet se putea sa nu ajunga la nasterea mea(la mine asta a fost moticul principal pt care am renuntat la med meu). Am mers in continuare la arcadia la dna dr Cacicovschi, este un medic extraordinar, imi pare rau ca nu am mers la ea de la inceput. Eu personal ti-o recomand cu cea mai mare incredere :)
Multa sanatate si sarcina usoara in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna fetelor,
S-a stabilit. Nasc pe 24 martie!!! (asa daca nu se va hotari bebe sa vina mai devreme). O sa am 39z1z atunci.
Deci, ma intalnesc cu cineva in spital atunci?

Stef 37+ cu Tudor Stefan

AMR 10 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Si eu vreau tot pe 24 sa o programez,maine am consultatia si voi sti sigur.Nu stiu daca mai sta BB pana atunci.Stefana tu la ce medic esti?
Alyna tu ce mai faci,cum ramane,nasti inainte sau cu noi?
Copiloi asteptam detalii,m-ai cam speriat putin cu cezariana,e chiar asa nasol dupa?

Mergi la inceput

Fetele, ma lasati ultima????? Vreau si eu sa nasc.... Tot astept sa se intample ceva....Miercuri am si eu Dpn-ul, daca nu se intampla nimic am joi programare la dr si stabilim atunci. Deja nu mai am rabdare, oricum sapt asta ar trebui sa nasc sigur, ramane doar sa astept......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Stefana, eu sunt programata pe 22 deci o sa fim tot in zona pe 24. Tu la ce dr esti? Cat despre operatie m-a cam speriat Copiloi si pe mine... Speram sa nu fie asa de greu.

Mergi la inceput